Buster Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Kocur jest już niedostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No to czekamy juz tylko na wrażenia z jazdy nowa Zx-6r Mam pytanko gdzie masz zamiar kupic moto , bogusławski??;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) dokładnie tutaj :http://www.georgewhite.co.uk (swindon)a wrażenia opiszę dopiero w styczniu, poprostu poczekam już te dwa miesiące i będę chciał wziąć w nowym roku, bo albo zjadą jeszcze troche z ceną na roczniki 2007 , albo po prostu wezme już rocznik 2008...ps. Wiecie co jest najlepsze, tutaj (anglia) kawa jest tańsza niż w polsce tu kosztuje z kosztami rejestracyjnymi, opłatą drogową i pierwszym przeglądem 5499 funtów czyli 5499 * 5,2 (kurs z 2007-10-26) = 28594,8 a u tego całego Bogusławski 39600 (http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,4351580,kat,8,trescogloszenia.html) Parodia... Edytowane 27 Października 2007 przez Buster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Temu gościowi sie pomyliło bo dzwoniłem i ona kosztuje 29 600 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ps. Wiecie co jest najlepsze, tutaj (anglia) kawa jest tańsza niż w polsceTak jest w przypadku wszystkich motocykli w jukeju, zarowno nowych jak i uzywanych :icon_biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 2,514 to obecny kurs dolata USA. Ta kawa w stanach kosztuje od 9100 do 9400 dolarów zalezy od malowania. To daje 22877zł albo 23631zł. Tam tez sa podatki akcyzy i inne h**e. Podobnie jest wsrod innych 600cc. To tylko my jestesmy chorym krajem gdzie Yamaha R6 2007 rok nadal kosztuje 46900 i gosc mowi ze nie opusci bo jest biało czerwona hehe. Ceny mamy 2x takie jak w USA tylko jeszcze niech pensje wyrownaja i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No niby w Anglii w przeliczeniu na złotówki jest zdeczka tańsze ale za to ubezpieczenie w przeliczeniu na złotówki jest popaprane.Inna sprawa, że w stosunku do zarobków i nie przeliczając na złotówki jest naprawdę tanio. Tak jak piszesz np. 5499Ł to pracując na "zmywaku", odliczając kasę za chatę, żarcie, kilka piwek to w ile trzeba byt zbierać? W 8 miesięcy?Choć jedzenie jest porównywalne np. w miarę znośny chleb ok. 1funta - u nas ok.1zł. Na to wychodzi, że ta kawa powinna kosztować u nas 5499złotych. :crossy: Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Co o tym sądzicie ??Wyszło by mnie to około 19 tys z zarejestrowaniem w polsce + naprawa http://www.autokanada.pl/coprat/o_lala_2.php?id=11555377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Co o tym sądzicie ??Wyszło by mnie to około 19 tys z zarejestrowaniem w polsce + naprawa http://www.autokanada.pl/coprat/o_lala_2.php?id=11555377 Według mnie gra nie warta świeczki, na zdjęciach wygląda nieżle ale jeżeli niemasz możliwości sam jej oglądnąć, posłuchać itd. to takie kupowanie kota w worku. Dzisiaj wpłaciłem depozyt i w piątek 09/11/2007 odbieram ja. Po wielkich targowaniach kosztowała mnie 5185 funtów czyli w przeliczeniu na polskie 26,962.Najgorsze to że w piątek ją odbieram a w sobote lece do polski (żona mi nie pozwala zostać :buttrock: ), na całe 5 dni :biggrin: Miałem czekać do nowego roku ale dwa dni ładnej pogody a garaż pusty, nie wytrzymałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 O gustach sie niedyskutuje ale bardziej bym wybral nowa R6 ewentalnie GSXR 600 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 O gustach sie niedyskutuje ale bardziej bym wybral nowa R6 ewentalnie GSXR 600 :) Jeden woli blondynki, drugi szatynki a trzeci rude ;) A tak w ogóle to gdyby finanse mi na to pozwoliły to wziąłbym Ducati 1098 S, ale wtedy rozwód pewny :icon_evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jeden woli blondynki, drugi szatynki a trzeci rude :wink: A tak w ogóle to gdyby finanse mi na to pozwoliły to wziąłbym Ducati 1098 S, ale wtedy rozwód pewny :) Pozdrawiam a ja wolę te rude blondynki, takie brunetki ;) i co mam doradzić? bierz BMW :icon_evil: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Mam małe pytanko, bo widze że mieszkasz w Anglii, to rejestrujesz ja w anglii czy w polsce ?? Bo nie uwzględniałes cła :rolleyes: Super wybór Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buster Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Mam małe pytanko, bo widze że mieszkasz w Anglii, to rejestrujesz ja w anglii czy w polsce ?? Bo nie uwzględniałes cła ;)Super wybór Pozdrawiam Tu w anglii... A tak apropo, to na to jest cło? :D , myślałem ze skoro ten nasz piękny kraj należy do Uni europejskiej to niema cła na rzeczy sprowadzane z krajów uni? Zaskoczyłeś mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Tu w anglii... A tak apropo, to na to jest cło? :flesje: , myślałem ze skoro ten nasz piękny kraj należy do Uni europejskiej to niema cła na rzeczy sprowadzane z krajów uni? Zaskoczyłeś mnie ... Cła nie ma. I też teraz stoje prze wyborem 600, gsxr czy może zx6r :notworthy: Edytowane 3 Listopada 2007 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi