Skocz do zawartości

Muzyka na moto

Daevon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że będzieci pisać, że lubicie słuchać dźwięku silnika - ja też. Ale czasem ubieram sobie słuchawki, wkładam odtwarzacz do kieszeni i jeżdżę słuchając sobie muzy. Na pierwszym miejscu u mnie stoi Republica - Ready to go

. Bardzo energiczny kawałek. Lubię też jadąc słuchać Prodigy. Piszcie czego Wy słuchacie (jeśli ktoś to robi w ogóle). Wiem, że większe pojemności są głośniejsze i może być kiepsko z jakością odsłuchu ale moja 80-tka jest także stosunkowo głośna (na wysokich obrotach głównie) i mimo to muzyki da się posłuchać. Pozdrawiam, Dawid Edytowane przez Daevon

był juz o tym temat i to nie jeden

poszukaj

Chodzi mi o aktualne informacje. Co z tego że były takie tematy, skoro gusta się zmieniają, tak jak i muzyka.

Qóba:

Akurat o kulkę od Policji nietrudno w naszym kraju ;)

Piszcie nazwy jakichś dobrych kawałków na dwa kółka! Pzdr

Radio ZET i KULT, a tu prawie wszystkie utwory sa dobre...

;)

P.S.

CO do sluchania podczas jazdy to bez sensu, nie wiesz co sie wkolo ciebie dzieje, izolujesz sie od swiata i w ten sposob latwo moze dojsc do kolizji, zreszta nie ma piekniejszej muzyki od dzwieku silnika !!!

Edytowane przez MOC

No wlasnie... a jak Cie policja zatrzyma ze sluchawkami w uszach to moga sie przyczepic? Raczej tak... ciekawe ile moga za to wsadzic .. buehehehe

A jest taki przepis, który mówi o słuchawkach w uszach? Mogę prosić? Bo jak to się ma do zestwu słuchawkowego od komórki albo do kasku Nolan nCom zestawem słuchawkowym...?

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

A ja tak trochę odwrotnie - gitara akustyczna BEZ PIÓRKA, tylko palcami...... Jakby ktoś chciał poszukac to Billy McLaughlin, John Ross, i Steve Coulter

A jest to muzyka spokojna i kojąca - wiem, wiem, powiecie, co ja gupek jestem? Nie, po prostu jak widzę tych debili na drodze (dzisiaj znowu wielki Jelcz mi drogę zajechał, a lało i się słacho hamowało.....) to po takiej muzyce im wszystko wybaczę. A w samochodzie to już w ogóle super bo jakość o wiele lepsza. POdobno kultura łagodzi obyczaje - ja potrzebuję lubić świat jak prowadzę pojazd... ;)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals