majsterM Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 U mnie MZ TS 250/1 :smile: MZ ETZ 251 :cool: :flesje: Yamaha RD 250 :lapad: chociaż pół polski zwiedziłaSuzuki GSX 550 EF :smile: :D i wreszcie Suzuki DR 800S BIG :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanpts Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 :smile: HONDA CR 125 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcek007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja zacząłem od Motorynki- WSK-MZ150-Aprilla Tuareg-no i oczywiście moja piękna CBRWcale nie uważam tego za zły początek bo w rekach 15latka WSK jest swietnym moto. Dzieki tego typu moto zdobywa się naprawde dużo doświadczeń a już najwięcej odnosnie mechaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Pierwszy był MZ ETZ 150 potem 250 w międzyczasie jakieś Junaki Jawa 350 i kilka innych wynalazków np MZ 250 Trophy i wreszcie pierwszy japoniec Kawasaki Z 400J, a po dłuuugiej przerwie GPZ 500 z 2003 roku - to jest sprzęt :) "Radzia" podejrzewam iz "zbyniooo" chcialby aby opowiadac o sprzetach wiekszej mocy niz motorynki ale jak zauwazyles i tak prawie wszyscy wyliczaja kazde swoje dwa kola w ktorych posiadaniu byli. Przy okazji do mojej kolekcji dodam iz tez bylem posiadaczem Rometa z trzybiegowa skrzynia z '81 roku :banghead: ta skrzynia to zupelne fiasko firmy. A najpierwsiejszym sprzetem byl doskonaly KOMAR3. :notworthy: Dostalem go w lapy jak skonczylem 11 lat. Bawilem sie nim dwa lata az tata oddal od niego silnik mechanikowi za naprawe skrzyni od Rometa :banghead: ( za juz trzecia naprawe w przeciagu pol roku ) a tylko dla tego ze mialem go wymontowanego i lezal na pole bo go sam naprawialem. Wystarczylo, ze wyslali mnie na kolonie a po powrocie juz mialem Komara bez silnika. :banghead: Posprzedawalem pozostalosci i kupilem Ose na ktorej zabraniali mi jezdzic bo byla za duza i byla motocyklem. Tata oddal mi wtedy swego Rometa :banghead: I tak Osa jezdzilem kiedy nikt mnie nie widzial a zmuszony bylem ja trzymac u obcych poki rodzice nie zmiekli i pozwolili wprowadzic ja do swego garazu. :crossy: Pozdrawiam. :flesje: :icon_mrgreen: Z ta skrzynia nie było tak źle, ja miałem Rometa Kadeta zarzuciłem tam silnik z 3 biegową skrzynia i żaden romet nawet ten 205 z czeskim silnikiem nie dawał rady :D. To były czasy.... Edytowane 9 Lutego 2007 przez Tomek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Anuh Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Siemanko Wiec ja zaczalem pomijajac motorynki 3sztuki od powaznego wlocha jakim byla Aprilia AF1 50 juz nie pamietam jaki rocznik ale wiecej stala popsuta niz byla jezdzona a tata chcial kupic KX-a. Nastepnym motorem japonskim byla Honda MTX 80 rozwiercona na 100cm z tlokiem od gokarta "setki" Pozniej przyszla pora na kolejna wloszczyzne jaka byla Aprilia Tuareg Wind 125 podobnie jak w przypadku nr1 wiecej popsuta niz jezdzaca po kilku naprawach zacierach itp dostalem zestaw poliniego 165cm ale i na tym tez sie zacierala. Po kilku latach przerwy (finanse) w koncu kupilem sobie nowy motor.Jest nim Kawasaki Z1000 w tym sezonie zrobilem 7000km i motor przeszedl kilka zabiegow upiekszajacych. Yamaha YZ 250 nie moglem sie zdecydowac jaki motor kupic bo chcialem SuperMoto lecz srednio sie nadaje w dluzsza trase wiec kupilem Nakeda i crossowe. Wydaje mi sie ze wybralem optymalne rozwiazanie :icon_twisted: Zapraszam do obejrzenia mojej galrii :icon_twisted: -------> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turo Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Moje motocykle:komar kadet>Simson> i w końcu cbr 600 f2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Pierwszy, duzy motocykl - SUZUKI GSF600N Bandit 99r. Niebieska bestia... :) Chyba do dzis mam sentyment do tego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja zaczynałem na WSK 175 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehoom Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 SHL M11...sprawa "koszykowa" czyli rama na kolach plus 3 kosze czesci i zero literatury. Mialem wtedy 13-14 lat i spedzilem 2 dni na skladaniu tego monstrum. Ale chociaz nauczylem sie z czego sklada sie silnik motocykla i nawet fajne puzzle to byly do skladania. Niestety nie bylo nikogo kto moglby mi pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 motorynka-romet-jawka--inna jawka-simson-komar-wsk-derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_spectra Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Komar na pedały- Ojciec przyszedł i powiedzał "idz do garażu, Cos czeka na ciebie " Boże zapach benzyny i spalin pamietam do dzis.a dalej;WMF rok 1954Jawa 350Kawasaki 750 Spectra (o niedawna)CZ 125 Cross - 2sztCZ 250 CrossSuzuki DR 600Yamaha TT600 BelgradaObecnie:Yamaha TTR 600Kawaski KLX 650RYamaha TDM 850 tx4i moja chlubaWFM 1964r oryginał !:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondiXXL Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Yamaha XY Radian tylko niewiele młodsza ode mnie :cool: stara dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 yamaha tdr 125 1994r :biggrin: fajny motorek, ale po sezonie już troche mocy brakuje, ale naszczeście jeszcze częściowo zablokowana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asus Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Hhhmmnn ja zacząłem od komarów ( chyba z 3 :biggrin: ), pózniej ogar, yamaha 50 cm, MZ 250 , Suzuki GN 250 i teraz Kawa GPZ 500 :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) motorowerykomarek miałem lat 14jawka 50 ....15latcz 175... 16latcz 350... 17latcz 350.....20lat japońce honda cbx 550.........22lathonda xl 250 '75.........23latsuzuki gsx 600 (jajko)......23latobecnie cbr 600 f4 '00...... 26lat.. do obecnie Edytowane 17 Lutego 2007 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi