filip2233 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Z racji, że rozpocząłem kursy na kat. A, rozglądam się za jakimś motorkiem.. poszukuje moto raczej taniego, mało awaryjnego, z lat od '83 do '90. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Napisz ile kasy chcesz przeznaczyc na motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a no tak :banghead: sorry, zapomniałem :banghead: na moto mogę przeznaczyć do 5 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 a no tak :banghead: sorry, zapomniałem :banghead: na moto mogę przeznaczyć do 5 tys. zł. to pozostaje Ci uzbroic sie w cierpliwosc i dluuuugo szukac. Ja ze swej strony zycze powodzenia.Ciezko Ci bedzie. No chyba, ze nie zamierzasz jezdzic w zadne dalsze wycieczki. Ja zakupilem moto okazjonalnie na poczatku roku. Kupilel i wiedzialem, co w nim musze zrobic. Suma sumarum, zakup 3500zł plus 2000tys doprowadzenie do stanu. Tyle, ze ja to chory jestem jak cos mi puka, stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) za ta cene kupisz zadbana starsza xj 600 nawet z 91r. Ja kupilem za 4600 z rejsetracja (teraz bym zaplacil 400zl mniej bo motocykl jest sprowadzony) i silnik jak i podwozie sa zdrowe. Silnik w dobrym stanie i mimo 71 tys nie wykazuje zadnych niedomagan. Jezdze glownie w weeknedy min 300-400km i nie mam zadnych obaw ze cos moze sie zepsuc i stane w drodze. Edytowane 8 Października 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja za moja dywersje 92 r dalem 4,5 tys. juz zarejestrowany. Ale doprowadzenie do spokojnego uzytkowania to bylo jakies 1,2 tys. Tylko ze to juz sie zbizal sezon a ja chcialem jezdzic :banghead: Jezeli jestes ciepliwy to poczekaj do wiosny dozbieraj i moze kupisz cos nowszego calkiem zadbanego.Moze dywersje na pierwszy motorek to spoko a mocy i tak duzo. Jezeli chodzi o awaryjnosc to mnie nie spotkaly zadne nieprzyjemnosci w trasie i oby tak dalej :banghead: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Ja za moja dywersje 92 r dalem 4,5 tys. juz zarejestrowany. Ale doprowadzenie do spokojnego uzytkowania to bylo jakies 1,2 tys. Tylko ze to juz sie zbizal sezon a ja chcialem jezdzic :banghead: Jezeli jestes ciepliwy to poczekaj do wiosny dozbieraj i moze kupisz cos nowszego calkiem zadbanego.Moze dywersje na pierwszy motorek to spoko a mocy i tak duzo. Jezeli chodzi o awaryjnosc to mnie nie spotkaly zadne nieprzyjemnosci w trasie i oby tak dalej :banghead: pzdr. ... zgadzam się ... prawie całkiem ... zbieraj odkładaj rozglądaj się i szukaj ... ale kup jeszcze przed marcem ... potem ceny trochę rosną i możesz nie nadążać zbierać ... a XJ ... cóż sam kupiłem niedawno i póki co nie narzekam ... Edytowane 9 Października 2006 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 W sumie najlepiej przed marcemAle glownie chodzi o to zeby nie zostac kompletnie bez kasy po zakupie moto bo za ta cene i te roczniki ktore podales nigdy nie beda w tak idealnym stanie zeby nic nie wymieniac. Zawsze sie cos znajdzie.A pozniej zal dupe sciska ze jezdzic nie mozna bo kasy nie maPowodzenia w poszukiwaniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 wiecie, puki co to kasy man tylko na prawko :) w następne wakacje jade do hiszpani do pracy i dopiero po powrocie chce coś kupić... a w dalszych planach, czyli w wakacje '08 planuje wyjazd na moto do Hiszpani do znajomych. Fajne doswiadczenie, choć kosztowne :) o moto to w sumie się nie boje, że w czasie drogi powie "jak chcesz do Hiszpani to sobie idź na nogach dalej bo ja nie mam siły" a to wszystko po przeczytaniu artykułu z ostatniego ŚM jak to dwoje ludzi na MZ pojechało do Turcji... w ciągu roku można dobrze przygotować motor, wyłapać wszystkie braki, powymieniać części itp. Chyba zdecyduje się w przyszłości na XJ. Rozmawiałem z kolegami i też mi to radzili. Moto fajne, zrywne i podobno wygodnie się śmiga. Dzięki za rady. Jak będę miał moto to się umówimy na jakąś wycieczke po Polsce :D pzdr AHTOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Czyli jezeli jest to zakup na dalszy plan to zacznij juz teraz zbierac a jak pojedziesz do hiszpani zarabiac to na pewno sie uzbiera wiecej niz 5 tys. Wtedy to sobie kupisz zadbana xj 600s/n bedziesz zadowlony na pierwsze powazne moto. I nie zapomnij tez przyda sie dobry kask i ciuchy motocyklowe :) Wiec powodzenia realizacji planow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Kolego bierz xj 600!!!!!!! nie duzo kasy, bezaawaryjny a i jak trafisz na najlepsze malowanie fabryczne czyli grafitowo-srebrno-zolty to juz wogole bajka:) Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) wiecie, puki co to kasy man tylko na prawko w następne wakacje jade do hiszpani do pracy i dopiero po powrocie chce coś kupić... a w dalszych planach, czyli w wakacje '08 planuje wyjazd na moto do Hiszpani do znajomych. Fajne doswiadczenie, choć kosztowne o moto to w sumie się nie boje, że w czasie drogi powie "jak chcesz do Hiszpani to sobie idź na nogach dalej bo ja nie mam siły" a to wszystko po przeczytaniu artykułu z ostatniego ŚM jak to dwoje ludzi na MZ pojechało do Turcji... w ciągu roku można dobrze przygotować motor, wyłapać wszystkie braki, powymieniać części itp. Chyba zdecyduje się w przyszłości na XJ. Rozmawiałem z kolegami i też mi to radzili. Moto fajne, zrywne i podobno wygodnie się śmiga. Dzięki za rady. Jak będę miał moto to się umówimy na jakąś wycieczke po Polsce pzdr AHTOH Miło mi, bo ta Turcja na MZ to właśnie mój wyczyn :flesje: :flesje:I ciekawie się składa, bo teraz właśnie jeżdżę XJ 600 ('93).Swoją drogą, to polecam jednak młodsze roczniki, bo daje się wyczaić je poniżej 5000 (zawsze coś się daje utargować). No, chyba, że za te 5000 chcesz jeszcze ciuchy kupić. Pozdrawiam Edytowane 13 Października 2006 przez PM2Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Za taką kasę to znajdziesz xj 600!Zadbany egzemplarz będzie ci długo służył!Miałem kiedyś taką i bardzo sobie chwaliłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Za ta kase to tylko XJ 600 i to bedziesz musial dlugo poszukac egzemplaza w dobrym stanie. Nie ma co siev oszukiwac 5tys zl to cena raczej dobrego roweru ..... Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Za ta kase to tylko XJ 600 i to bedziesz musial dlugo poszukac egzemplaza w dobrym stanie. Nie ma co siev oszukiwac 5tys zl to cena raczej dobrego roweru ..... samolot... ja Cie proszę... zamilcz z godnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi