Gość Occult Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 Otóż to - w Wa-wie dwa winkle na Trasie Toruńskiej pomagają w zamknięciu 8) . Mnie brakuje coś ok 1 cm, ale pomału maleje. Muszę wymienić oponkę z przodu i można domykać. Co do Trasy Toruńskiej to jeden gość XX'em oponę tam zamykał - jeszcze powinny tam stać znicze Znicze tam stoją cały czas. Drugi zakręt od strony mostu jest przeje...any. Można się na nim oszukać zwłaszcza przy duzej prędkości. Nagle wychodzi na to, że zakręt powinien się skończyć a tu trzeba moto jeszcze bardziej kłaść ....... Dużo fanów Rossiego już na nim poległo. Dobry zakręt jest przy zjeździe na Wał Miedzeszyński z mostu siekierkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 [Dobry zakręt jest przy zjeździe na Wał Miedzeszyński z mostu siekierkowskiego. Oj tak ! Często tam śmigam (wizyty u Damiana, heheh) i powiem, zę są to fajnhe winkle. Slad na oponie co raz szerszy ! Pozdro, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Czesc! Ostatnio moj brat zamykal opone na VFR-ce, efekt pozdzierany lakier i popekane oslony z prawej strony. Polskie drogi to nie tor wyscigowy- tyle razy mu tlumaczylem i nic, wystarczylo ze nawialo troszke piasku na zakrecie , a efekt nie do pozazdroszczenia, a taka byla ladna , srebrna VFR a: :cry: . Dobrze ze tylko motorek sie troszke poobdzieral. Panowie troche rozwagi!!Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja rowniez polecam tor do zamykania opon, wychodzi to duzo latwiej i bezpieczniej, na zwyklych drogach i przy malych predkosciach jest duzo gorzej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 nie pomyślcie o mnie źle, ale tak sobie skojażyłem z podpisem ostatniego postu. przecież nikt z nas nie przewidzi wypadającego z za zakrętu psa czy jakiegoś innego zwierzęcia. to jest dużo bardziej niebiezpieczne niż leżące ziemniaki, jabłka, czy inne groźne odpadki na naszych drogach... ja na szlifierce nie jeżdzę tylko na enduro wiec takie problemy jak zamykanie opona na kolanie mnie nie dotyczą, ale jednak uważajcie, bo polskie drogi to tor... tor śmierci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zjazd z A4 na Mysłowicach !! Zajebiste serpentynki. Od lat motocyklisci tam zapinają opony !! Mi się jeszcze nie udało ale cały czas walczę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wg mnie trasa Toruńska w Wa-wie jest super - te dwa zakręty są nie do wyjęcia i o tyle bezpieczne, że raczej nie ma szans żeby Ci coś wylazło. Nie mówiąc już o trzech pasach... Poza tym, to jest przy powązkach, to i w razie gleby, od razu moga pochować... :P Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Poza tym, to jest przy powązkach, to i w razie gleby, od razu moga pochować... :P Jakoś to do mnie nie przemawia. Nie śpieszę się na tamten świat. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Winkle fajne, ale te studzienki na środkowym pasie jeszcze fajniejsze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nie ten sprzet ,nie te lata , i nie te drogi...Pod dupskiem chopper,cztery dychy za pasem a na zakrecie piach. Nie dziekuje. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Cześć, Wszystkim Nie ten sprzet ,nie te lata , i nie te drogi...Pod dupskiem chopper,cztery dychy za pasem a na zakrecie piach. Nie dziekuje. Z ust mi to wyjęłeś EN500. No i ja chyba cykor jestem :oops: :oops: :oops: . Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 ... Poza tym, to jest przy powązkach, to i w razie gleby, od razu moga pochować... :P :lol: Mamy podobne poczucie humoru :lol: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Wg mnie trasa Toruńska w Wa-wie jest super - te dwa zakręty są nie do wyjęcia i o tyle bezpieczne, że raczej nie ma szans żeby Ci coś wylazło. Nie mówiąc już o trzech pasach... Poza tym, to jest przy powązkach, to i w razie gleby, od razu moga pochować... :P 8O 8O 8O 8O Jezu!!!! Maniek!!! Ale z Ciebie optymista :P Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Bo to jest tak - jak się z góry zakłada, że można sie wyglebić, to po cholerę w ogóle dotykac moto? Trzeba być optymistą i smiać się ze wszystkiego :P Żyjemy w tak ciekawych czasach, że nie ma co się dodatkowo zadręczać! A jak to ładnie Dickinson śpiewał "...only the good die young, evil always seems to live forever..." So... am I evil? I'am men... yes I'am ! :twisted: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 No fakt że zyjemy w ciekawych czasach a życie jest piekne 8) Tym bardziej nie mam ochoty ryzykować :P Jak wyglebisz sie delikatnie to i tak jestes " do tyłu " z kasą i oczywiście ze zdrowiem. A ja mam prawie cztery dychy i zycie ucieka jak diabli :!: Poza tym wolał bym wydać zaoszczędzona kasę na inne cele niz naprawę moto po szlifie :P Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi