radzia Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Polska myśl techniczna coś pięknego (pony, 50T3), a wpołączeniu z czeską to już w ogóle wypas (ogar 200) :clap: . Wszystkie simsony i skutery zostają daleko z tyłu :clap: ............ oczywiście nie chce obrazić tutaj właścicieli skuterów czy simsonów jak co to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 no i co to jest wogole za temat ? po co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Polska myśl techniczna coś pięknego (pony, 50T3), a wpołączeniu z czeską to już w ogóle wypas (ogar 200) :clap: . Wszystkie simsony i skutery zostają daleko z tyłu :clap: ............ oczywiście nie chce obrazić tutaj właścicieli skuterów czy simsonów jak co to przepraszam. Czy chodziło ci o to by poinformowac wszystkich ze posiadasz taki sprzet ??? Gratuluje :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No racja, nie ma to ja ROMET :bigrazz: , ale czemu służyć ma ten temat? :cool: :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 po co zaśmiesz forum takimi BEZSENSOWNYMI tematami??!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 no nie ma to jak romet :rolleyes: :icon_razz: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Wszystkie simsony i skutery zostają daleko z tyłu mam nadzieje ze to taka przenosnia... SniMiSie... Edytowane 29 Listopada 2006 przez Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Polska myśl techniczna coś pięknego (pony, 50T3), a wpołączeniu z czeską to już w ogóle wypas (ogar 200) :buttrock: . Wszystkie simsony i skutery zostają daleko z tyłu :lalag: ............ oczywiście nie chce obrazić tutaj właścicieli skuterów czy simsonów jak co to przepraszam.nie zartuj sobie. Mialem rometa i chce zapomniec o tym jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) nie zartuj sobie. Mialem rometa i chce zapomniec o tym jak najszybciej.A ja miałem dwa Romety - najpierw motorynkę, a później Ogara - i ten drugi po dziś dzień powraca w marzeniach sennych, bynajmniej nie koszmarach. :crossy: A co do wspomnianej polskiej myśli techn(olog)icznej, to dziwię się, że nie starali się tego jakoś rozwinąć, tylko pozwolili tej gałęzi rodzimego przemysłu umrzeć śmiercią naturalną. Gdyby nieco udoskonalić ówczesne Ogary czy Charty (m.in. posiłkując się japońską filozofią kaizen), mogłyby one być dziś konkurencyjne (cenowo i nie tylko) dla skuterów i klasycznych motorowerów rodem z Zachodu tudzież Dalekiego Wschodu. :bigrazz: Edytowane 29 Listopada 2006 przez Olsen Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 romet odstawia simsona:D hehe marzenia:D z moim simsonem zaden komar mnie nie wziol oj milo sobie wspominam swojego komara 2 z silnikiem rometa 3 biegowym:D a jak to malo palilo z 2l zalalelm z 5l latalem i latalem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 o ile polowa niewyleciala przez nieszczelny kranik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja dziekuje za te polskie wynalazki...Pewnego razu tak się zmachałem jak pchałem że aż zemdlałem bo co 10 metrów dawał odgłos i miałem jakąś nadzieje i tak pchałe i pchałem...=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 taaa nie ma to jak zgruszyc sobie pod zdjecie Rometa brawo :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 a wogole jak mialem rometa, to na 1000m mialem drugi czas w klasie, a teraz to.....6/10wiec dlatego wciagajcie odemnie simakahttp://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1925624 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi