DZIADU Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Przedmówcy dobrze zauważyli, sprzęt wisi ileś już czasu, na fotkach wygląda ładnie i sam któregoś dnia zastanawiałem się czy nie podjechać i nie obejrzeć ale cena straszna. Ładną fałeferę można dorwać trochę taniej i z młodszego rocznika. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Zbyhu! A czemu nie pomyślisz o reichu? Nie to że tam nie przekręcają liczników, może i przekręcają, ale 50k po tamtych drogach to jak 15k po naszych. A z Rybnika AŻ tak daleko nie masz. Albo co ja mówię, ty raboczij angliczanin, da? No to tam coś poszukaj. Ja naprawdę nie kupowałbym nic w Polsce, no chyba że znam poprzedniego właściciela. No, ale to ja. Ale cała zima przed tobą. Spoko, spoko. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkest Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Zbyhu, a nie myślałeś o V-maxie? Gołe, duże, piękne, budzi respekt :)) Edytowane 14 Września 2006 przez darkest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Zbyhu! ... Ale cała zima przed tobą. Spoko, spoko.A mi się cos wydaje, że Zbyhu chce mieć nowe moto jeszcze w tym sezonie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Czolem! V-max odpada ;).Fakt, przebieg maly w tej VFR z allegro. Ale na fotkach tarcze hamulcowe wygladaja wporzo - z przebiegiem 128tys.km bylyby chyba w gorszym stanie :notworthy:. Chyba, ze wymienione...Mysle, ze pojade obejrzec maszyne w niedziele. W Wawie stoi jeszcze jedna niebrzydka VFRka, wiec moze obejrze obie na raz :icon_mrgreen:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 96r. i 28000 przebiegu? Z WLOCH?to co ,on tam stal na wystawie?przeciez sezon na poludniu trwa dluuugo.jak rok!ja u nas w tym sezonie przelatalem juz 8kkm. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) zbyhu a tdm 850?? ma tu koles u mnie w miescie podobno ekstra jeden tez ma zamiar kupic jak sie przejechal i spzredaje swoja virago 1100 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=124941184 Edytowane 14 Września 2006 przez rybson13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablop Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Witam!poszukaj Zephyra 1100 na szprychach. Coś pięknego, a jego technika napewno cie nie zawiedzie. Ewentualnie cos jak mój /GSX 1100 G/ ale znalezienie w Polsce jednego lub drugiego graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Zbyhu!No przyznaj się, kupiłeś TDM. I co? Jak chodzi? Mówią że silnik nie do zajechania..... Jak to porównasz do CB? Pozdro! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
praski Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, przetrząsając archiwum pod kątem informacji o tym motocyklu można znaleźć same superlatywy i zdaje się, że jedyną jego wadą jest to, że nie był oferowany do sprzedaży w Polsce. Dlatego chciałbym trochę podrążyć temat i zapytać obecnych i przeszłych użytkowników Inazumy (dla purystów upierających się, że GSX 750 to nie Inazuma - użytkowników tego motocykla), jakie wady tego motocykla przetestowali na własnej skórze. O zaletach też można pisać, ale jak w "Misiu", "chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły nam minusów". :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wady, zbyt wielu się nie doszukam:- Nazwa: Gdziekolwiek czegoś szukam, muszę się przebić przez setki materiałów dla GSXRów 750 i GSXFów 750. Części nie są tak popularne jak np. do CB750.- Ładny, ale rdzewiejący na łączeniu wydech 4w1- Kultura pracy silnika jak to w olejaku suzuki - kiepska. Trochę wprawy wymaga operowanie ssaniem przy rozgrzewaniu. CB750 ma tutaj przewagę.- Rdzewiejący zbiornik paliwa - u mnie tak jest i ponoć nie tylko. Nie wiem czy to kwestia użytkowania przeze mnie, czy egzemplarza, czy tak jest ogólnie, ale rdza się tego sprzęta łapie. Poza tym wady/zalety gatunkowe czyli:- brak owiewek- "tylko" 86KM w nowym pojeździe- ciężko rozgrzać sprzęt zimą (olejak) Generalnie mam 3 lata i nie mam zamiaru wymieniać na nic innego (najwyżej dokupię jeszcze jednego ściga żeby poczuć większego kopa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhagen Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) z istotnych minusów tego tego motocykla mogę wymienić ten że moto nie jedzie poniżej 4000 obr\min ale ja się przesiadłem z vfr'ki więc mój punkt widzenia jest nieco inny:) poza tym warto wsadzić szerszą kierownicę co poprawia komfort manewrowania oraz stalowe oploty. mam i wiem co mówię. Edytowane 25 Marca 2011 przez tomhagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMAniak Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wita! Ja jestem nowym, bo od poczatku tego sezonu uzytkownikiem SUZUKI GSX750 inazuma i szczerze polecam! Z reszta wiernym, bo przesiadlem sie na gsx-a z gs500e i naprawde w tym i tym przypadku nigdy jeszcze na tych motorach sie nie zawiodlem i wydaje mi sie, ze SUZUKI pozostanie juz ze mna do konca fascynacji i przygody z moto. Nie jestem jakims tam fachowcem, bo w sumie nabywca gs500e stalem sie z przypadku i tak oto sie zafascynowalem motorami, i wydaje mi sie, ze bez nich nie potrafie juz zyc! To moj sposob na nude! Gdy sie nudze zwyczajnie wsiadam i jade gdziekolwiek z rozkrecona maneta w pelni swiadomy konsekwencji rozwijanej predkosci! Jezeli zgine, to zgine robiac to, co kocham i wiem, ze w ciagu 5 minut na moto przezywam wiecej niz niektorzy przez cale zycie, ale posiadacze tego sprzetu tylko potrafia to zrozumiec! :) Wybor nalezy do Ciebie!Pozdrowki i z fartem! MMAniak Piła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Witam, Inzaumkę oczywiście polecam gdyż sam posiadam (dwa posty wyżej detale). Mam pytanie do posiadaczy GSX750 którzy pewnie tutaj zerkają, i mają założone gmole. Chodzi mi o to, jakiej firmy mają gmole, i czy na zakrętach łapią asfalt szybciej niż podnóżki i centralka, bo z moimi aktualnymi nie jestem w stanie zamknąć opony, bo ocierają. P.S. na starym forum dało się wyszukać użytkowników po motocyklu jakim jeżdżą - na nowym chyba się nie da? Jeśli się da dajcie znać jak. Edytowane 14 Lipca 2011 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oemb Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Siemka koledzy,mam pytanie odnośnie inazumy.Podczas jazdy przy zmianie biegów obroty bardzo wolno spadają tzn trwa to kilka sekund ok 4.Ma ktoś jakiś pomysł co jest nie tak.Aha i jak odpalę to tak samo wbije sie gdzieś na 2 tys obrotów i po chwili zejdzie na 1000/1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi