01kriters Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ja przerzucam juz w 30-40min :D kwestia zrobienia tego kilka razy :D Z prostowaniem stelaża włącznie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nie, z wymiana :wink: mam taki rejsingowy. biedniejsze teamy nie stac na takie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Po paru w roku treningach i rundach zwyczajnie nie chce sie tak bardzo jeździć po drogach :wink: W tym sezonie na kilofazera zaledwie 10 tys. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ja przerzucam juz w 30-40min :cool: kwestia zrobienia tego kilka razy :lalag: A mi i Grzesiowi....eee tzn. bardziej Grzesiowi niż mi :evil: zajmuje to ca 3h - w międzyczasie idzie po ok. 4 sztuki na głowę + duża pepperoni :lalag: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Czy ktoś wybiera sie na impre 30.11 organizowana przez GRANDYSduo ?Będzie Wilku, Kropa i cały skład GrandysTeam , wjazd jakieś 135zł/twarz . Edytowane 20 Listopada 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nic nie slyszalem o zadnej imprezie, ale za ta cene to rozumiem ze jakas panna z grandysowego pakietu jest w cenie? ;) a tak powaznie, co to za impreza za 135 na osobe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Będzie Wilku, Kropa i cały skład GrandysTeam , wjazd jakieś 135zł/twarz . BUAHAHAhahahahaha, CRASH no i to cała atrakcja - spotkanie z Bartkiem i Kropą w cenie 135 złych ;) :buttrock: :evil: ;) Nieeeeeee to na pewno jakiś przedwczesny prima aprilis jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 EEEE... to nie prima aprilis :icon_razz: w hotelu Ambasador tuż obok siedziby Grandysów to będzie , zakończenie sezonu , wóda we własnym zakresie , z tego co wiem to pare osób z GsxrCup będzie ( skierniewice,łódz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 zakończenie sezonu , wóda we własnym zakresie , z tego co wiem to pare osób z GsxrCup będzie ( skierniewice,łódz) CRASH skoro vodka we własnym zakresie to za co te 135 złych :icon_eek: :icon_razz: no bo nie łykam że za możliwość pogadania z Kropą i Bartkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 CRASH skoro vodka we własnym zakresie to za co te 135 złych :icon_eek: :D no bo nie łykam że za możliwość pogadania z Kropą i Bartkiem...Nieee no jasne że nie tylko z Kropą i Bartkiem , jeszcze będziesz mógł pogadać z Kamlotem, Walkowiakiem i być może Mr.Stachem :) :biggrin: :icon_mrgreen: , sorki świruje , ta kaska to za wejściówkę ,jakieś ciepłe żarcie , napoje itp. jedynie % dokupujesz , ewent. pokój jak Cię słabizna weżmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jakby zrobili w cenie spotkanie z Mentosem to może i ja bym się wybrał ? :buttrock: :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a ja bym wpadł jakby była Babcia Górala :) albo Człowiek-Biegunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nieee no jasne że nie tylko z Kropą i Bartkiem , jeszcze będziesz mógł pogadać z Kamlotem, Walkowiakiem i być może Mr.Stachem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: , sorki świruje , ta kaska to za wejściówkę ,jakieś ciepłe żarcie , napoje itp. jedynie % dokupujesz , ewent. pokój jak Cię słabizna weżmie Supeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!, a można płacić w D208, które dostałem od Jacka zamiast D209 z informacją, że to to samo (guma jest guma :lalag: )? Bo jak tak to zapraszam całą brygadę. Co Śliwa, Pozdro, Grzesiu, Lobo i Kuba wpadamy na imperke. Ja stawiam, możemy nawet polecieć taksą, jak cierpa przyjmie opłatę w gumach bo mam jeszcze trochę używek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Supeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!, a można płacić w D208, które dostałem od Jacka zamiast D209 z informacją, że to to samo (guma jest guma :crossy: )? Bo jak tak to zapraszam całą brygadę. Co Śliwa, Pozdro, Grzesiu, Lobo i Kuba wpadamy na imperke. Ja stawiam, możemy nawet polecieć taksą, jak cierpa przyjmie opłatę w gumach bo mam jeszcze trochę używek :Pa ile byś chciał za 120/70/17? Edytowane 23 Listopada 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons6 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 czy ktos wie cos o organizacji gxr cup w 2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi