michałek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam , poleccie mi jakiś olej niezadrogi do mieszanki o do skrzyni do mtx-a Dodam ze dość mocno go kręce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Hej tez miąłem ten problem! w tym samym moto, do dozownika włałem mitland(czerwony) polecają go i ładnie chodzi i nie kopci, ze skrzynia jest gorzej:/ najlepszym rozwiązaniem jest motul do 2t 10w40, u mnie w mieście nie było takiego i wlałem mitland też 10w40 tylko do 4 suwów ale tez śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Do mieszanki najbardziej opłacalny i tani jest olej Orlen 2T Semisythetic. Jest w miare dobry, nie kopci i tani (12zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgadzam sie z kolegą wyżej Orlen 2T Semisythetic za tą ceną najlepiej sie nadaje.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 midland 2T , koniec kropka, orlen=shit Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jak kolega wyżej, żadnego mixolu i orlenowskich produkcji. Lej midlanda do 2t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ja zawsze lałem ten olej do pił spalinowych husqvarna taki zielony :) i było zawsze git nigdy mi się żaden 2 suwik nie spocił czy przegrzał, ale on też tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 do dozownika Orlen 2T Semisytheticja mam zalany do skrzyni hipol nie nazekam tylko ze co pol sezonu go zmieniam a nie co sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zwrócę uwagę że ten tamat już był, ale się wypowiem. Ja do dozownika polecam Castrol pół-syntetyk w cenie 36zł (zależy od źródła). Sam osobiście jeżdżę na Castrolu pełnym syntetyku. Ponieważ ja jestem zdania że akurat olej to jest to na czym absolutnie nie powinno się oszczędzać. Im lepszy olej tym mniejsze zużycie silnika. Napewno Orlen semisyntetic nie ma tych samych właściwości spalających co Castrol. Bo jednak cena robi swoje. Wiem coś na temat olei bo mój tata prowadzi warsztat samochodowy, dlatego olej olejowi nie równy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja leje do mieszanki Orlena 2T pol syntetyk i moto chodzi jak chodzilo na oleju Honda Syntetyk niepamietam jak dokladnie sie nazywa... a do skrzyni leje elfa przekladniowego 23zł chyba on kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Orlen 2T Semisythetic dobry i tani nie kopci . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Motul Transoil Expert 2T. Kosztuje 29zl za 1l wiec mysle ze nie oplaca sie oszczedzac. Co do oleju do paliwa midland 2T gdzie go mozna kupic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam!!! Ja polecam do skrzyni lać olej do 4 suwów: Mobil 10W40 - 25zla do dozownika: tez mobila (taki srebrny ;p ) 28zl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek13 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Do dozownika leje Orlen 2T Semisythetic. A do skrzyni wlałem Mobil 80W90 półsyntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja także leje do dozownika orlen semisintetic 2 t poniewaz jest tani i dosyc dobry i jest przeznaczony do wszystkich silników nawet pilarek spalinowych a te pracują naprawde w extremalnych warunkach.... a do przekładni wlałem zwykły hipol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi