Lusssi Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja też latam. Poza tym teraz nie jest zmino. 8-10 st. to chyba OK. Trzeba tylko uważać, bo czasem popada. Ale to przecież normalne. Pzdr, Lusssi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 W moim mieście są świetne jak na tą porę roku warunki do :smile: :lapad: . Codziennie jeżdżę do szkoły rano i nawet zimno nie jest wystarczy kurtka i rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 W moim mieście są świetne jak na tą porę roku warunki do :crossy: :icon_twisted: . Codziennie jeżdżę do szkoły rano i nawet zimno nie jest wystarczy kurtka i rękawiczki. Podlaskie? A gdzie? :icon_mrgreen: Ja często w Siemiatyczach jestem :) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusssi Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Nie dodałem, że w weekend też zamierzam łyknąć minimum 100, może 200 km. :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 W taką pogodę to jasna sprawa. Ale i tak nikogo nie widziałem z motonitów. :biggrin: :crossy: :) No no już 25 listopad . Kolejny tydzień ciepły się zapowiada. Więc i w grudniu latanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 No dziś taka pogoda, że trzeba było przewietrzyć sprzęta :lalag: . Troche sobie polatałem i czuję, że efekt końcowy - przewiane gardło może sie pojawić, bo trochę wiało.... ale warto było. :icon_eek: A w ogóle dzis mi się jakiś speed włączył. :smile: ...hehe. Motonitów to ze 3 widziałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzisiaj też nawinąłem trochę kilometrów. Bardzo dobra pogoda, oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzisiaj taka ładna pogoda( oby jak najdłuzej sie taka utrzymała :biggrin: ) to sobie z Tatą polatalismy, zrobilismy ze 100 kilka kilkometrów. minelismy z okolo 10 motonitów :biggrin: w tym jeden jechał na MT-01 :buttrock: :lalag: i pod salon Liberty Motors w Łodzi podjehał nowy Intruder M1800 :eek: :buttrock: :biggrin: petrolohead_69 do zobaczenia na szlakach :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 W poniedziałek sprawdzian z fizy, nie miałem ksiazki, wiec rura do ksiegarni :biggrin: Ksiegarnia zamknieta, wiec rura do Maca, jak zjadłem to ciepło mi sie zrobiło, wiec sie pokreciłem troche po miescie :biggrin: Extra ! :biggrin: Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Też niedawno wróciłem. Ale motonitów tylko dwóch widziałem (na plastikach). Pogoda super.I wypróbowałem nowe kalesony. Ciepełko :crossy: Tak można latać :biggrin: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 my caly czas jezdzimy w dzien w dzien :crossy: ..bo wojsko polskie jest do niezajeb**** ! :icon_razz: Goska Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dzis na 5 :crossy: plastikach 9/9/9/6/6 polataliśmy,zrobiliśmy ponad 250km... :icon_razz: głównie poza Wa-wą a taraz czas na :flesje: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Dopóki jest temperatura powyżej zera i niema śniegu to ja osobiście nie widze problemu aby jeździć ;) nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 3 dzis mijalem. 2 crossy uwalone blotem z usmiechnietymi panami na nich i jednego dzikusa na kawie co sie w owiewke wtulał. jutro jak bedzie ładnie to mam zamiar bak do zera wyjechac.:wink:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Również pośmigałem dzisiaj, na Śląsku super pogoda, od Gliwic po Katowice spotkałem z kilkanaście maszyn :bigrazz: Jutro słońce i do 14 stopni, a więc znowu na moto ( tylko jakąś wymówke dla żony trzeba wymyśleć - dziś jej powiedziałem, że jadę tankować do pełna pod korek - bo tak trzeba na zime :bigrazz:) jutro powiem, że koniec sezonu ( po raz piąty ) :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi