hefaistos Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 poza stawieniem moto na koło na jezdzie probnej jest jeszcze mechanik i manometr :lalag: ;) wierz mi to bardziej wiarygodnePS: jak nie bedzie chciał jezdzić na tylnym to sproboj na przednim :P :banghead: oj widze ze sie ze mnie ostro nabijacie no alwe trudno. widocznie moje pytanie było głupie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 oj widze ze sie ze mnie ostro nabijacie no alwe trudno. widocznie moje pytanie było głupie:DNikt się z ciebie kolego nie nabija(przynajmniej ja ) :banghead: chciałem poprostu odpowiedzieć na twoje pytanie,bo jednemu może kmx iść na koło z 3 drugiemu nie pójdzie z 1 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie wie ktos mzoe z was czy nie podszedlby taki zacisk z kawy zzr600 do kawy kmx 125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Podejrzewam ze nie podejdzie, bo raczej zzr 600 nie ma z przodu tarczy o srednicy 220mm Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Podejrzewam ze nie podejdzie, bo raczej zzr 600 nie ma z przodu tarczy o srednicy 220mmDokładnie zaciski sa na pewno większe i rozstawione na inna średnice więc nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ,bo jednemu może kmx iść na koło z 3 drugiemu nie pójdzie z 1 :icon_question: z tym pierszym to przesadziłes :D chyba ze zebatki pozmieniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 z tym pierszym to przesadziłes :D chyba ze zebatki pozmienianeSą nadludzie którzy to potrafią :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Są nadludzie którzy to potrafią :P i to jeszcze na zebatkach 16/48 hehe skąd ja to znam :P (allegro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firebrand Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Znacie może jakieś sklepy internetowe gdzie dostane opony do kmx? Konkretnie chodzi mi o kostke. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ja kupowałem na allegro nowe kostki od goscia co handluje oponami, 300zł z wysyłką wyszły mnie ale to jakies poltora roku temu bylo... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 tarcze od początku były i nic nie zmieniło się w konstrukcji motocykla przez cały okres produkcji.a na koło to dobrą motorynkę postawisz z gazu więc nie wiem po co to pytanie O i tu Ci powiem że mam kmxa z 98 roku i 2002 roku i na dodatek pracuje w firmie motocyklowej to Ci powiem że budowa klocków przednich się zmieniła ot tylko to. :icon_rolleyes: No i mi się wydaje że ten 98 rok lepiej na koło idzie.. taki bardziej zrywny a manometr pokazuje praktycznie te same wartości. Wersje na lifcie weszły w roku 99, niektórzy mówią nawet że dopiero końcówka.!! A i zmieniono kraj produkcji ramy! Te po lifcie na główce ramy mają napis: MADE IN PHILIPIHINES (Filipiny)A przed liftem: MADE IN JAPAN. Ogólnie co sprawdzić. Dla mnie kmx to praktycznie bezawaryjny sprzęt. Właśnie wróciłem z nad morza ;) niecałe 2 godziny jazdy 100 km 3 przystanki i nic ;) praktycznie tak co weekend. Jak będziesz kupował to poprostu oglądaj moto tak jak bys kupował swojego rx'a, czyli zawieszenie itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 hmm czyli jednak coś jakoś inaczej po lifcie jeżdzą i coś jednak zmienione. Ale do któej wersji .przed 98r czy po 98r byście sie przychylali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) mój był z 2003 i było wybite na ramie made in japan Edytowane 26 Maja 2008 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 kurde to nie jaże już nic.. heh Tyle kmx'ów co widziałem już po lifcie to każdy madne in filipiny. :bigrazz: No którą wersje obie jeżdżą dobrze :flesje: tylko ta nowa ma tą owiewke którą jak jade w teren to ściągam bo szkoda ją by było połamać. Bierz młody model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzyk Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Mam sprawe mam zamair kupić Kmxa za 3 dni po niego jade i chcem sie spytac co mam prawdzic i wogulepodam link i doradzcie mi czy mam go brac czy nie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M792516za odp z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi