Pawik Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 :D z moturow polecam WSKE 125 zarejestrowana na motorower. sprzet malo awaryjny, szybki i w ogole full wypas. do tego koniecznie zestaw swiecacych wentyli i kask tiger tak dla bezpieczenstwa. Boze, wiem, ze ostatnio zadko wchodze na forum, ale co wejde to zawsze widze temat tego pokroju; siema, mam 6 tysiecy i chce kupic jakis motor. doradzcie mi bo nie wiem co zrobic. ;) ;) :D :D Jestem tego samego zdania co MAGNETO . :D Moderatorzy czy nie lepiej jest zrobic jakis przyklejony temat dotyczacy takich spraw?? :icon_twisted: :icon_razz: :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 przyłączam sie do prośby było by łatwiej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 rowniez popieram ten pomysl. jest to bardzo przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Hehe juz poruszylem ten temat niedawno ale jakos nie poskutkowalo , najlepiej to zrobic osobny dzial albo w ostatecznosci przykleic temat , szkoda tego forum na takie bzdety :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dorodzy koledzy... Żeby przykleić temat, to musi on najpierw powstać. Niech któryś z was utworzy temacik i jak będzie spełniał swoją rolę to zostanie przyklejony. (tylko żeby nazwa nie była w stylu "temat dla chconcych kupic motor"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 niemam pomyslu - moze ktos inny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 co do...zl?heh niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) zakładam temat "co kupić ? za ile ?" może moderatorzy przykleją A jeżeli coś nie pasuje to wywalić :P pzdr Edytowane 29 Października 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Co-kupic-Za-ile-t60435.html Prosze moderatorow o przyklejenie tego tematu do innych "przyklejony" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Według mnie zły pomysł.Kazdy ma swoje kryteria wyboru, konkretne pytania itp.Do tego tematu rzadko bedzie ktos zagladał a jesli bedzie - to bedzie taki spam jak w temacie ogólnym o motorowerach ... AMEN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 jej... a juz sie wystraszylem ze cos sie komus nie podoba:Pwidze ze wielu osobom to nie odpowiadalo. a to jak ten temat bedzie sie nazywal, co w nim bedzie zawarte to juz jets tylko kwestia czasu. taka bynamniej mam nadzieje.pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Co-kupic-Za-ile-t60435.html Prosze moderatorow o przyklejenie tego tematu do innych "przyklejony" Ale ten temat był napisany bez sensu i zrozumienia. "Piszcie tutaj jeżeli niewiecie czy kupić moto, czy sie opłaca, za ile itp. spróbujemy pomóc". PO to jest całe forum motocyklistów, dajcie spokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 skoro tak uwazasz .... wg mnie to jest zamieszanie na forum ityle dawniej bylo duzo ładniej i przyjzysciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Lepiej gońcie innych za pisownie, bo często trudno przeczytać bełkot niektórych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja mam proste rozwiązanie ... nie zaglądam tu! no może czasami... na forum jestem codziennie ale dział motorowery/skutery nie zaspokaja mojego głodu na wiedzę... Wolę mechanikę ogólną i 2t. Wam radzę to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi