M4NIEK Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Ja dziś nawet pozamykałem oponki. :flesje: ...a jakich używasz, że przy takiej temperaturze dają się zamknąć :icon_mrgreen: Dziś mam wlone, więc znowu zapowiada się śmiganko :buttrock: słoneczko już świeci, asfalt suchy, poczekam tylko aż temp. trochę wzrośnie :biggrin: Edytowane 21 Lutego 2007 przez M4NIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ...a jakich używasz, że przy takiej temperaturze dają się zamknąć :biggrin:Heidenau Snowtex. :) Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Heidenau Snowtex. :biggrin: No Olsen :biggrin: Troszke zimno :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 No Olsen :) Troszke zimno :offtopic:Fakt - wczoraj było całkiem przyjemnie (grubo na plusie), za to dzisiaj po zdjęciu kasku i rękawiczek zimno boleśnie dawało się we znaki (sama jazda nie była taka zła). Ale od poniedziałku zapowiadają ocieplenie! :wink: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Przedwczoraj się przejechałem kawałek... Odebrałem moto od Pawła po wiosennym przeglądzie (płyny, filtry, zębatki itp... ), więc była przejażdżka :icon_evil: Z tym że nie miałem z tego takiej przyjemności jakbym chciał... Miejscami śnieg, lód, zimno, mokro, ślisko... Więc głównie uważałem żeby się nie wyglebić i nie zamarznąć ;) Jednym słowem czekam na ocieplenie ! :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dzisiaj w Sochaczewie ok 9 rano dwóch chłopaków na skuterze. Ulica 600 lecia światła przy rynku. Ruszali na światłach i może po 50 metrach uślizg tylnego koła, gleba na środku jezdni. Całe szczęście że jechali może 10-20 km/h ... Ja tam odpuszczam jazdę, śnieg sypie od rana :icon_twisted:Wiosno !!! Przybywaj ...... PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wczoraj zrobilem ok 70km. Troche zimno było ale da rade jezdzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dzisiaj w Sochaczewie ok 9 rano dwóch chłopaków na skuterze. Ulica 600 lecia światła przy rynku. Ruszali na światłach i może po 50 metrach uślizg tylnego koła, gleba na środku jezdni. Całe szczęście że jechali może 10-20 km/h ... Ja tam odpuszczam jazdę, śnieg sypie od rana :evil:Ja też dziś odpuściłem sobie jazdę i zostałem w domu z dobrą książką. :smile: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Po mięsiącu czasu z gipsem na nodze zakuśtykałem do garażu z akumulatorem na plecach :clap: Podłączyłem, odpaliłemi i wsłuchiwałem się w najpiekniejszą melodie na ziemi :clap: Że o zapachu nie wspomne :icon_twisted: . Tęskno już człowiekowi za wiosną :) Edytowane 23 Lutego 2007 przez piechur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) ja jeszcze się leczę po glebie 21 stycznia, jutro mam wizytę klejną u ortopedy i zobaczymy co z kolanem , jak wszystko ok to może pod koniec tygodnia jakaś runda będzie :notworthy: Edytowane 26 Lutego 2007 przez suzi600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renbia Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Latałam z kolegą w sobotę. Było coś ok. -5 ale gorszy był wiaterek. Ogólnie było fajnie, odrobinę tylko zmarzły mi końcówki palców. Trochę się ludzie na nas dziwnie patrzyli;-)))) Jak się uważa na zakrętach, bocznych uliczkach i dojazdach do skrzyżowań to i zimą można śmigać;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nowięc tak, mamy piekny lutowy dzionek. plus 3 leje jak z cebra, ale kółka do dupy przyrośli a samochodu nie ma a jechać do Szklarskiej trzeba (robota). Myslę - to są idealne waruny na sprawdzanie nowych goretexowych spodni!Fajnie było, tylko że to wszystko było po 6 czyli ciemno jak cholera, szybki nie podniosę, deszcz leje więc w sumie nic nie widziałem. A ja się zatrzymałem żeby mp3 odpalić (słuchawki se do kazku wstawiłem, hehe :biggrin: na przystanku to facet normalnie sie najpierw w głowę postukał, a potem przeżegnał. O co mu chodziło? Że pogoda hardcorowa? Ale spodenki trzymają! Kalesonki pod spód i smiganko! (choć pełno śniegu w szklarskiej jeszcze jest.... POzdrawiam tych co jeżdżą! Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ostatni obrazek na drodze - jest uczciwe 5 st, popaduje raczej dobrze, a tutaj... kursant z Lką na plecach! No to jest to! POpieram takich hardcorowych uczniów!! Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ostatni obrazek na drodze - jest uczciwe 5 st, popaduje raczej dobrze, a tutaj... kursant z Lką na plecach! No to jest to! POpieram takich hardcorowych uczniów!! ...koleś chce otworzyć sezon uczciwie - z czystym sumieniem :lalag: ja mam ten sam problem i raczej nie zdążę :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No to se polatałem dzisiaj trochę.. Jakieś 25-30 km lajtowej jazdy. Było suuuuuuper. Wiosno przybywaj szybko :crossy: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi