bols2 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 MAm 16 lat 188cm wzrostu 1000zł i mam pytanie co mi proponujecie kupić???Może jakaś propozycja z okolic sandomierza??Nie ,usi buć full legal...to ma być maszyna do poszalenia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie ,usi buć full legal...to ma być maszyna do poszalenia :twisted: Nie? To jak - może pół-legal, a może ćwierć-legal... :) Świat się kończy, chyba że Cię źle zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Cos na tym forum zaczyna sie żle dziac juz ktoras z koleji osoba chce maszyne ktora nie musi byc "full legal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 MAm 16 lat 188cm wzrostu 1000zł i mam pytanie co mi proponujecie kupić??? Hulajnogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Nie chodzi mi o papiery na które wy jestescie tak uczuleni chodziło mi czy w może byście mi bardziej zaprpponowali coś większego .To będzie maszyna do wyszalenia się pod miastem u babki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Kup kosiarkę i zrób sobie gokarta. Tylko pamiętaj - zakładaj kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 dowcipni jestescie pytam się serio bo po to jest chyba ten dział!!!Jak ktoś ma pisać takie bzedy to już lepiej niech nie pisze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Może nie zauważyłeś, ale kilka osób na forum ma złe wspomnienia dotyczące nagłych i nieoczekiwanych zmian właściciela pojazdu. Nikt Ci nie pomoże w kupnie nielegala, bo nikt nie będzie s*ał do własnego gniazda.Jak nawet Ci ktoś pomoże, to mam nadzieję (wierzę), że moderatorzy wywalą jego pomocną wypowiedź. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie chodzi mi o papiery na które wy jestescie tak uczuleni chodziło mi czy w może byście mi bardziej zaprpponowali coś większego .To będzie maszyna do wyszalenia się pod miastem u babki.Tak na prawdę chłopie, to z twojego posta wynika, że ty nie wiesz o co chodzi.... coś większego do poszalenia pod miastem? może C-335 albo ZETOR, no i można podczepić coś tam jeszcze :twisted: . Wysil się na precyzyjną wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Mysle ,ze w miejsce na stronie glownej gdzie aktualnie widnieje "Nowy adres!" trzeba napisac ,ze to forum wszystkich normalnych motocyklistow i ,ze nie toleruje sie tutaj przebijania numerow i lewych papierow itp. Ps. Motorynke kupisz za psie pieniadze i to na dodatek bedzie "full legal" i mozna sie na niej wyszalec - wystarczy chciec. Pozdrawiam,Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqui Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Może kosa spalinowa (do trawy). :twisted: Nie trzeba mieć na nią żadnych papierów, no i wzrost bardzo przydatny. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 ludzie dajcie mu już spokuj - ile mozna :P Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 O co wam chodzi???????????????????????????Chodziło mi z tym legalem np o akąś WSC MZ albo coś takiego ale ja nie mam prawka może ktoś jest z pod sandomierza i ma coś takiego sprzedać nie musi mieć świateł kierónków itp nie będę go rejestrował i to dlamnie by nie był full legal i tyle mi też ukradli dwa motory na które nie miałem papierów i mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Może nie zauważyłeś, ale kilka osób na forum ma złe wspomnienia dotyczące nagłych i nieoczekiwanych zmian właściciela pojazdu. Nikt Ci nie pomoże w kupnie nielegala, bo nikt nie będzie s*ał do własnego gniazda.Jak nawet Ci ktoś pomoże, to mam nadzieję (wierzę), że moderatorzy wywalą jego pomocną wypowiedź. PZDR Moży ty nie zauwarzyłeś że wcześnij napisałem że nie chodzi mi o papiery papiery chce mieć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Bols musisz w tych sprawach stawiać konkretne i jasne pytania, bo możesz być żle zrozumiany (tak jak to miało miejsce ). Agresja wynika z tego, że tu nie toleruję się wszystkiego co ma niejasne pochodzenie, bo może być z niepewnych źródeł. Tacy już jesteśmy i chcemy być :!: Pozdrowienia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi