renata Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 zaś koledzy zrobilidzis pierwsza jazda byłapochłonęła mnie ta robotafajnie było patrzeć jak cześć po części powstaje taki sprzęt :bigrazz: http://img257.imageshack.us/my.php?image=obraz001re4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 WOW WOW ja gustuje w innych sprzetach , ale to mi sie niesamowicie podoba.Extra sprzet.Ostatnio tez widzialem niezlego napadacza na łodzi. Nie wiem co to było , ale tez w deche.Moto było pomalowane na czerwono i czarno i pare chromow - to talna motocyklowa gangówa. Podobaja mi sie takie sprzety. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Fakt! Radocha jest wielka. Sam przesiaduję od kilku lat na warsztatch takich "świrów-czarodziejów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Rzeźniczy!Piękny silnik - nasterydowana nówka w starej oprawie czy 100% staruszek? Edytowane 6 Września 2006 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Peanut tank do tego motocykla to duzy optymizm :bigrazz: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 renia coś podobny do tego kremowego :bigrazz: czy to dzieło Twojego 30-letniego znajomego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Sprzęcior w dechę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Świetny sprzęt i podobają mi się te kolorki, lubię czarne motocykle :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 kolor, oponki wszystko OK! ach te stare bobery są takie piękne, że szkoda gadać!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 moto na prawdę w dechę :bigrazz: , śliczny :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Extra :bigrazz: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboi Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A mnie nie powalił. Taki zwyczajny jakich wiele. Ale to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 wow!tyle pozytywówco moge dodaćjestem szczęśliwa że moge znac tych ludzi i ze dopuszczają mnie do warsztaturocznie robią kilkanascie sprzętów, głównie na prywatne zamówienia z części sprowadzanych z niemców lub anglii, niestety zazwyczaj to nie jeżdzi po polskich drogach a po zachodnichwidać polska wciąż za biedna jeszcze bosko to brzmi, bosko sie prowadzi :bigrazz: choc kobitce ciężko nieco :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 a dokladniej do jakich krajow robia i na jakich zasadach sa potem rejstrowane ??? rejstracja najpierw w Polsce ??? i co z ramami sa nabijane nowe numery na oemowa rame ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 piekny a jaki jest tak mniej wiecej koszt czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi