wild Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 kacha jest moja- wiec TERAZ krzywda sie jej nie stanie. ;)od kiedy ja rozebralam to z zebami do faceta skacze jak chce mi podebrac jakies pierdoly od niej. ( np. klakson emowski, czy oslona na krzyzak bo mu brakuje do emy..) don't touch :flesje: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Adam M.-> powinienłes dostać ostrzeżenie, za takie kamuflowanie fajnych postów :buttrock: . Wild-> ja też mówiłem, że tłoki z Poloneza w "rusku" to średni pomysł. Ale jak się ktoś uprze to można dużo kombinować. np: zbudować TAKIE COŚ ;) Edytowane 25 Listopada 2006 przez Pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Czyzbys sprzedal w koncu VS ?Jak tak to gratulacje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 p.s a tak w ogóle to pełen szacunek i oby więcej takich kobiet!! a co w tym niezwyklego? ja drecze maniakalnie jednego kolege z forum, juz mnie nawet biedaczysko do warsztatu wpuscil i pozwala samej w smarze sie babrac.Mam dwie kolezanki, ktore lubia zapach warsztatu co najmniej tak jak ja i maja do tego nie mniejsze zacieciea na dodatek cała nasza 3 to twoje rodaczki :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) etita tu chodzi o kobiete mechanika :) bo w tawocie kazdy moze sie wysmarowac nawet po po by lapy wyczyscic z oleju. warsztat warsztatem, sedno by cos samemu zdzialac :) Goska Edytowane 27 Listopada 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Pamietam jak brat zemnie śmiał gdy do warsztatu wapdłą koleżanka :icon_mrgreen: Ja ubrany "jak do garażu" cygar w pysku pifko na stole... a ona: "unazałeś sie jak swinia". Poczym zaczeła sprzątac:/ Cała rodzina miałą ubaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 etita tu chodzi o kobiete mechanika :buttrock: bo w tawocie kazdy moze sie wysmarowac nawet po po by lapy wyczyscic z oleju. warsztat warsztatem, sedno by cos samemu zdzialac :lalag: Goskaja mysle gosiu ze tu chodzi w ogóle o kobiety które czują bluesa i nie boja sie warsztatu cokolwiek to ma znaczyc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 tez. :biggrin: ...zlosliwie do twojego komentarza pasuje mi post wyzej :banghead: oj tak.. ale wydaje mi sie ostatnio ze tzreba miec to jednak we krwi.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 warsztat warsztatem, sedno by cos samemu zdzialac ;) GoskaMoże ,ale na razie to wychodziło tylko "coś". :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 GRATULACJE dziewczynko !!!!!!!!!!!!!!!!! :P ;) :biggrin: Nowa Miss Frorum Tak trzymac !!! ;) :flesje: You are the Best !!!!!!!!!!!!!!!! ;) :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 majkej eee tam. ja zaszywam sie dalej w swoim garazu... ale nie ukrywam ze jestem zadowolona. to pewnie przez ta kaske wygralam.. ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 No niezupelnie.Wygralas przez .............. pasje :icon_biggrin: Nie czesty to widok aby piekna kobieta paplala sie w smarach i oleum i z takim zaangazowaniem oddawala :bigrazz: sie sprawie MOTOCYKLI :icon_razz: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 odswiezam temat- w innych barwach. ze wzgledu prostego- braku czasu i chwilami lenia w koncu rozebralam caly silnik. :flesje: szacuje ze wyloze na remont 900zl. balam sie, ze rozrzad bedzie do bani- na moje sczescie jest caly zdrowy.. lozyska, zimeringi, regeneracja walu, szlify, nowe tloki, pierscienie, sworznie..jest dobrze, na jesien powinnam skonczyc (w zaleznosci czy uda mi sie zarobic kase..) http://img389.imageshack.us/my.php?image=dsc00482bj3.jpghttp://img529.imageshack.us/my.php?image=dsc00504ia6.jpg:) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Gratuluję postępu ty się właśnie zabrałaś by rozebrac silnik ja się muszę zmusić do złożenia dolniaka ale niestety chęci mi brak bo pogoda ładna o górniak w sprzęcie jeszcze chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Po przeczytaniu tego wątku mam pewne wątpliwości, czy Twój chłopak jest naprawdę mechanikiem. moge teraz smialo napisac ze sprostowaniem kilku rzeczy- nie, nie byl. w czoraj to wyszlo jak rozbieralam silnik. sruba- slynna "36" bez wiekszej sily sie odkrecila, a zaraz po niej dziesiatki od delka walu. wczesniej nie mialam wplytu na przebieg remontu, a ku*wa szkoda!z tlokami tez byl numer co opisywalam. wnioski tez mozna samemu wyciagnac... jego irbito-emka udajaca beemwu pewnie tez daleko nie pojedzie..szkoda mi tylko emowskiego silnika.. -sprawy tej nie chce poruszac tu na forum, bo nie ma najmniejszej potrzeby. wy wiedzcie tylko tyle, ze teraz silnik jest w dobrych rekach... :) Goska Edytowane 1 Czerwca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi