maruha Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Mam zamiar zrobic małe zakupy w zime i jestem ciekaw waszego zdania, pewnie pomoże to nie tylko mi w wyborze. ps. z naciskiem na max bezpieczeństwo jesli nie to miesce lub temat juz byl to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Mam zamiar zrobic małe zakupy w zime Ale chcesz jeździć zimą? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Wiem , wiem uniwersałów nie ma. Chcę jednak tę ilość trochę okroić (tak żeby jednak kobieta w domu trochę więcej tego miała hehe) Na lato myślę własnie o zbroi i ochraniaczach na nogi. Chłodne dni chyba dobra skóra na zbroje ( już bez protrktorów) i jakieś buty (kompromis na miasto i w trasę)A jeżdził będę aż spadnie snieg albo jak będę już zamarzał to dam se siana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Wiem , wiem uniwersałów nie ma. Chcę jednak tę ilość trochę okroić (tak żeby jednak kobieta w domu trochę więcej tego miała hehe) Na lato myślę własnie o zbroi i ochraniaczach na nogi. Chłodne dni chyba dobra skóra na zbroje ( już bez protrktorów) i jakieś buty (kompromis na miasto i w trasę)A jeżdził będę aż spadnie snieg albo jak będę już zamarzał to dam se siana. Pozdrawiam jak max na bezpieczeńswto i wygodę to parę ładnych setek zabulisz. Napewno dobre buty i spodnie warstwowe, kurtkę, jak masz kasę kup dwie. letnia i 'normalną' przejrzyj tematu o ubraniach jakie były podczas letnich upałów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 To tak jakbyś zapytał jaki bym chciał miec motocykl ;)Chciałbym mieć kilka bo uniwersalesów nie ma. Tak jest też z ciuchami.Otóż to. W gorące lato najlepiej czuję się w skórach, a wiosną czy jesienią nic nie zastąpi solidnych teksów (zwłaszcza w deszczową pogodę). Posiadam także trzy podstawowe* komplety rękawiczek, które zakładam w zależności od pory roku. *Jeżeli nie liczyć m.in. rękawiczek typu samochodowego (z otworami wentylacyjnymi), które służą mi do jazdy na skuterze w upalne dni. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ok, a tak na poważnie, to co byście kupili na zimę?? zakładając, że macie możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Kurcze, szkoda, że ciuchy są tak drogie, za cały komplet wyjdzie mi pewnie tyle co 2/3 mojego skutera jest warte, ale czas zacząc zbierac kase, bo juz sie przekonalem czym sie konczy jazda w ciuchach "letnich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 ok, a tak na poważnie, to co byście kupili na zimę?? zakładając, że macie możliwość kozuch i dobre kozakitak naprawdę to jeśli chesz jeżdzić w zimie to za 10 lat bedziesz latał o kulach, niestety natury nie da sie oszukać nawet ułani w zimie nie jezdzili za duzo a jak juz to wolno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ok, a tak na poważnie, to co byście kupili na zimę?? zakładając, że macie możliwośćDobry komplet tekstylny i takowe rękawice. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Mam zamiar zrobic małe zakupy w zime i jestem ciekaw waszego zdania, pewnie pomoże to nie tylko mi w wyborze. ps. z naciskiem na max bezpieczeństwojesli nie to miesce lub temat juz byl to....... Odpowiedz jest prosta RUKKA!!! Ale kogo stać na wydatek około 6 tysięcy złotych na sprzęt. Można co najwyżej kupić ich bieliznę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi