Doozer Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 60 km nawinięte dzisiaj po lasach,na początku troche zimno ale potem w terenie ciało natychmiast łapie temperature :) Na powrocie gleba poprzez poślizg na trawie i złamana dźwigienka zmiany biegów,ale jakoś non stop na 3 biegu dojechałem :) Jak się okazało,w oponach miałem 2 razy większe ciśnienie niż miec powinienem więc przez to ta gleba,tak to jest jak mechanik po wymianie dętki pompuje koło a potem samemu sie tego nie sprawdzi :) nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja dzisiaj tez szalałem :) wpadłem w kałuże i myślałem ze zamarzne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 obok mojej roboty jest WOT, tam stale dwie trzy osoby jeżdzą na moto. Szczególnie jeden jest twardy bo oprócz paru dni, jeżdzi non-stop. I to juz trwa ze trzy lata. Ma naklejke TVP na baku i smiga jak Rossi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 kolejne :wink: 11 km :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 a ja czekam na śnieg, dopiero będzie zabawa w terenie:)) na kołach świeżutka kocha...śniegowi daje czas do środy, jak nie nadejdzie to wale w las bez niego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 . Ma naklejke TVP na baku i smiga jak Rossi :flesje: Na niebieskim fazerze? Jesli tak, to tez czesto go widuje :) Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deebo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dzisiaj siadło kilkadzięsiąt kilometrów tak żeby aku podładować:-) niestety nie spotkałem żadnego bikera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 sprzety przepalone :biggrin: podtankowałem adrenalinki do konca roku starczy :buttrock: WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 a w Lodzi mokre drogi, nici z "motopasterki" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kurcze a w 3miescie temperatury w granicach 7-8 stopni i jeszcze sporo nas jezdzi :icon_mrgreen: Ciepełko jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 W Poznaniu mokro...ale nowy kask trzeba przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Na niebieskim fazerze? Jesli tak, to tez czesto go widuje ;) dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam, dzisiaj nie mogłam sie powstrzymać i wsiadłam na moto. Po 1 w nocy :smile: towarzystwa dotrzymała mi koleżanka. Jak pojechałyśmy na stacje to sprzedawca jakos dziwnie sie patrzył :icon_razz: strasznie zimno :flesje: Ale warto :wink: Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soze Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Właśnie wróciłem ze światecznej przejażdżki moja shl M11. Mam "cenną" informacje dla tych, którzy jeżdżą w otwartych kaskach i bez okularów nie ma na drogach żadnych muszek, komarów i podobnego im badziewia a więc na motocykle i w drogę! Wesołych Świąt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Właśnie jutro robimy z kumplami mały wypad. 3miasto- CHoczewo-Władysławowo-3miasto :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez mareksit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi