Nowy Kubi Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Właśnie oglądam jednoślad. Jeden z redaktorów miał wypadek w Warszawie. Nie ze swojej winy. Zawinił kierowca Lanosa, zabrał pierwszeńtwo. Policja zbadała, że motocyklista jechał z doswoloną prędkością. Winowajca, chirurg uratował motocyklistę, który miał duże obrażenia, ale już dochodzi do siebie po operacjach. Wypowiedział się Dziewulski, że kończy z jazdą na motocyklu bo już się nie da, szczególnie w Warszawie. Drugi rok z rzędu miał wypadek nie ze swojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Masakra to co się dzieje, jeszcze próbował wkręcać że motocyklista jechał z nadmierną prędkością,ale w sumie kierowca Lanosa nie okazał się takim ch*jem jak większość i mu pomógł, takie jakieś mieszane uczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Tak bywa bo to zazwyczaj zawiniaja kierowcy samochodow i sie tłumacza ze nie widzieli itp. Mi tez by sie przydarzyła podobna sutuacja. Jechałem moim moto ok 60-70km/h az tu nagle gosciu z parkingu po lewej stronie ulicy mi wyjechal na moj pas!! Tylnie kolo zablokowałem przednim sie asekurowałem miałem mysl zeby połozyc moto bo bym nie wychamowal a zjechac na inny pas nie mogłem bo jechał z przeciwka inny samochod.Wychamowałem z odległoscia od tamtego auta ok 1-2m, na naszych drogach to trzeba uwarzc bo inni kierowcy zaprawde nie uwazaja. Pozdrawiam i zycze bezpiecznej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Jak mialem stłuczke na MZ to koleś też próbował na mnie że za szybko jechałem(a jechałem przepisowo) chociaż ewidentnie wymusił pierszeństwo bo wyjeżdżal zza samochodu i nic nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 no bo to jest najlepsza forma obrony motocyklista = napewno jechał 200 kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 no bo to jest najlepsza forma obrony motocyklista = napewno jechał 200 kmh Taki krazy stereotyp o motocyklistach i kierowcy zawsze zwala wine ne motocyklistowbo to co zle to my! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Słyszałem o tym wypadku... to naprawdę straszne że ciągle i ciagle wina kierowców samochodów... nie nasza jak to wytłumaczyć? Choć jeździmy na 2OO to jeździmy lepiej niz puszkarze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A gdzie leci jednoślad bo ja od kilku dni nie mam w ogóle TVN TURBO :) . No chyba że rozmawiacie zupełnie o czymś innym, to sorry :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam, można o tym gdzieś coś wiecej poczytać (jakieś szczegóły itp) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 takie życie... ktos wrzuca jeszcze "jednoslad" na jakis serwer? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ponoć jechal cos kolo 60km/h troche dziwne bo mial konkretne obrazenia...Głównym problemem jest to ze poprostu olewaja motocyklistow bo sa "mniejsi" i dlatego jest tyle wypadkow... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ponoć jechal cos kolo 60km/h troche dziwne bo mial konkretne obrazenia...Głównym problemem jest to ze poprostu olewaja motocyklistow bo sa "mniejsi" i dlatego jest tyle wypadkow... :)Zależy jak przywalił. Przy takich prędkościach jak robią czasami crash testy motocykli to też to różnie bywa z obrażeniami. Dla mnie szokiem było to jak powiedzieli, że poszkodowany miał w buzi lusterko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Niech pan Dziewulski przesiądzie się na enduro,po co odrazu rezygnować. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 tak, mnie też zszokowało że miał w jamie ustnej lusterko, i wogule jak do czegoś takiego doszło, jakby miał kaskintegralny, to raczej nie ma bata... eh..szczescie w nieszczesciu ze wypadek spowodował lekarz.. chirurg.Dziewulski to jest wporządku gość- jedyny parlamentarzysta który wzbudził u mnie zachwyt tym co robił. Były antyterrorysta, fan motocykli i samochodów . Cały ja, tylko zamiast były, trzeba dać przyszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) a kto? Edytowane 4 Września 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi