Daevon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Wiem, że będzieci pisać, że lubicie słuchać dźwięku silnika - ja też. Ale czasem ubieram sobie słuchawki, wkładam odtwarzacz do kieszeni i jeżdżę słuchając sobie muzy. Na pierwszym miejscu u mnie stoi Republica - Ready to go . Bardzo energiczny kawałek. Lubię też jadąc słuchać Prodigy. Piszcie czego Wy słuchacie (jeśli ktoś to robi w ogóle). Wiem, że większe pojemności są głośniejsze i może być kiepsko z jakością odsłuchu ale moja 80-tka jest także stosunkowo głośna (na wysokich obrotach głównie) i mimo to muzyki da się posłuchać. Pozdrawiam, Dawid Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Daevon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Moja dt-tka 80 2t nie wydaje zbytnio pieknych dzwiekow ( na nastepny sezon pewnie bede mial dr 350 to przestane sluchac muzy :flesje: ) ale to jest Prodigy Linkin Park ( favorit ) i Soad ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRALNIA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No wlasnie... a jak Cie policja zatrzyma ze sluchawkami w uszach to moga sie przyczepic? Raczej tak... ciekawe ile moga za to wsadzic .. buehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja i tak jeżdże tylko po lasach polach i torach :flesje: noch wyjatkiem jest do sklepu podjechac... ale to tylko po wsi bo po wawie nie mam jak i tak i tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak widzisz, że policja jest, szarpiesz za kabelek i słuchawki spadają heh. Ja już jeżdżę drugi sezon i jeszcze mnie nie zatrzymali, nawet na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 był juz o tym temat i to nie jedenposzukaj Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No wlasnie... a jak Cie policja zatrzyma ze sluchawkami w uszach to moga sie przyczepic? Raczej tak... ciekawe ile moga za to wsadzic .. buehehehe Dostaniesz kulkę w łeb i sie skończy :flesje: Ja słucham polskiego punka i SKA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 był juz o tym temat i to nie jedenposzukaj Chodzi mi o aktualne informacje. Co z tego że były takie tematy, skoro gusta się zmieniają, tak jak i muzyka. Qóba:Akurat o kulkę od Policji nietrudno w naszym kraju ;) Piszcie nazwy jakichś dobrych kawałków na dwa kółka! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Radio ZET i KULT, a tu prawie wszystkie utwory sa dobre... ;) P.S.CO do sluchania podczas jazdy to bez sensu, nie wiesz co sie wkolo ciebie dzieje, izolujesz sie od swiata i w ten sposob latwo moze dojsc do kolizji, zreszta nie ma piekniejszej muzyki od dzwieku silnika !!! Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No wlasnie... a jak Cie policja zatrzyma ze sluchawkami w uszach to moga sie przyczepic? Raczej tak... ciekawe ile moga za to wsadzic .. bueheheheA jest taki przepis, który mówi o słuchawkach w uszach? Mogę prosić? Bo jak to się ma do zestwu słuchawkowego od komórki albo do kasku Nolan nCom zestawem słuchawkowym...? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 najlepiej mi sie gumuje przy Vivaldim :flesje: a tak powaznie to tylko MANDARYNA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja tylko takie hity słucham http://www.youtube.com/watch?v=pDjTfPGAuN8 hahah jazda ! ;) a tak poważnie to nie słucham bo mnie to dekoncentruje i denerwuje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 zreszta nie ma piekniejszej muzyki od dzwieku silnika !!!Ta ... Szczególine jak ma się skuter albo pierrdzacego 2suwa ;) Hehe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 no a co to ma wspolnego ;) kazdy silniczek ladnie brzmi, wszystko zalezy od wydechow... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A ja tak trochę odwrotnie - gitara akustyczna BEZ PIÓRKA, tylko palcami...... Jakby ktoś chciał poszukac to Billy McLaughlin, John Ross, i Steve CoulterA jest to muzyka spokojna i kojąca - wiem, wiem, powiecie, co ja gupek jestem? Nie, po prostu jak widzę tych debili na drodze (dzisiaj znowu wielki Jelcz mi drogę zajechał, a lało i się słacho hamowało.....) to po takiej muzyce im wszystko wybaczę. A w samochodzie to już w ogóle super bo jakość o wiele lepsza. POdobno kultura łagodzi obyczaje - ja potrzebuję lubić świat jak prowadzę pojazd... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi