bronek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 OK, wiem już że lepiej poginać na kiszkach 165 ale czy polecacie jakąś konkretną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 czy ktoś wie jakie jest dopuszczalne, bezpieczne zużycie bieżnika? jaką powinien mieć grubość i kiedy już kichę wywalić ( a najlepiej spalić :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jeżeli na środku opony masz łyso (albo bieżnik ma mniej niż 3 mm) to poszukaj sobie nowej oponki... Ja w swojej mam po bokach niezły bieżnik, ale środek... prawie slick! I też już szukam opony.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Producentem motocykla ZZR 600 jest firma Kawasaki . Firma Kawasaki pochodzi z Japoniii :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2003 zgadzam się z przedmówcą ... dodać jeszcze należy że ludzie w Japonii mają skośne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Hmm.... troche juz leciwy motorek ale nadal w ofercie i tak wlasciwie to nie ma sie czego czepiac ....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgadzam się z przedmówca - nie jest to już szczyt sportu ale ciągle nieźle wygląda i jeździ!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 odrobine cieżki jak na 600ccm, mam znajonego co ma taką bryke i sobie chwali... Panuje jednak przekonanie głównie przez modele z lat '80 tych że jak Kawasaki albo suzuki to z małym przebiegiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Przyzwoite moto. I ma taką zaletę, że i pasażer siedzi w miarę wygodnie. A hamulce do dziś mogą konkurować z obecnymi konstrukcjami. Jeśli szukasz plastika czysto sportowego, to nie zygzak. Ale jesli lubisz i poszaleć i wyrwać się też gdzieś dalej np. wakacje, to jest idealny... Nowego może bym nie polecał, bo w Polsce i tak go nie sprzedają, nowe raczej coś innego. Ale używany (zwłaszcza po 93 roku, kiedy poprawiono w nim tzw. błedy młodości)... spoko! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Czołem Polecam zygzaka 1100, pozycja tak jak w 600 tce, osiągi dużo lepsze, zwłaszcza moment obrotowy i moc ,a prowadzi się idealnie mimo dużej masy, a stabilnością jazdy na wprost z dużymi prędkościami mało który motocykl mu dorówna... Jakby co to mam do sprzedania... rok 94. mogę wysłać fotki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zzr0,6 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 zygzaczek jest THE BEST.moj ma juz 9 latek a popierdziela bez zadnych wiekszych czy mniejszych usterek.dol obrotow moglby miec troche lepszy ale jak sie "rozbuja" to jest przyjemnie.tylko ze na obrotach potrafi spalic tyle co 125p :wink: .ogolnie swietny moto :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2003 aki jest sezonowy koszt utrzymania tego zygzaka?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikus Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 ma ktos jakis opis tego motocykla ? lub jest jego posiadaczem ? interesuja mnie opinie i fakty :banghead: mam na oku taki sprzet z roku 99, a przesiadam sie z RF 600 :) pozdrawiam, dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Witaj :mrgreen: Widzę, ze jesteś tutaj nowy i jeszcze nie posługujesz się takim dobrodziejstwem jak opcja SZUKAJ :mrgreen: Widzę, ze nikt jakiejś sensownej odpowiedzi czy porady Ci nie dał. Ja sam nie miałem do czynienia z tym modelem, ale przejrałem archiwum tego forum i oto co udało mi się znaleźć: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=1430 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=10672 Powiem Ci jeszcze, ze mały zygzak jest bardzo popularnym motocyklem i w necie oraz prasie napisano już o nim chyba wszystko :mrgreen: Życzę udanej lektury i miłych poszukiwań :banghead: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi