Vector Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 a cos na temat komfortu jazdy z plecaczkiem i bez czy da rade sie wybrac w dluzsza trase wiem ze sa lepiej stworzone do tego maszyny ale jak sie kawa sprawuje? :buttrock: Zapewne jak każdy supersport - źle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 a cos na temat komfortu jazdy z plecaczkiem i bez czy da rade sie wybrac w dluzsza trase wiem ze sa lepiej stworzone do tego maszyny ale jak sie kawa sprawuje? ;) Ujeżdżam 636 2003r i za wygodny to on nie jest, 2 tygodnie temu machnełem traskę 500km i miałem dość. Z plecaczkiem? dobre :rolleyes:Po pierwsze ty nie dasz rady, po drugie po 100km plecaczek umiera i spada! :) Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ujeżdżam 636 2003r i za wygodny to on nie jest, 2 tygodnie temu machnełem traskę 500km i miałem dość. Z plecaczkiem? dobre :)Po pierwsze ty nie dasz rady, po drugie po 100km plecaczek umiera i spada! :crossy: To teraz napisz jaki masz w niej przebieg, czy występowały jakiekolwiek awarie, wszystko cokolwiek możesz powiedzieć na temat tego motocykla negatywnego i pozytywnego :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) To teraz napisz jaki masz w niej przebieg, czy występowały jakiekolwiek awarie, wszystko cokolwiek możesz powiedzieć na temat tego motocykla negatywnego i pozytywnego :bigrazz: :icon_mrgreen: Oki zaczynamprzebieg 22tys, stan techniczny idealny, nic nie stuka, nie trzeszczy, nie lata. Użytkowana zgodnie z przeznaczeniem :biggrin:Przez ponad 5000 km żadnej awarii i nie dolałem ani grama oleju.Na "+":dupowyrywny wygląd :wink:przyzwoite osiągi, dół mocniejszy niż w R6 , Kawa odjeżdża na każym biegu (chodzi o R6 z 2002 roku)161 kg wagi na sucho, sama lata pozakrętach 125km z doładowaniem dynamicznymstabilny przy wyższych prędkościach Teraz na "-"tak jak pisałem za wygodny to on nie jestwysokie spalanie +9lsłabiusieńkie światła I to chyba na tyle, ogólnie jestem bardzo zadowolony. Następna też bedzie Kawa Edytowane 16 Września 2008 przez modem Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 125km z doładowaniem dynamicznym taa na papierze , bo jakoś wszystkie 3 x 600rr03'06' wydawały mi sie mocniejsze od 636 :buttrock: ale to tylko moje widzimisie ( mowa o "top end"-zie-jak wiadomo 600tki niemają dołu i średniego zakresu :icon_mrgreen: ) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 bo jakoś wszystkie 3 x 600rr03'06' wydawały mi sie mocniejsze od 636 :icon_rolleyes: Widocznie miałeś zepsutą 636 :icon_twisted: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 szramer dobrze ze dodałes to słowo "wydawały" mi sie:) bo przeciez nawet mali chłopcy wiedzą ze 636 objezdza jak chce RR. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jednak rekomendacja jest na tyle silna, że kolega i tak zapoda oczoje*ną zieloną Kawę :icon_mrgreen: :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jednak rekomendacja jest na tyle silna, że kolega i tak zapoda oczoje*ną zieloną Kawę :D :banghead: :banghead: Na bank będzie zadowolony.Najbardziej podoba mi się sposób w jaki oddaje moc i gang silnika przy wkręcaniu , uff.... No i jest zielona http://www.bikepics.com/pictures/1420102/A do obrotomierza się przyzwyczai Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Na bank będzie zadowolony.Najbardziej podoba mi się sposób w jaki oddaje moc i gang silnika przy wkręcaniu , uff.... No i jest zielona http://www.bikepics.com/pictures/1420102/A do obrotomierza się przyzwyczai Sprawa przesądzona. Kumpel szuka 636 :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 szramer dobrze ze dodałes to słowo "wydawały" mi sie:) bo przeciez nawet mali chłopcy wiedzą ze 636 objezdza jak chce RR.dodatkowe 36cc3 robi robote :) , każdy wybiera co mu sie podoba, ja zazwyczaj kieruje się okazją( ceną) :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawin Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam A może ktoś wie coś na temat modelu '05-06?. Taka ogólna charakterystyka: bezawaryjność, wygoda (mam 188cm i 85kg) prowadzenie i na co zwracać uwagę przy kupnie takiej sztuki ? Posiadacze piszcie :P Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam A może ktoś wie coś na temat modelu '05-06?. Taka ogólna charakterystyka: bezawaryjność, wygoda (mam 188cm i 85kg) prowadzenie i na co zwracać uwagę przy kupnie takiej sztuki ? Posiadacze piszcie :cool: Z góry dzięki Kolego a co Cie interesuje?? Ja kupilem nowke szt z salonu nie byla w innych rekach i do dnia dzisiejszego oprocz eksploatacji (olej, plyny) nic nie wymienialem. Aha zapomnialym akumulator zmienilem. Wygaoda nie dyskutuje mam 185 i 90 kg (jak dobrze licze jestes 3 cm wyzszy i 5 kg lzejszy) wiec powiedzmy z zalozenia bedziesz sie podobnie czul. Mi odpowiada. Jezeli smigales wczesniej sportami to pozycja i prowadzenie nie bedzie Ci przeszkadzac. Mialem okazje latac i sradem 600, bladym 600, r6, i kawa. Mi najbardziej pasowala kawa. Zaraz napinacze napisza ze kawa to szmelc shittt itd. Nic sie z nia nie stalo w moich rekach sprzet godny polecenia. Co wazne kawa lubi profesjonalne plyny oleje (nie zaluj kasy na nie wymieniac czesto) Silnik pieknie sie kreci i jak dla mnie najlepiej oddaje moc (oczywiscie mowie o serii a nie dokladaniu power commandera roll gazu czy innych dobrodziejstw). Bedziesz o sprzet dbal bedzie Ci sluzyl (i to niezaleznie od marki). pozdro j PS. jak cos to mam do sprzedania swoja jestes zainteresowany wal na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Mój brat ma kawę z 2005 zrobił nią w sezonie z 6tyś.km, miałem okazję nią latać i motorek godny polecenia. Ktoś napisał że jest mała - chyba nie chodziło o model 05-06 - jak dla mnie jest większa od 600RR (bo taką kupiłem sobie). Stawin masz 188cm wzrostu, uważam że gabarytowo będzie idealna, do tego dochodzi małe spalanie w granicach 7l, chyba że będziesz non stop cisnął > to wtedy jak każdy swoje musi spalić :). Przez tych 6tys.km nie było nic w niej robione, wymieniony olej i lane paliwo, może tez temu że została kupiona z przebiegiem 480km. Wygody zbytnio nie ma co szukać, w końcu to sport, jak znajdzie się odpowiednią pozycje to w miarę może być wygodnie. Plecaczek porównując zx6r z 600rr > stwierdziła że 600rr jest wygodniejsza, mniej się leży i tyłka tak na wybojach nie odrywa, może to być kwestia ustawienia, nie wiem nie zagłębiałem się. Kawa jest dobra dla osób wyższych, dla takich z 170cm wzrostu może być trochę za duża. PS: nie giełda ale czarna zx6r jest do sprzedania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawin Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzięki Panowie za wypowiedzi. Myślę o zx6 na następne moto i tak ogólnie się dowiaduję co ludzie sądzą o sprzęcie. Wiadomo model nie jest stary, ale już jakieś bolączki i niedopracowania, wady mogłyby wyjść przy użytkowaniu, więc też pod tym kątem pytam. No i ogólnie jak z jakością wykonania przy tych modelach? A sprzęt miał być zmieniany na nadchodzący sezon, ale jeszcze chyba rok będzie trzeba poczekać - kaska :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi