ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 to teraz moje spóźnione podsumowanie- było zajebiście :banghead: przyznać muszę, że nawet lepiej niż w zeszłym roku. fajni ludzie, dużo piwa, miłe kocury, a rzęsy ABG to mi się będą teraz po nocach śniły :flesje: :biggrin: Nice :biggrin: JA CI DAM METRORZĘSY!!!!! WON DO GARÓW CHOLERA!!!!!!!!!!!:) Zazdrosny DZIAD :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 kiedys przy okazji wypijemy wspolnie na zlocie piwko lub inne trunki i bedzie ok :banghead: pozdro Z przyjemnością!!!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Z przyjemnością!!!!!! Uważaj na lusterka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ja tez mam wszystkie, lącznie z tymi pojedynczymi umieszczonymi w jpg.pl i imageshack. Jak cos tez moge nagrać. Mam 420 mb fotek.spokopodejde do ciebie ktoregos dnia po plytke z fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Narazie to mi za wache wisisz :banghead: Kilka osób zgłosiło się do mnie po płytke z fotkami (przeciez wszystkie sa w temacie!! ). Jak cos to moge po kosztach wysłać bo jedna czy dwie moge za darmo, ale 4 czy 5 to juz nie za bardzo. W sumie 80 gr za plytke i 2,5 wysyłka poczta. Oczywiscie jak ktos nie ma konta w mBanku, to rozliczymy sie na przyszlych borkach (jakies 3 tymbarki :banghead: ) bo szkoda zeby placic 3 zl za przelew 3 złotych :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Uważaj na lusterka :banghead: witaj, a co znowu z lusterkami?? ktos kolekcjonuje?? :banghead: ABG a moze dzis nocna jazda, hm...??? mam juz na swoich numerach, wiec teraz spoko jazda :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Dobra, zapodaję moje fotki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 witaj, a co znowu z lusterkami?? ktos kolekcjonuje?? :) ABG a moze dzis nocna jazda, hm...??? mam juz na swoich numerach, wiec teraz spoko jazda :biggrin: pozdro No niestety jak już wiesz jestem na Kurpiach.Ściągam właśnie foty i nadrabiam zaległości w tematach :buttrock: Pzdr i do innego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Mi tez nie chce ssac :) I z tego wzgledu wszystko, co wrzuciliscie szlak trafil! Praktycznie zadnych fot nie widzialamHM.ADU a co ty chcesz ssać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 a co znowu z lusterkami?? ktos kolekcjonuje?? :biggrin: He he, ja na pewno ich nie kolekcjonuje a tymbardziej na swojej nerce. Raz wystarczy :) Przepraszam Adam, ze wczesniej sie nie odezwalam w sprawie plytki, ale niedawno odczytalam HM.ADU a co ty chcesz ssać? Bardzo lubie lizaki.....truskawkowe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Narazie to mi za wache wisisz :)Kilka osób zgłosiło się do mnie po płytke z fotkami (przeciez wszystkie sa w temacie!! ). Jak cos to moge po kosztach wysłać bo jedna czy dwie moge za darmo, ale 4 czy 5 to juz nie za bardzo. W sumie 80 gr za plytke i 2,5 wysyłka poczta. Oczywiscie jak ktos nie ma konta w mBanku, to rozliczymy sie na przyszlych borkach (jakies 3 tymbarki :buttrock: ) bo szkoda zeby placic 3 zl za przelew 3 złotych :]no niewiem bo jak jeździleś po zlocie na suczce to mówiłeś że mi na zupe dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ale tyle to bym nie wyjedzil, nawet jakbym godzine bez przerwy w koło sie woził :) Nie spamuj tu, napisz na gg. Jak chcesz plyte to napisz najpierw, zebym mogl ocenzurowac i nagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Nam również było milutko. Mamy nadzieje na spotkanie na najbliższym zlocie. Zapraszamy do trójmiasta. Zbieramy ekipę na wypad do Chorwacji w sezonie 2007.Zainteresowanych proszę o odpowiedz. Czy w tym sezonie coś jeszcze będzie się działo :) Bo żal chowac sprzęta do garażu :buttrock:Zwielką przyjemnością na teraz piszę się na Chorwację.Dla mnie "bomba".W czerwcu macie z trójmiasta zaproszenie do centralnej zaproszenie na zlocik "śladami Rokity 2007"Więcej trochę pózniej.Beatka czyli wszystko co czerwono obiecała iż wawka też przyjedzie .Na razie mam problem z kawką tydzień po borkach wziołem odpaliłem chciałem trochę przejeczać a tu brak mocy i osiągów.Nie wiem skąd to się mogło wziąć,Pozdro dla "ocja dyrekktora". :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zwielką przyjemnością na teraz piszę się na Chorwację.Dla mnie "bomba".W czerwcu macie z trójmiasta zaproszenie do centralnej zaproszenie na zlocik "śladami Rokity 2007"Więcej trochę pózniej.Beatka czyli wszystko co czerwono obiecała iż wawka też przyjedzie .Na razie mam problem z kawką tydzień po borkach wziołem odpaliłem chciałem trochę przejeczać a tu brak mocy i osiągów.Nie wiem skąd to się mogło wziąć,Pozdro dla "ocja dyrekktora". :)Dzięki za pozdrowienia. O Chorwacji również myślę. Narazie, w sobotę planujemy wyjazd na Hel. Przy nagłej utracie mocy, powinna to być jakaś pierdoła. Sprawdź na początek świece oraz czy dostaje paliwo. Mam nadzieję, że będzie to jedno z tych 2 rzeczy. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Beatka czyli wszystko co czerwono obiecała iż wawka też przyjedzie . Czołem! Szykuj śmiało rajd "Śladami Rokity 07" !!!Pozdrowienia dla "Kotyliona" i "Brodatego " ! I dla Ojca Dyrektora też ! Pa,pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi