Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No to ustaw tylko obroty na wyzsze i napisz jak jezdzi ;P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witam!!A przyłącze się do tego tematu bo po co zakadfłac nowego psata.Mianowiecie ma prawie to samo co kolega.Mam suzuki dr 125,gdy ja zaplam poprostu sie dławai,i po jakiś 20s.goasnie,a czsem wogole nie chce zapalic.Czy to syfff e gażniku??Bo benzyna wszystko jest.Prosze o pomoc!!Z góry dzieki p[ozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Napisz czy wogole jezdzi jesli tak to jak jezdzi. Opisz dokladnie zachowanie silnika - czy kopci, itp :] Napisz tez czy cos robiles przy silniku, gazniku tip :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 kumplowi w derbi lyka olej i ma podobe objawy co ty WILK. dzis odbilo jej calkowicie i nawet nie zagadala wiec ja jej do cylindra nalalem :icon_mrgreen: i kop a z pod swiecy wybilo olej (wonialem i to olej na 100 % + gesty ja k olej:P ) a swieca byla dokrecona.teraz kolege czeka miech na czesci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Nie no jeżdzić ujedzie,ale się poprostu dławi,i nie ma swojej mocy.Silnik ma z 100km po dotarciu bo był robiony szlif,tłok itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Teraz sie ten problem pojawil, tzn. czy na poczatku motor byl tez taki slaby?? Nie katowales go za bardzo?? Sprawdz kompresje oraz iskre. Pozniej sprawdz czy paliwo po zgasnieciu dochodzi do cylindra. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 wiec tak nie było mnie od wczoraj na forum i już torche sobie popisaliście :icon_mrgreen: ale odpoiadam na pytanie Malysa oturz na pych go biore z 1 i bez spszęgła a sprzęgło jest dobre pytajcie jeszcze o cos to odpowiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Prawdopodobnie kranik lub dysza od wolnych sie zapchała,ale spróbuj podkrecic obroty. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No,to masz wzorową kompresję jak umiesz ją odpalić na jedynce. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A ty wogole robisz cos z naszych rad czy tylko tak sobie piszesz?? Bo moze poprostu trzeba cos zrobic przy nim a pozniej pisac bo wiesz przez odpowiedzi z 4um sam sie nie nareperuje :banghead: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 moze syfna benzyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 oczeywiscie szanuje wasze wypoiedzi i rozważam je :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ja w simku tez tak miałem ze na wolnych obrotach gasł nie wiedziełem co jest bo świeca była nowa a ja kreciłem zapłonem i nic i wkońcu swiece wymieniłem i jest ok i pali na dotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 hymmm to moze ja tez wymienie swiece ale nie ze pali zapala pięknie tylko nie utszymuje sie na wolnych obrotach (bez gazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 muj ogar (silnik jawa) gasnie przy małych obrotach wczesniej tak nie był czy np zanieczyszczenia w gazniku moga tak zrobic bo mi zostalo mało paliwa i z dna idzie do gaznika troche syfu powiedzcie czy to możliwe mieszanke mam dobrą 1:30PS.gażnik mam wyregulowany bo doslownie dzien temu działałMoże dzieje sie tak ze jest usawione są za wolne obroty i przez ci on gaśnie albo pomiedzy cylindrem a gażnikiem łapie silnik fałszywe powietrze i przez t mozę gasnac na wolnych obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi