bart_b Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 widze ze wszyscy pozytywnie nastawieni sa na ten wyjazd :) i dobrze ;) jest opcja zorganizowania imprezy po otwarciu. takiej posiadowy przy grillu i piwie bezalkocholowym. moge to zrobic oczywiscie po kosztach natomiast musze wiedziec ile osob bylo by chetnych na posidowke zeby cos przygotowac(lokal, piwo jakies jedzenie itp) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 A może ktoś orientuje się jak w tamtych rejonach wyglądają możliwości noclegu + miejsce dla sprzętu? Gdyby ktoś miał ochotę przyjechać dzień wcześniej wieczorem, albo wyjechać dnia następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Muszę przyjechać. W poprzednim roku nie miałem jeszcze prawa jazdy, teraz mam i mam nadzieję, że zamelduje się na Jasnej Górze 15 kwietnia. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Będę na pewno!Tym bardziej, że mam całkiem niedaleko. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaVas Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Muszę przyjechać. W poprzednim roku nie miałem jeszcze prawa jazdy, teraz mam i mam nadzieję, że zamelduje się na Jasnej Górze 15 kwietnia. Dzięki za informacje. Fajnie, że ktoś z moich stron wybiera się do Cz-wy :) Zawsze to raźniej będzie mając towarzystwo na trasie... A może ktoś orientuje się jak w tamtych rejonach wyglądają możliwości noclegu + miejsce dla sprzętu? Gdyby ktoś miał ochotę przyjechać dzień wcześniej wieczorem, albo wyjechać dnia następnego. Z racji, że co roku masowo napływają tam rzesze pielgrzymek, więc myślę, że z noclegownią nie powinno być większych problemów - na pewno coś się znajdzie... Ale co z miejscem dla sprzętów???? Hmmm... Jak dobrze kojarzę, to pod Jasną Górą jest parking (chyba strzeżony, ale ręki sobie uciąć za to nie dam ;] ). Tylko nie wiem, czy jest otwarty całą dobę, czy tylko w godzinach zwiedzania etc. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że w dzisiejszych czasach chyba wszyscy księża wożą się swoimi własnymi brykami, więc chyba jakieś garażownie dla nich też mają :) Ciekawe tylko, czy znalazłby się choć jeden chętny, by udostępnić troszkę miejsca dla paru motocykli, hihihi ;) Just kidding! :crossy: Przypuszczam, że bliżej wskazanego terminu, organizatorzy i miejscowi "tubylcy" będą wiedzieć coś więcej o konkretach i rzucą na forum najświeższe news'y :biggrin: Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 W styczniu mam egzamin na A i będę miał większe moto to się może wybiorę, bo przy okazji kumpele odwiedzę :crossy:Ale to jakby jechał ktoś z moich okolic, bo samemu lecieć... :/ Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 A może ktoś orientuje się jak w tamtych rejonach wyglądają możliwości noclegu + miejsce dla sprzętu? Gdyby ktoś miał ochotę przyjechać dzień wcześniej wieczorem, albo wyjechać dnia następnego Ludzie w Cz-chowie są bardzo przyjaźnie nastawieni do wszystkich przyjeżdżających (zwykle noclegownie prowadzą zakonnice) i z pewnością udostępnią ci skrawek swojego garażu, jeżeli tylko go mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Bywałem w Częstochowie - i wiem,że z noclegiem nie będzie problemu - ja też zastanawiam się nad przyjazdem dzień wcześniej - tylko zobacze ilu będzie chętnych z moich stron. :crossy: POZDRAWIAM WSZYSTKICH :icon_mrgreen: :biggrin: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak życie pozwoli, to pewnie kolejny raz zawitam w Częstochowie. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Januszm i nie inaczej - bo czemu miało by nie pozwolić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No i tutaj z Przemkiem się w 100% zgadzam, bo jak my mielibyśmy bez naszego przewodnika - moralizatora jechać???? :icon_mrgreen: :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak życie pozwoli, to pewnie kolejny raz zawitam w Częstochowie. A zapraszamy, zapraszamy . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Pogadam ze znajomymi z Torunia i z Bydgoszczy i może się wybierzemy. :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradskce Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam serdecznie z deszczowej i mglistej wyspy, Informacja jak najbardziej o czasie - dzięki temu że do kwietnia 2007 jeszcze troche czasu zostało będzie szansa zorganizować przyjazd / przylot nawet z poza PL. Co do informacji o zbieraniu zabawek dla dzieci to podobna impreza współorganizowana jest także przez Siniestros MC w Argentynie - dla chętnych polecam wizytę na www.siniestrosmc.com.ar (jest polskojęzyczna wersja strony). W tym roku wysłaliśmy kilka zabawek pocztą - dotarły po paru dniach do Mar del Plata :-) Ps. A może wybudujemy lotnisko w Częstochowie? Pas dla samolotów i ... przy okazji pas dla miłośników dłuuugiej prostej .... Pzodrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Fajnie, że ktoś z moich stron wybiera się do Cz-wy :smile: Zawsze to raźniej będzie mając towarzystwo na trasie... Można nawet pojechać razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi