Prog Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Widać nie ma zbyt wielkiego znaczenie skąd się jest. Ja z Wrocławia, Voltron z Biłgoraja, Salamandra z Poznania i inni z Warszawy i wszyscy dostali prawko po 2 tygodniach. Widać każdy ma po równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) (2006-10-11) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2006-10-16) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Czy to oznacza, ze juz dzisiaj prawko mam do odbioru ? :banghead: Bo tam w opisie to jest troche inaczej sformułowane, mianowicie: 2. "Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru" - status informuje, że możemy udać się do urzędu po odbiór dokumentu. Pozatym, minelo dopiero 8 dni od 8 pazdziernika kiedy to zdawałem, czyzbym tak szybko mial do odebrania? :flesje: :cool: :P ? Edytowane 16 Października 2006 przez andrzejtomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Czy to oznacza, ze juz dzisiaj prawko mam do odbioru ? :flesje: Bo tam w opisie to jest troche inaczej sformułowane, mianowicie:Pozatym, minelo dopiero 8 dni od 8 pazdziernika kiedy to zdawałem, czyzbym tak szybko mial do odebrania? :cool: :P :biggrin: ?No chyba tak :banghead: Idź. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja tez sprawdzalem na tej stronce :lalag: Poszedlem jak pisalo ze mozna udac sie do urzedu po odbior i bylo :buttrock: Wiec u Ciebie raczej tez tak bedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja mialem to szczescie ze czekalem 3 tygodnie ale bylo to w okresie kiedy wydawali nowe prawka dla spoznialskich ze starymi dokumentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Fajna ta stronka :lalag:Ja czekałem miesiąc ! Ponieważ musieli mi przesłać dokumenty z Wołomina (tam miałem wyrabiane/wydawane pierwsze prawko na kat.B, chociaż zdawałem w Warszawie, ale meldunek nie tu itp... :biggrin: ) i dopiero pisać itp... tak to w ciągu 10'ciu dni bym miał... Ale i takmiałem farta bo ponoć w Wołominie (albo innym urzędzie...nieważne...) mają miesiąc na przesłanie dokumentów... więc jakby przesłali mi po miesiącu a do tego wyrabianie ze 2 tygodnie... to Półtora miesiąca jak nic..! Więc i tak było szybko u mnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Pytalem sie w urzedzie i powiedzieli ze dokument powinien byc pod koniec tego tygodnia (ja juz chce pojezdzic w ten weekend bez stresu!!) lub na poczatku nastepnego.Mam nadzieje ze bedzie szybciej niz pozniej :buttrock: U mnie problem polega na tym, ze prawko robilem w zielonej gorze a odebrac mam w szczecinie. Ale podobno to bez roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Po 2,5 tygodnia od egzaminu dzwonilem do wydzialu komunikacji czy juz jest prawko do odebrania i powiedzieli ze z mojej szkoly wlasnie przyszly i czy na pewno zdalem !!! To byl czwartek.W panice pojechalem do centrum egzaminowania i tam na szczescie okazalo sie ze sa dokumenty i zdalem.Dokument odebralem dopiero w poniedzialek a dzien wczesniej - z soboty na niedziele ukradli mi motocykl - nie odnalazl sie po 9 latach i nie byl ubezpieczony od kradzierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 miesiąc. mało sząłu nie dostałem. początek sezonu, pogoda śliczna, a tu dzień w dzień mi mówią jeszcze nie dziś. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 2,5 tygodnia :biggrin: czyli tak jak w większości przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja czekałem ze 3 tyg. na kat. A, natomiast kat. B było gotowe po tygodniu :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 U mnie to bylo dokladnie 2 tyg co do 1 dnia. Nie mialem za bardzo czas odpisac bo sporo jezdze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Heh, a ja juz dwa dni czekam, zeby sie informacje o sprawie w toku pojawily na stronie PWPW.. a tu kupa... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Prawko zdalem 20,10 , 23,10 przyjeli wniosek(w Warszawie?) , a wczoraj juz mialem prawko do odebrania. Poszedlem dzisiaj do Wydzialu Komunikacji i wyszedlem z bananem na twarzy bogatszy o 2 kategorie (A i B) , bo A1 to juz dwa latka mam . Takze nie czekalem wiecej niz tydzien :biggrin: Edytowane 27 Października 2006 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi