Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Tylko Shell !Po przejściach z Orlenem , śmigam tylko na tym paliwie. Konkretnie Racing Power. Poczytaj sobie dużo cennych uwag w temacie :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=52711&hl= Pozdrawiam, pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jak do tej pory jedyne stacje , co do których nie mam żadnych uwag jeśli chodzi o jakość paliwa , to BP , a właściwie te , które przed przejęciem przez BP należały do Arala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Na jakiejkoliwek patronackiej - to masz az 50 % szansy ze bedzie tylko lekko ochrzczone a parametry tylko o 10 % nizsze od prezentowanych. A powaznie... jak pojezdzisz to sam bedziesz wiedzial po jakiej etylince sprzet gra najlepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Na każdej oprócz stacji pana Kazia ;) Mająd wybór pomiędzy wymienionymi stacjami wybrałbym BP (tankuję tam i auto i moto - wsio OK).Mam pytanko - czy czujecie różnicę zalewając Pb95 a Pb98? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a jsa tankuje u sasiada (voyaAGER0 100l + gaz ) za 95 3.60zl, 92 3.40zl nie czuc róznicy, jezdze juz kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruss00 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Ja tam polecam ci orlen tam nie jest zle Ja jestem z Gdanska wiec zawsze tankowalem mojego sprzeta na stacji samoobslugowej"Neste" jest jakies 20 groszy taniej na litrze i ja nie narzekam Polecam wszystkim nie ma sensu przeplacac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 moge powiedziec tylkojedno bo jestem z branzy.... paliwa wszytskich renomowanych koncernow pochodza od polskich producentow, wiec nie ma roznicy czy kupujesz orlen, shell, bp czy inne wazne zebny pochodzenie bylo pewne a nie lewe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) REMINATOR ma 100% racji. Nie wiekszego znaczenia szyld stacji... Podstawa wg. mnie to omijac male stacyjki np. pana Miecia, Zdzicha itp. Edytowane 26 Września 2006 przez BU?KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witnia Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 :icon_eek: Swięta prawda wszystko zalerzy od pochodzenia paliwa tankuje zawsze na Shell , bo mam najblizej , wczesniej w lotosie z odpalaniem moto niemam problemu, ale pewnego razu zmuszony byłem zatankowac w Lotosie w innej miescinie i rano juz miałem problem przy rozruchu ,wyjezdziłem całe paliwo i po kłopocie (dobrze ze Virago ma mały zbiornik) :icon_eek: , a tamtą stacje omijam szerokim łukiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja wybieram Orlen a jak go nie ma po drodze to inne firmowe stacje. Unikam Małych,dziwnych stacji z pordzewiałymi dystrybutorami gdzie sprzedaje zarośnięty i jeszcze wczorajszy gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a ja natomiast spotkałem się z opinia, że na małych stacjach trudniej jest kombinować, bo malo sprzedają. Najgorsze chyba sa te duże, prywatne bo wleją beczkę "jakiegoś syfu" i w ciągu kilku godzin sprzedadzą i są czyści i zarobieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a ja natomiast spotkałem się z opinia, że na małych stacjach trudniej jest kombinować, bo malo sprzedają. Najgorsze chyba sa te duże, prywatne bo wleją beczkę "jakiegoś syfu" i w ciągu kilku godzin sprzedadzą i są czyści i zarobieniWspaniała teoria :notworthy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi