Ario Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 tykeczek ma zajebisty :D, co do lampy to totalna kiszka, ale jakis reflektor od bandziora albo soczewki i byloby juz lepiej :wink: P.S. hihi mam juz 500 postow, zapraszam na piwko do Tennessee :D :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Otóż to, mimo że sam mam takiego pseudo nakada, uważam, że jakby przednia lampa była okragła to już było by lepiej, chociaż reszta też taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 To ja mam jakiś dziwny i nietypowy gust. Moim zdaniem sprzęcik jest "w pytkę" :( PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 No no motorek fajny , a silniczek to już całkiem lubię takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Mi się podoba. Może to dlatego że nie widziałem ( czyt. nie kojarzę ) tej BimotyAle spoko motorek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 To ja mam jakiś dziwny i nietypowy gust. Moim zdaniem sprzęcik jest "w pytkę" :( PZDR No tak , a teraz z nakeda przesiadłeś sie w mydelniczkę. :D :D :D Zdrada???????Nowa miłość??????HE, HEDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mydelniczka, ale jaka!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Spoko motocykl!Ma jednak jedną wade (moim zdaniem) dokladnie,jest nieosiągalny na moją kieszeń,przynajmniej jak naraze... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 CO WY GADACIE MOTO JEST SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Czy mógły ktoś "przypiąć" zdjęcie tego motorka do tego postu, bo link najwyraźniej już nie funkcjonuje. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Nie wiem jak wygląda to moto bo jak kolega yaaro wspomniał tej fotki już tam nie ma, ale ja przepadam za nakedami. Moim faworytem jest FZ6N taki jak na załączonej fotce (czarny). Nigdy nie miałem przyjemności jechać na żadnym nakedzie. [EDIT]W ostatnim ŚM jest reklama tego moto na tylnej okładce - bardzo łądna jest to fotka - nie wie przypadkiem ktoś gdzie moge zdobyć taką tapetkę? Byłem na stronie www.yamaha-motor.pl ale tam akurat tego nie ma. [/EDIT] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 ja tez musze sie dolaczyc do wielbicieli nakedow. Przeciez to takze motocykle :D Hornet, Fazerek(w wersji naked)... :D mmmm fajowe i tez daja na gume ;) Nie mowie juz o nakedach Aprili czy Ducati... gdybym mial dostatecznie tyle kasy aby kupic 2 motocykle to bylby to plastik i naked !!! pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 sory za drugiego posta z rzedu, niestety link do tego moto dalej nie dziala... :D hmm moze ktos zapodac fotke tego moto ;) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Moim zdaniem najpiękniejszym naked-em wszechczasów jest MV Agusta Brutale Oro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Yaaro - święta racja. Ja sie też zakochałem w Brutale. Gdyby nie ta cena to bym myślał realnie jak w przyszłości takie moto zdobyć. A tak to będę chociaż polował, żeby sobie fotkę przy Aguście strzelić. Może na najbliższym Bike Show w Gdańsku, mam nadzieję, że MV Agusta tam zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi