Varg Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam,Jak radzicie sobie ze zdobyciem tłoków do mniej popularnych weteranów? Szukam tłoków do IFY BK, ale nic znaleźć nie mogę. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 http://almot.com.pl/index2.htm Może coś dobierzesz, :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 wiele firm np. motoroma zamawia takie nietypowe tłoki u włoskich producentów na wymiar. U nas też można cos takiego zmotać, pamiętam ogłoszenia ze Świata Motocykli. Poszukaj w starych rocznikach. Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 ewentualnie znaleźć cylindry o mniejszym wymiarze niźli stare tłoki i zrobić pod nie szlif... rozwiązanie radykalne ale czasami jedyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tez miałem taki problem,ale znalazłem warsztat gdzie maja matryce i odlewaja tłoki do ify. Jest on we Wrocławiu na ul.Nowowiejskiej 115, tel 071 328-05-15. Było to z 7 lat temu,ale mam nadzieje ze dalej istnieja! Przy okazji zrobili mi tam szlif cylindrow i regeneracje wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 [email protected]0695 49-24-11Skalbmierz (świętokrzyskie) Oto namiary na sprzedawcę nowych tłoków do IFY, trafione przypadkiem na portalu www.weteranszos.plPowodzenia. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item151275277_forma...mw_ifa_itp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tot79 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 o znalazłem http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=151476054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dziękuje wszystkim za odpowiedź. Tłoki udało mi się już dostać. No i wyszło, że teraz miałem zamontowane tłoki od zupełnie innego motocykla, najprawdopodobniej od jawy 175. Ja rozumiem jeszcze takie zabawy w czterosuwie, ale w dwusuwie? Poprzedni właściciel miał fantazje, to już nie pierwszy tego typu kwiatek w mojej maszynie. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyza_74 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dziękuje wszystkim za odpowiedź. Tłoki udało mi się już dostać. No i wyszło, że teraz miałem zamontowane tłoki od zupełnie innego motocykla, najprawdopodobniej od jawy 175. Ja rozumiem jeszcze takie zabawy w czterosuwie, ale w dwusuwie? Poprzedni właściciel miał fantazje, to już nie pierwszy tego typu kwiatek w mojej maszynie. witam mam pytanko i gdzie kupiles tloki bo mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tutaj sprawdzales: [email protected] 0695 49-24-11 Skalbmierz (świętokrzyskie) Oto namiary na sprzedawcę nowych tłoków do IFY, trafione przypadkiem na portalu www.weteranszos.pl Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi