Skocz do zawartości

Jeździłaś(eś) Dziś??? Czyli kto jeszcze daje radę a kto już odpuszcza

maruha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dziś nawet pozamykałem oponki. :flesje:

...a jakich używasz, że przy takiej temperaturze dają się zamknąć :icon_mrgreen:

Dziś mam wlone, więc znowu zapowiada się śmiganko :buttrock:

słoneczko już świeci, asfalt suchy, poczekam tylko aż temp. trochę wzrośnie :biggrin:

Edytowane przez M4NIEK

No Olsen :) Troszke zimno :offtopic:

Fakt - wczoraj było całkiem przyjemnie (grubo na plusie), za to dzisiaj po zdjęciu kasku i rękawiczek zimno boleśnie dawało się we znaki (sama jazda nie była taka zła). Ale od poniedziałku zapowiadają ocieplenie! :wink:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Przedwczoraj się przejechałem kawałek... Odebrałem moto od Pawła po wiosennym przeglądzie (płyny, filtry, zębatki itp... ), więc była przejażdżka :icon_evil: Z tym że nie miałem z tego takiej przyjemności jakbym chciał... Miejscami śnieg, lód, zimno, mokro, ślisko... Więc głównie uważałem żeby się nie wyglebić i nie zamarznąć ;) Jednym słowem czekam na ocieplenie ! :buttrock:

Dzisiaj w Sochaczewie ok 9 rano dwóch chłopaków na skuterze. Ulica 600 lecia światła przy rynku. Ruszali na światłach i może po 50 metrach uślizg tylnego koła, gleba na środku jezdni. Całe szczęście że jechali może 10-20 km/h ... Ja tam odpuszczam jazdę, śnieg sypie od rana :icon_twisted:

Wiosno !!! Przybywaj ......

Pozdrawiam

Kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

Dzisiaj w Sochaczewie ok 9 rano dwóch chłopaków na skuterze. Ulica 600 lecia światła przy rynku. Ruszali na światłach i może po 50 metrach uślizg tylnego koła, gleba na środku jezdni. Całe szczęście że jechali może 10-20 km/h ... Ja tam odpuszczam jazdę, śnieg sypie od rana :evil:

Ja też dziś odpuściłem sobie jazdę i zostałem w domu z dobrą książką. :smile:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Po mięsiącu czasu z gipsem na nodze zakuśtykałem do garażu z akumulatorem na plecach :clap:

Podłączyłem, odpaliłemi i wsłuchiwałem się w najpiekniejszą melodie na ziemi :clap:

Że o zapachu nie wspomne :icon_twisted: .

Tęskno już człowiekowi za wiosną :)

Edytowane przez piechur

ja jeszcze się leczę po glebie 21 stycznia, jutro mam wizytę klejną u ortopedy i zobaczymy co z kolanem , jak wszystko ok to może pod koniec tygodnia jakaś runda będzie :notworthy:

Edytowane przez suzi600

Latałam z kolegą w sobotę. Było coś ok. -5 ale gorszy był wiaterek. Ogólnie było fajnie, odrobinę tylko zmarzły mi końcówki palców. Trochę się ludzie na nas dziwnie patrzyli;-)))) Jak się uważa na zakrętach, bocznych uliczkach i dojazdach do skrzyżowań to i zimą można śmigać;-)

Nowięc tak, mamy piekny lutowy dzionek. plus 3 leje jak z cebra, ale kółka do dupy przyrośli a samochodu nie ma a jechać do Szklarskiej trzeba (robota). Myslę - to są idealne waruny na sprawdzanie nowych goretexowych spodni!

Fajnie było, tylko że to wszystko było po 6 czyli ciemno jak cholera, szybki nie podniosę, deszcz leje więc w sumie nic nie widziałem. A ja się zatrzymałem żeby mp3 odpalić (słuchawki se do kazku wstawiłem, hehe :biggrin: na przystanku to facet normalnie sie najpierw w głowę postukał, a potem przeżegnał. O co mu chodziło? Że pogoda hardcorowa?

Ale spodenki trzymają! Kalesonki pod spód i smiganko! (choć pełno śniegu w szklarskiej jeszcze jest....

POzdrawiam tych co jeżdżą!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

ostatni obrazek na drodze - jest uczciwe 5 st, popaduje raczej dobrze, a tutaj... kursant z Lką na plecach! No to jest to! POpieram takich hardcorowych uczniów!!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

ostatni obrazek na drodze - jest uczciwe 5 st, popaduje raczej dobrze, a tutaj... kursant z Lką na plecach! No to jest to! POpieram takich hardcorowych uczniów!!

...koleś chce otworzyć sezon uczciwie - z czystym sumieniem :lalag: ja mam ten sam problem i raczej nie zdążę :lalag:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...