KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ja już odpuściłem i chyba nie prędko w Olsztynie da się pojeździć (może iwestycja skuter śnieżny się opłaci)fotka z przed chwili :banghead:http://img155.imageshack.us/img155/8337/olsztynmq4.jpg O w mordala, w Wawie słoneczko i +5 :biggrin: Turek, ja nic nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem, żyje w nieświadomości i niech tak pozostanie :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol_marcino Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 oo w mordę; tutaj to jesień za oknem to się cieszcie jazdą póki możecie u mnie niestety jak widać zima i do tego cały czas sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) Ja moje moto już odstawiłem do garażu i opatuliłem je pokrowcem po tym jak wstając wczoraj z łóżka zobazcyłem za oknem śnieg!!! Tak więc do wiosny chłopaki... oby przyszła jak najszybciej!!! :banghead: Edytowane 3 Listopada 2006 przez panas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja moje moto już odstawiłem do garażu i opatuliłem je pokrowcem po tym jak wstając wczoraj z łóżka zobazcyłem za oknem śnieg!!! Tak więc do wiosny chłopaki... oby przyszła jak najszybciej!!! :icon_exclaim: Lepiej leć do Lidla po zimowe oponki :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 to i ja wczoraj definitywnie zakoczylem sezon. Plastik i sportowe opony przy ujemnych temperaturach srednio się sprawdza... Oby do wiosny... Ps. Moj ojciec Transalpem twardo pogina, zalożyl sobie ze bedzie do konca listopada jezdzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja zakończyłem sezon we wtorek, przejażdzką z Krakowa do Bielska około godziny 20-21:30. Lapy mi trochę zmarzły(nie zdążyłem zamątowac podgrzewanych manetek), reszte organizmu bez uszczerbku dowiozłem do domu. Pozdrawiam P.S. Dla wszystkich elefantów proponuje zastosowac jakies maści rozgrzewające na dłonie( np. Końską Maść :smile:), pomagają zachować temperaturę, przy założeniu, że się ma osłone na rece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 .A dla mnie sie sezon nie skończył..i nie skończy :biggrin: mój sezon trwa 365 dni, 12 miesięcy 30 dni, 24h i 60 minut ;) dla mnie nie ma sezonu tylko wtedy gdy moto odmówi posłuszeństwa( tak jak obecnie :) ) lub coś majstruje przy maszynie.pozdrawiam wytrwałych streetracerów i oczywiście brać enduro/cross. :buttrock: szerokiej i całosezonowej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 A no miałam dzisiaj jeździć o 8.00 rano, ale mój instruktor się nie pojawił :buttrock: -2 to dla niego za zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja dziś odpuściłem. Pada śnieg i trochę ślisko. Ale to chwilowe hehe :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja dziś odpuściłem. Pada śnieg i trochę ślisko. Ale to chwilowe hehe :P Ja dzisiaj wstalem,przechodze kolo okna i cos mi mignelo,podchodze, a tu snieg sypie :buttrock: przeczuwajac dzisiejsze opady wczoraj dobilem resztki mojej opony ( ladny dymek) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 a ja właśnie w brutalny sposób zakończyłem sezon...miałem jechać do ostrowa, a tu motocykl nie chce odpalić... no i aż w końcu aku mi padło. idę się najebać, coby raźniej mi było pozdrawiam :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 ja już odpuściłem i chyba nie prędko w Olsztynie da się pojeździć (może iwestycja skuter śnieżny się opłaci)fotka z przed chwili :icon_eek:http://img155.imageshack.us/img155/8337/olsztynmq4.jpg To ładnie. A ja narzekałem, że tak pogoda się zepsuła we Wrocławiu... Współczuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 jak do tej pory to moja ostatnia jazda odbyła się 1 listopada, a wieczorkiem spadł pier... snieg. Ale nie poddaje się, czekam aż termometr pokaże temp conajmniej 5+ idę smigać, oczywiście jak drogi będą czyste :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 jak do tej pory to moja ostatnia jazda odbyła się 1 listopada, a wieczorkiem spadł pier... snieg. Ale nie poddaje się, czekam aż termometr pokaże temp conajmniej 5+ idę smigać, oczywiście jak drogi będą czyste :-)A ja dzisiaj miałem ustawić moto na stojakach - generalnie przygotować moto do przezimowania - przyszedł kumpel i zasiał odrobinke kontrolowanego optymizmu gdy rzekł - "w tv gadali że jutro już ma sie ocieplić a od pon. ma być pogoda min + 5" - później zauważyłem jak nieśmiało wyjął sześciopak żywca i na tym skończyłem przygotowania :) - no to czekamy do pon. i polecimy do Kazimierza - to z całą pewnąścia dla mnie będzie ostatnie latanie w tym sezonie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie ma to jak enduro nie wazne jest czy to zima czy lato,czy pada czy nie poprostu w siadasz i jezdzisz.....ostatnio jezdzilem wczoraj zabawa nie z tej ziemii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi