waligura Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzis jakies 50-60km pogoda ok 11 stopni, ale jakby tak jeszcze nie wialo to byloby nawet superogulnie bardzo mila przejazdzka choc krótka:buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ale przyjemnie się dziś jeździło. :banghead: Normalnie jak wiosną/wczesną jesienią. Jak dla mnie, taka "zima" może być. :icon_rolleyes: Chyba nie mylili się ci od ocieplenia klimatu. :banghead: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Całkowitego roztopienia się lodowców nie dożyjemy, a tak przynajmniej pośmigamy w grudnu :crossy: . Ocieplenie rulez! Carpe diem . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ale przyjemnie się dziś jeździło. :buttrock: Normalnie jak wiosną/wczesną jesienią. Jak dla mnie, taka "zima" może być. :crossy: Chyba nie mylili się ci od ocieplenia klimatu. :bigrazz: Oj dokladnie Olsen, dokladnie, bylo cudownie :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 kurde wyciągam sprzęta z garażu, bo zima sobie w gumki pogrywa!a już hondzię chciałem do snu zimowego kłaść... :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Wczoraj w deszczu też zrobiło się paredziesiąt kilometrów. Fajnie było. Szczególnie wracając do domu o 12 w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dobra ja kończe w tym roku ze śmiganiem .//// zimuje sprzęta... no chyba że bedzie jeszcze +20 st.C to sie może skusze :D :banghead: :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ja już raz w tym roku zazimowałem sprzęta, ale nie wytrzymałem i wsiadłem na Hondzię i śmigałem, ostatni raz w czoraj śmigałem, mało, bo tylko 20 km, ale było super. Jednak spodnie i kurtka modeki z 3 warstwami sprawują się idealnie :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja smigalem w ostatni weekend. W mikolajki z umplem tez zrobilismy pare kilometrow krecac sie po wawie. Pogoda tylko zacheca... A szczerze mowiac to juz chce zimy i sniegu(chociaz w gorach), bo wybieram sie na sylwka na narty, i jak beda zielone stoku to DUPA pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A szczerze mowiac to juz chce zimy i sniegu(chociaz w gorach), bo wybieram sie na sylwka na narty, i jak beda zielone stoku to DUPA pozdrawiam Niestety Zima ma przyjść koniec Stycznia początek Lutego, a tak to słoneczko i temperatura na plusie :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Niestety Zima ma przyjść koniec Stycznia początek Lutego, a tak to słoneczko i temperatura na plusie :DTaaa i już jakiś mundrol mówił że będziw -20 ale tylko przez tydzień. Ja tam im nie wierze. Będzie jak będzie i puki nie ma śniegu, puty można sobie pojeździć. Czytając ten temat widać dwie grupy osób: jeżdżących (mniej lub więcej kilometrów) i tych, którzy na siłe chcą zakończyć sezon, ale jakoś nie bardzo im to wychodzi :D pozdr Edytowane 7 Grudnia 2006 przez jurjuszi "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Taaa i już jakiś mundrol mówił że będziw -20 ale tylko przez tydzień. Ja tam im nie wierze. Będzie jak będzie i puki nie ma śniegu, puty można sobie pojeździć. Czytając ten temat widać dwie grupy osób: jeżdżących (mniej lub więcej kilometrów) i tych, którzy na siłe chcą zakończyć sezon, ale jakoś nie bardzo im to wychodzi :icon_arrow: pozdr ... taaa i co ?? przez was i pogodę na szybko składam com porozkładał ... i otwieram sezon na nowo ... ehh ile słońca zmarnowałem przez ten czas ... kalesony najwyżej założę ... dziś mijałem puszką chyba z 6 motonitów ... chcę dołączyć ... wszystko przez was ... i pogodę :icon_arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Uwaga!!!!! Wczoraj głosowaliśmy pod sklepem i ustaliliśmy ,że zimy nie ma w tym roku. Koniec , kropka i hu.., amen :icon_mrgreen: POSTANOWIONE. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: . A sezon skończyłem... ale na opalanie. :buttrock: :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: :crossy: Latam codzienniePozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Czolem! Ja dzis tez nakrecilem krotka rundke na moto po miescie :icon_razz:.Kilkanascie stopni, suchy asfalt... Co z tego, ze moto zazimowane. Nie dalo sie :biggrin:. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dzisiaj było pięknie, niedość że pośmigałem to jeszcze umyłem sprzęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi