Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 czy ktos z was sie orientuje czy sa jakies uniwersalne prowadnice do lancucha? i gdzi emozna cos takiego dostac? szukam bo nie moge nigdzie znalezc do kx-a 125 `91 ani prowadnicy ani slizgu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ślizg ja sobie z teflonu zrobiłem, tylko nie wiem gdzie go można dostać w postaci takich grubych kafelków jakie ja miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 chodzi Ci o mocowanie gumy ? bo na wahacz i wkładkę prowadnicy spokojnie na allegro znajdziesz, ja znalazłem. niewiem jak w kx ale w ktmie można samą gumę założyć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no wlasnie nie ma nigdzie wkladki do prowadnicy i chyba zaloze jakas samorobke.. ze slizgiem to samo sa dostepne ale od roku `92 do mojego nie ma :/ tez juz myslalem o jakims kawalku gumy allbo czegos podobnego, pytanie tylko ile to wytrzyma i czy lancuch nie bedzie uciekal na boki bo oryginalne prowadnice maja takie rowki do lancucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 http://allegro.pl/item123083984_prowadnica...oss_enduro.html a coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie tak dawno miałem podobny problem i kupiłem z Ufo do Ktm za 60zł. Jezdziłem 2 dni bez prowadnicy i szlag mi trafił nowka łancuch :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dlatego ja nie jezdze bez... :/ http://allegro.pl/item123083984_prowadnica...oss_enduro.html a coś takiego?? pisalem do kolesia ale odpisal ze nie ma to tego modelu jaki ja mam... ehh tak to jest ze starszymi konstrukcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to kup od innego rocznika, przeciez to aż tak bardzo się różnić nie będzie, najwyżej rostaw otworów na śruby Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie tak dawno miałem podobny problem i kupiłem z Ufo do Ktm za 60zł.Jezdziłem 2 dni bez prowadnicy i szlag mi trafił nowka łancuch :biggrin:To jeszcze nic. Kumpel urwał i zgubił prowadnice gdzieś w terenie a jak wracalismy i strzelił ze sprzegla to szrpneło łańcuchem, który spadł i zaczoł naijać się na przenią zębatke po czym zakelszczył się na niej. Spowodowało to ukruszenie, kawałka karteru i uszkodzeniem skrzyni biegów - 2 tryby 2 biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To jeszcze nic. Kumpel urwał i zgubił prowadnice gdzieś w terenie a jak wracalismy i strzelił ze sprzegla to szrpneło łańcuchem, który spadł i zaczoł naijać się na przenią zębatke po czym zakelszczył się na niej. Spowodowało to ukruszenie, kawałka karteru i uszkodzeniem skrzyni biegów - 2 tryby 2 biegu. Chyba jest najgorrsze co moze byc;/.... A pozniej kartery spawane :biggrin: .... polak potrafi... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chyba jest najgorrsze co moze byc;/.... A pozniej kartery spawane :biggrin: .... polak potrafi... :biggrin:Nie. Karter a nawet dwa nowe odrazu z trybami kupił za nieduże pieniądze bo to AM6 był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) To jeszcze nic. Kumpel urwał i zgubił prowadnice gdzieś w terenie a jak wracalismy i strzelił ze sprzegla to szrpneło łańcuchem, który spadł i zaczoł naijać się na przenią zębatke po czym zakelszczył się na niej. Spowodowało to ukruszenie, kawałka karteru i uszkodzeniem skrzyni biegów - 2 tryby 2 biegu. Jak bym już gdzieś to widział nie Marcin :biggrin: Tylko obyło się bez przykrych konsekfencji. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja też mam już wyjechany wkład prowadnicy łańcucha i zrobiłem tak: uciołem jakis kawałek gumowego węża na długość tej prowadnicy, czyli około 10cm posmarowałem klejem i wsadzilem do prowadnicy a do wewnątrz węza przeciąłem drut i zkręciłem go pod prowadnica tak, ze nic nie widać i wkład jest jak oryginał :biggrin: . Wiadomo, że wiecznie to nie trzyma i raz najakiś czas powtarzam operacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie wiem czy dobrze kojarze ale ostatnio ktos cos cwiczył z paskiem rozrządu od jakiegos auta :biggrin: to taka mała podpowiedz ode mnie Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nie. Karter a nawet dwa nowe odrazu z trybami kupił za nieduże pieniądze bo to AM6 był. Jak AM6 to spoko. Czesci od zawalenia sa do tych silnikow bo w kilkudziesieciu modelach motorowerow sa te silniki i za grosze mozna dorwac czesci silnikowe uzywane, najlepiej jeszcze jak po wypadku taka RS czy TZR. Gorzej z japonia... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi