pawela Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 mam pytanko czy ktos z was malowal kiedys kurtke na moto?? bo wlasnie dostalem za*ebista Daineese z protektorami itp tylko... jest czarno, zielono, fioletowo ROZOWA... bleee... chciale ja walnac na czarno ale nie wiem czym i czy farba nie bedzie odpadac platami... kurtka uzywana wiec mozna eksperymentoewac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 myślę że malowanie to nie ... raczej można zabarwić... bo co pędzelkiem pomalujesz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A może do farbiarni?Bo wydaje mi się, że samemu to dość ciężko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 raz słyszałem o takim czymś jak farba do skóry, ale czy to faktycznie istnieje to nie wiem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Napewno istnieje coś takiego jak farbowanie skór. MOja mama sobie kiedyś farbowała kurtkę :flesje: Ale nie wiem gdzie to sie robi. Musisz popytac. pOwodzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 wytatoouj :wink: skóra to skóra nie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Oczywiście że można a taka farbę kupisz w sklepie chemicznym . Jak nie będzie to szczotka.pasta ido przodu . A tak na poważnie jak kupisz farbę to ją przetestuj na spodniej części rękawa i nie farbuj byle czym bo zlezie na 100% po pierwszym deszczu . Pamiętaj że są skóry impregnowane i nie zawsze dadzą się ufarbować . Życzę powodzenia. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja malowałem kurtke czarna farba do skór. kupiłem ja u szewca, dała ładny połysk ale czy pokryła by inne kolory a nie tylko zmatowienia. Moj brat ta sama pomalował sobie sidzenie w motorze i złuszczła sie strupami po pierwszym deszczu, a na kurtce sie ładnie trzyma od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Da radę, ale polecam oddać ją do porządnego zakładu zajmującego się renowacją skóry. No i nie licz, że to będzie tanie. Dobry fachowiec może za to wziąć i z 200-300 zł... Ale będziesz miał niezniszczalny efekt. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dziadu miał kombinezon przemalowywany z kolorowego na czarny. I z tego, co pamiętam, wnikliwe oko było w stanie dostrzec miejscami prześwitującą poprzednią farbę. Ale kombiak i tak prezentował się całkiem nieźle. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Lepiej zainwestuj w profesjonalny zakład jak radzi Dominik, ja dokonałem korekt i renowacji na moim kombiaku taką farbką do renowacji, efekt był nienajgorszy ale z czasem się wycierała i prześwitywały gdzieniegdzie róże i srebrzystości :flesje: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ..zawsze ci pozostaje ewentualnosc zaszycia rozowego koloru :flesje: mi rowniez przydala by sie farbka do skor. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zapytalem google o renowacje / barwienie skor ... moze sie przyda takie coś : http://tiny.pl/7r4m PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dzieki panowie :) bylem dzis w zakladzie i powiedzieli ze oczywicsie moga mi pomalowac ale nie daja gwarancji ze utrzyma sie dluzej niz miesiac...:/ bo jak skora byla malowana w fabryce to zatkalo pory a oni by zribili tylko powierzchniowo czy jakos tam.... ale nie poddam sie i probuje dalej :D i skorzystam z Waszych porad. :biggrin: POZDRO!!! :biggrin: :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no to papier scierny i juz pojawia sie pory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi