zyleta Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Zdałem na kat. A wczoraj na Odlewniczej w Warszawie!!! :icon_exclaim::):banghead:Miałem w życiu blisko sto egzaminów na dwóch kierunkach studiów i musze przyznać, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak się denerwowałem...Rano padał deszcz ze śniegiem:(... Plac luzik, ósemka wielka jak "stodoła":lapad: Egzaminator pali papieroska i mówi "dobra chłopaki dziś nie bawimy się w grę przedwstępną" (czyt. czyności wstępne, sprawdzanie oleju itp.).Potem miasto...najpierw długa prosta, jade 40-45, a egzaminator się wydziera: "to nie wycieczka szybciej, szybciej":)...Zaczynają się światła, skrzyżowania a ten znowu szybciej, szybciej! Długo mi nie trzeba powtarzać:)...Utrzymuje oczywiście prędkość w granicach prawa ale... przyspieszam ze startu pod czerwone pole, strzelam ze sprzęgła itd. Egzaminator zaczyna boksować Corsą:) W końcu zamilkł:)Aha cały czas palił papieroska:)Ogólnie luzak nie z tej ziemii. Pozdrawiam Pana Zbysia:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 19 lutego miałem A+B i zdałem tylko A, ale dzisiaj miałem poprawkę na B i zdałem :icon_eek: :( :bigrazz: A miałem egzaminatorkę, która lubi oblewać, ale się nie dałem :wink: P.S.Zapraszam dzisiaj do Konina na :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaVas Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) I przyszła kolej na mnie… tak więc, żeby się nie rozdrabniać i nie zakładać co jakiś czas nowych wątków, czekałam cierpliwie aż do dziś, kiedy to odebrałam prawo jazdy :) Jeeeeeju! taki mały kawałek plastiku, a jaką frajdę człowiekowi potrafi sprawić – zresztą nie muszę tego pisać, zapewne każdy z nas to wie i przeżywa na swój sposób :bigrazz: No a teraz i ja mogę się wreszcie pochwalić tak oficjalnie, że dzisiaj odbyłam pierwszą przejażdżkę już jako motocyklistka par excellence (jak to określił mój znajomy) :icon_mrgreen: I jak na prawdziwego motonitę przystało „wyłapałam” nawet 1 (słownie: jedną) małą muszkę, która ostała mi się na szybce od kasku :icon_mrgreen: Pozostając w temacie chciałabym podziękować kilku formowym kolegom… Przede wszystkim Michałowi – za trzymanie kciuków 15 marca (wcale nie trwało to tak długo, prawda ;) ) i za pomoc przy kupnie mojego cudownego motocykla :icon_razz: Wielkie, gorące, schon’iaste daneczki = podziękowania znaczy się, hehe. To tak tu i teraz na razie, a przy najbliższej okazji wymyślę coś innego :icon_biggrin: W końcu jest co opijać! Dziękuję również: • Pawłowi – za wszelkie uwagi dotyczące pewnego komisu, co pozwoliło zaoszczędzić mi czas i tym samym uniknęłam zbędnego nawijania kilometrów. • Tomkowi – za opinie n/t GPZ 500, które to w pierwotnych planach chciałam zakupić. Jednak po „burzy mózgów” wybór okazał się zupełnie inny niż wstępnie rozpatrywane modele (co jak widać potwierdza regułę, że kobieta zmienną bywa… bynajmniej czasami, hihi) • Filipowi - za obszerną literaturę i takie tam różne :P Zresztą jak się spotkamy, to pogadamy… • Sebastianowi – za krótkie „vade mecum” dla kupującego motocykl oraz poświęcony mi czas • i Adamowi też dziękuję za różne porady, cenne dla mnie informacje etc. Teraz to Ty musisz szybko te ósemeczki swoje kręcić, co byśmy mogli na jakimś zlocie się spotkać - na dwóch kółkach ma się rozumieć :icon_mrgreen: Jest jeszcze kilka osób spoza forum, którym należą się „thanksy”, ale z nimi będę to już załatwiać inaczej… co by tej listy zbytnio nie wydłużać. Tutaj, czy „tam”, dziękują Wam wszystkim! Aaaa… i oczywiście każdemu browara (tudzież inny trunek) funduję :biggrin: Pozdrawiam - AW Edytowane 28 Marca 2007 przez AgaVas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 dziś 29.03.07, ok godz. 11 stałem się nosicielem kat.A (narazie nieudokumentowanym). WORD Częstochowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przede wszystkim Michałowi – za trzymanie kciuków 15 marca (wcale nie trwało to tak długo, prawda ) i za pomoc przy kupnie mojego cudownego motocykla Wielkie, gorące, schon’iaste daneczki = podziękowania znaczy się, hehe. To tak tu i teraz na razie, a przy najbliższej okazji wymyślę coś innego W końcu jest co opijać!Hehe , nie ma za co - już mówiłem :biggrin: a że zdasz to było pewne , kuńńńń stał już w garażu wiec motywacja była znakomita ... Heh , jesteś 1 osoba która napisała do mnie po imieniu na tym 4um ;) Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci udanego , bezawaryjnego sezonu i niech Ci ..... (wpisał bym nazwe sprzęta ale nie wiem czy sobie tego życzysz Agnieszko ;) ) służy jak najlepiej !!! Pozdrawiam !!! :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 hahahaa a ja od pon. jestem wlascicielem :flesje: sytuacja jest taka :flesje: (pani w urzedzie sie smiala) data wydania kat B 24.04.01 data wydania kat A 24.04.07 :) POZDR.!!! od wczoraj 450 km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja dzisiaj zdałem.Pewne problemy z przygotowaniem motocykla (nie wiedziałem, że poziom płynu hamulcowego sprawdza się na wyprostowanym motocyklu i kierownicy prosto - w jednym z tematów ktoś napisał, że na nóżce i kierownicy max w lewo i tak też zrobiłem). Miasto bezbłednie - "Wynik pozytywny. Nie mam uwag. Gratuluję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 :biggrin: Zdałem 16 kwietnia, teraz trzeba coś zakupić ... trzeba iść do roboty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja zdałem przed Wielkanoca, ale nie bylo okazji zeby sie pochwalic, wiec robie to teraz :) A+B :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratulacje Panowie a że wiek u was piekny to i o rozwagę proszę.Szybko ok, ale zawsze bezpiecznie i dalej. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusssi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam,a ja dzisiaj (7.05.2007) o 9.00 miałem egzamin na kat.A. No i ZDAŁEM!!! Pozdr dla Wszystkich i dozobaczenia na drodze.Lusssi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Gratulacje Panowie a że wiek u was piekny to i o rozwagę proszę. Czy ja wiem, czy taki piękny... matura i te sprawy ;) Dużo idzie sie dowiedzieć z forum o różnych niebezpiecznych sytuacjach, więc myśle, że jak już będę miał na czym jeździć to będę bardziej uważał na drogach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) witam dzis zdalem za 1 razem prawko na moto :icon_question: bylo nas 5 tylko ja zdalem ... zdawalem w sieradzu. Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem na drodze Edytowane 9 Maja 2007 przez Nicram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Dziś zdałem egzamin A :) Egzaminator był tak dozarty i złosliwy ze dramat :) ale kij mu w nery!! Tak samo kolesiowi od kursu prawka tez kij w nery bo jedyne co robił to siedział w budzie przy placu i grał w karty a motocykle były w beznadziejnym stanie (Sprint - Kraków) Wreszcie po 4 latach jazdy w stresie bedę smigał sobie po ulicach na luzaku :) Edytowane 16 Maja 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,wczoraj popisałem się dużo , że zdałem itp. ale kompa mi "resetneło"...i wszystko szlag trafił... i potem poszedłęm pojeździć :) dziś krótko - wczoraj Pan Egzaminator powiedział -że za max. miesiąc mogę odebrać prawko..iiihhhhaaa..szkoła PROMOTOR :clap: polecam szczerze - tam uczą jeździć (choć na trasie byłem raz i to na GSie:)) - no ale skoro TAM UCZĄ...to i nie musiałem być częściej chyba :bigrazz: Szkoła z polecenie Pawła-mechaniora-moderatora "ze Zielonki" :clap: ( + promocja w ProMotorze) WIELKIE THX! Pozdrawiam przy okazji "Kamandira-Instruktora" Tomka Kulika, "Endurowca-Alpinistę" Adama Chacińskiego, Pabla, mentora Sławka Moszczyńskiego i szefa ośrodka Jerry'ego - i całą resztę ekipy, o któej zapomniałem wspomnieć. PS. Mam nadzieję, że pozostałe 2 osoby płci męskiej tez zdały.... Do zobaczenia na trasach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi