MateuszEnduroboyz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Husqvarna TE 410 poj skokowa 399ccm; moc 46KM przy 7500obr/min ; srednica cyl/ skok tłoka 91,5/60,8 ;system rozrzadu OHC : Liczba zaworow 4 Gaznik Dellorto 36/ Mikuni 36 ; liczba biegow 6 ; skok zawieszenia przod/tył 305/320 ; koła przod tył 21/ 18 ; waga 116kg Husqvarna TE 610 poj skokowa 577ccm; moc 54KM przy 7200obr/min ; srednica cyl/ skok tłoka 98/76,5 ;system rozrzadu OHC : Liczba zaworow 4 Gaznik Dellorto 40 (bez pompki przyspieszenia) ; liczba biegow 6 ; skok zawieszenia przod/tył 305/320 ; koła przod tył 21/ 18 ; waga 117kg Husqvarna Tc 610 poj skokowa 577ccm; moc 60KM przy 5800obr/min ; srednica cyl/ skok tłoka 98/76,5 ;system rozrzadu OHC : Liczba zaworow 4 Gaznik Dellorto 40 (z pompka przyspieszenia) ; liczba biegow 4 ; skok zawieszenia przod/tył 305/320 ; koła przod tył 21/ 18 ; waga 112kg Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez MateuszEnduroboyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobson Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dzieńdobry chcialbym spytac jaki motocykl lepiej kupić bo mam zamiar kupić Husqvarna 410TE 95rok i niewiem czy nielepiej Ktma 620 LC4 95rok?? Pnieważ słyszałem że do Husqwarny są mało dostepne żeczy czy to prawda?? A mialem Xt ale to zacięzka krowa :icon_mrgreen: Prosze o odpowieć, i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Hehe DZIEŃDOBRY :] Ja bym ci polecil ta HUSKE bo ten KTM to wieksza pojemnosc wiec i wagowo bedzie wiekszy. Co do czesci niech sie wypowie jakis posiadacz owego sprzetu. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Czesci są ale w jakich cenach ?? jaka awaryjnosc ?? stanowczo polecam KTMa:) po ostatnim wyrwaniu srub mocujacych zębatke rozrzadu i rozwaleniu głowicy jestem ZŁY na ten motocykl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobson Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Siemanko czy wiecie moze gdzie mozna dostac w szczecinie czesci do Huski TE 410 albo jakis numerek telefonu z kond mozna sprowadzic. Z góry dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4157448 < ten koles am czsci do huseq na jego aukcjach jest jego gg!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobson Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat tego motocykla bo jestem nim zainteresowany (moze ktos go oglondal lub zna wlasciciela tego sprzetu?) DZIEKI za info SEBOOL. i za te info co teraz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 na poczatek poleciłbym Ci http://ksiegarnia.via-net.pl/pliki/produkt...94585830233.jpg napewno Ci pomoze w zyciu a co husek to jak chcesz tym godnie jeździc to musisz dbac i miec zawsze cos w kieszeni bo jak zaniedbasz to nie polatasz na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobson Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jak można to prosze o bardziej fachową wypowiedż (a nie nauczycieli od języka Polskiego) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 a co ty chcesz więcej usłyszeć? wszystko co powinienes wiedziec zostało juz powiedziane, ale dorzuce swoje 3 grosze ;)o starsze huski czyli moto bez pompy olejowej trzeba dbać, głownie chodzi mi o częste wymiany oleju i pilnowanie jego poziomu, nie ma tam filtra oleju tylko taka siateczka którą raz na jakis czas wypada przeczyścic, jak nie bedziesz sie do tego stosował to sie silnik moze rozlecieć :icon_mrgreen: najczęściej pada korba, tłok sie lubi przytrzeć i to chyba na tyle.Co do części to podstawowe czesci typu tłok, korba, łancuszek rozrzadu itp itd są dostepne od reki w normalnych cenach, ale wiadomo ze jak chcesz kupic np. zebatke skrzyni albo wałek rozrzadu to trzeba troche poczekac aż sprowadzą i cena nie mała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Witam!!Czy do huski TE610 można lać olej schella syntetyczny 5W40???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Dzisiaj widzialem w akcji TE610 i powiem jedno WYPAS.A co do tego ze husqa nie pali to dzisiaj gosc zeby nam udowodnic ze tak nie jest odpalil ja pare razy ZAWSZE z pierwszego kopa.I niech mi nikt nie mówi że husqa to kał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Popieram Endurasa. poprostu o moto trzeba dbać. Co myślicie o tej husce: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=125631329 ???Oglądał ją już ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 dobra OK pali a powiedz mu zeby sie wywalił albo niech ja zadusi i wtedy niech pokaze jak pali:) i nie zgadzam sie z wami absolutnie co do dbania nie ma reguły nawet jak jest zadbana moze sie rozwalic ja o swoja dbam jak nie wiem co i sie psuje:((a co do oleju jak wiesz ze wczesniej był syntetyczny to mozesz zalac a jak nie wiesz jaki był wczesniej to nie polecam lac syntetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 :)(a co do oleju jak wiesz ze wczesniej był syntetyczny to mozesz zalac a jak nie wiesz jaki był wczesniej to nie polecam lac syntetykaWtedy sie leje minerala(zapychacza nagerem) albo 1/2syntetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi