shablak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witam własnie przymierzam sie do zakupu nowego moto, niedawno znalazłem jedno które przyciągnęło moją uwagę, niestety ma jeden feler, mianowicie nieco wgięty tłumik http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz003kc2.jpg, http://img182.imageshack.us/my.php?image=obraz017vk0.jpgWiecie może jak to zamaskować?Liczę na waszą inwencję :wink: pozdrawiam szablak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 straszny ten feler, to jest "miejsce na piętę pasażera" Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Można zrobić to zywicą a pożniej pomalowac ja mam tak w mbx-sie i jak na razie sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 daruj sobie naprawę. Lepiej jeździć tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 mozna sprobowac przyspawac kawal pretu, odgiac, potem to obciac i wypolerowac. nigdy tego nie robilem, wiem ze tak mozna prostowac np bak.tutaj dochodzi kwestia powloki, ktora pokryty jest tlumik - moze ona ulec (na pewno ulegnie) przegrzaniu. nie wiem czy polerka wtedy cos da. chyba ze masz zaklad galwanizacyjny w poblizu i chce ci sie latac, to do dziela ja bym to olal Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hehe niezle rady dostales z ta zywica i malowanie, albo z tym pretem. Sa firmy ktore sciagaja ta blache i nakladaja nowa, mozna tez ja zdjac i wyklepac ale wtedy juz bedzie slad, mozna to olac bo w sumie nie jest porysowany, albo kupic tlumik uzywke z powypadkowego. To najlepsze sposoby. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 stary chyba nie widziałeś prawdziwych felerów !!! kupuj te moto i nie przejmuj sie ,a moze chcesz kupic gsxfa z 94r w stanie naprawde super ,kolega chce sprzedac jesli Cie interesuje wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 na allegro wyrwiesz tłumik za 150-200 zł wiec sie nie przejmuj :wink: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) ok, dzięki chłopaki :wink: , postanowiłem że do końca sezonu pojeżdżę na tym tłumiku a przez zimę może znajdę jakos używkę. ps. seba, dzięki za propozycję, ale pozostanę przy tym :clap: pozdro :bigrazz: szablak Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez shablak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) a nie mozesz tak obrocic tlumika zeby wgniecenie bylo na spodzie moto? :wink: EDIT: po przeanalizowani zdjec widze ze to niewykonalne, chyba ze bys zapatentowal Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez thefex Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie może :wink: .Ale ten patent z żywicą mnie rozwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shablak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 hehe, ta żywica to rzeczywiście evenement, jutro chyba zetnę jakąś sosenkę i uciągnę trochę tej żywicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 hehe, ta żywica to rzeczywiście evenement, jutro chyba zetnę jakąś sosenkę i uciągnę trochę tej żywicy ;) Ja bym proponował zaszpachlować spachlą z włókien szkalnych i ładnie wyszlifować , i pomalować i wypolerować.Powinno to spokojnie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kolega w swojej VFR ma przymocowany nierdzewnymi nitami zrywanymi kawałek polerowanej blachy, także nierdzewnej i ładnie ukształtowanej. Pomiędzy tłumik a tą blachę są włożone 1-2 milimetrowe podkładki dystansowe. Gdyby mi nie powiedział, że zakrywa to miejsce po szlifie to bym się nie domyślił ;) Wygląda jak fabryczny tłumik.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja mam swój owinięty blachą nierdzewną wygląda spoko, jeżeli chcesz mogę wysłać ci foty na maila. Tłumik jest czarny a srodek owiniety blachą, ale myslę że i u ciebie moze wyglądać całkiem spoko. Niestety nie wiem gdzie mozna to zrobic bo juz kupiłem tłumik z tą blachą. Wyglada podobnie jak ten http://www.bikepics.com/pictures/164521/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi