mario1810 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 zarezerwowac jeden domek dla ekipy wroclaw/gorka itp pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kurcze, chcialbym pojechac z Wami ( oczywiscie o ile jestem mile widziany :biggrin: ) ale na moim sprzecie mi sie nie widzi :) Mam mozliwosc pojechania z ojcem na Bandnit 1200 ale z ojcem to juz nie to samo ( za duzo sie nie wypije). Bedziecie ruszac jakąs wiekszą ekipą tak jak do Borek z pod Mcdonalda ? To bysmy polecieli z Wami... :clap: A co do miejsca w domku to pewnie u kogos by sie znalazło miejsce na podłodze prawda :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czolem! Draco, wplacilem przed chwila kase :).Dopisz mnie do swojego domku, jesli jeszcze masz miejsce :). I jesli mnie chcecie :clap:. Pozdrowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Niezły się zlocik robi - 60 osób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Radiostacja musi być, nie ma h**** we wsi :) wiadomo dlaczego :) Krasnalku w tym roku sie dołanczam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dobra a co ze mna? Kto mnie przygarnie?Kto jest opiekunem VI domku?Jesli nikt to biore go w moje szpony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 VI domek z tego co mi wiadomo jeszcze nie jest zarezerwowany brany jest tylko pod uwage wtedy gdy bedzie nadmiar ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Prosze o zmiane w moim zgloszeniu zamiast Adux2 to Adux3 To moze i my wezmiemy w takim razie ten szosty domek. Takze zostalyby jeszcze 3 miejsca do rozdysponowania. Prawdopodobnie Ona w Czerwonych Kozakach tez pojedzie, takze pewnie by do nas dobila Edytowane 3 Października 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ho ho ho powoli zaczynam sie bać :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja do Pietrów się wbijam i gerardów. A z radiostacją mogą być problemy w tym roku. Betonówka jest zamknieta i dojazd od strony wrocka nieciekawy - przez całe miasto.Może wam znaleźć jakies miejsce przy zjeździe z autobany? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Bardzo chętnie bym pojechał i troszke pochrapał Krasnalowi i Xylo ale ktoś musi pracować by mógł bawić sie ktoś.Bartic z kim teraz będziesz spał? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Bartic śpi ze mną :) Tym razem dobiorę mu się do spodni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No to wczoraj przelałem pieniążki, do zobaczyska na miejscu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 kurd eno widze z eekipaa sie ładna szykuje :) ale bedzie :clap: tzn no ja nie pije :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Myślę że będzie zaje..fajnie :biggrin:Draco, pisz mnie do domku z Tobą, Violet, Dzolą i Zbyhem. Być może się okaże, że wezmę jeszcze jedno miejsce w tym domku :clap: pozdrLYsY PS A tak nawiasem, to wypadałoby kupić jakąś flaszencję czy cuś dla Draco, bo chłopak odwala kawał dobrej roboty!! :) :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi