Yogi Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) I stało się. Dziś w godzinach popołudniowych stałem się posiadaczem 954 Narazie jechałem trasą Włochy-Dawidy. Pierwsze impreszyns: primo a) jak to zapie**ala! primo b) bolą mnie nadgarstki i dłonie primo c) rama póki co nie pękła primo d) żona mnie zostawi jak zobaczy swoje siedzenie SPECIAL podziękowania za pomoc w kupnie i porady:- Tommi (Skierniewice)- Turek (SND osiedle)- Aker (Łomianki)- TomekL (Posen)- MirekB12 (Gdańsk) O 17.00 wychodze z roboty i zahaczę o Turka. Jak dojade na chatę to napisze. Fotke (nie moją, ale mojego 954) macie w mojej galerii: http://www.bikepics.com/members/yogas1980/ Dzis wieczorem porobie wiecej garazowych fotek. p.s. jak się chrzci moto? sika się na nie czy co? szampanem oblać? splunąć na przednią oponę? Edytowane 14 Listopada 2006 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 piekna gratuluje :icon_biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 To tylko pogratulować i pozazdrościc!!!!Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 nie za ma co ;) niech dobrze zapier*ala :cool: Turek powiedział że mam jazdę próbną gratis :) :lapad: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 No tylko pozazdrościć... Ja jeszcze szukam.. Gratulacje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ajjjj .... marzenie :smile: ochrzcic ? ;d szampan a potem jakis sex :lapad: zona zobaczy ze to siodlo jest wygodne ;D a potem mozna sie pochwalic w pewnym watku w dziale " przy piwie " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 eeeeeejjjjjjjjjjjjjj Panie !!! gratulacje!!!! maszynka pierwsza klasa. zamierzasz ją rozdziewiczyć czy pozostawić z błonką?? (czytać: przerobisz na street'a czy nie) Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 A jednak, no prosze, gratulacje i miłego śmigania :banghead: p.s. Teraz będe cie męczył o opinie ponieważ ten model jest w kręgu moich zainteresowań :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 :banghead: Oby zapier... i sie nie roz.... :banghead: SZCZERE GRATULACJE :banghead::):banghead: niech ten sezon sie zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) dzieki wszystkim. streetow mam dosc - nic nie przerabiam. zostaje fabryka. wrocilem juz tzn. przed 19ta.no diabel z niej straszny. to sie po prostu WKRĘCA, nie jak bandit. lekko przekreca sie manetke i juz wysokie obroty.generalnie cos czuje ze poflirtujemy ze soba dluuuzej, bo tym sie jezdzi bosko. Edytowane 14 Listopada 2006 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Widzę Yogi, że Ci się udało. GRATULUJĘ :bigrazz: Co do kanapy pasażera.Moja laska po przesiadce z F3 stwierdziła, że Blada jest wygodniejsza....hmmmm....może ma coś z zadkiem nie tak, może to rzeczywiście jest wygodniejsza, może Twoja też tak stwierdzi :icon_razz: Szerokości. P.S. Ból nadgarstków przechodzi po około tygodniu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 no staaaary :buttrock: GRATULUJE!!!! mam nadzieje ze wiosna dolacze od grona posiadaczy 954 wiec mozesz sie rozgladac juz po wa-wie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) powodzenie przy zakupie mirek.bedzie ci potrzebne.najlepiej szukaj po ziomach.jak ktos bedzie mial jakies pytania to chetnie odpowiem. duzo pojezdze teraz ale paru rzeczy sie nauczylem szukajac tego sprzeta. FOTY na gorąco z wczorajszego wieczoru:http://www.bikepics.com/members/yogas1980/03cbr900/ Edytowane 15 Listopada 2006 przez Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 No nie mogę !!!!! Gratulacje - ależ pięknisia! Jak już się trochę uspokoisz, to zaczniesz trzymać kierownicę leciutko, leciusieńko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dzięki.w ten weekend bede jezdzil - to moze ustawimy sie gdzies. zalezy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi