Baron Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Chodzi mi o sklepy internetowe, tak żeby przyszło pocztą. Znacie jakieś? Larsson nie ma nic do modelu XT 3TB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mówisz o gumowych harmonijkach czy o piankowych kondonikach?Jeżeli gumiaki to polecam polisporty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Ta, harmonijki. Gdzie zatem? Dajta jakiś link. :clap: Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 http://martinmotocykle.otomoto.pl/index.ph...show&id=M151298 mowisz - masz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Oooo, a ja szukałem w sklepach internetowych. :clap: Dzięki wielkie, temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja kupowalem w www.kemot.pl polisporta za 30zl i mam je 2 saezon sa jak nowe to wybieraj :clap: Pozdr. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez diabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Witam mam takie do wax pytanie …. z braku czasu robię moto partycjami już znaczna część jest „odnowiona” :P teraz przymierzam się do zawieszenia….nowy lakier proszkowy lag i półek uszczelniacze…...oryginalne osłony są plastikowe otwarte….. chce się tego pozbyć i zamontować klasyczne harmonijki lub skarpety i tu pytanie co jest lepxze ? z czego SA zrobione te skarpety czy w nie wsiąka woda ? osobiście jestem skłonny ku klasycznym ale te skarpety np. : ACERBIS fajnie wyglądają :D :D Edytowane 23 Lutego 2007 przez loko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 według mnie : skarpety na zawias USD, harmonijki na konwencjonalny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Widze,ze nie tylko ja rozebralem enduraka w drobny mak i skrecam powoli :cool:Ja chce kupic widoczne na allegro charmonijki progripa - 59 zl . Mi sie bardziej podoba to niz te skarpety :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 i ja będe zakładał charmonijki do rm ale nie za 60zł tylko za 20zł (z giełdy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja mam oslony acerbisa bardzo fajna sprawa latalem w nich narazie raz bo od tamtej pory skladam moto jak i wy. Radze ci na Up side down zakldac skarpety no i te plastikowe oslony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ja juz w drogim moto mam skarpety acerbisa i jestem zadowolony. Ale te plastiki i tak powinienes załozyć. one są wykonane z neoprenu. To jest przemakalny materiał (nie tak od razu) ale jest turbo gęsty i nawet najdrobniejszy piasek na lage i do uszczelniacza sie nie dostanie. To świetne rozwiązanie. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Chyba jednak kupie klasyczne osłony :biggrin: ….też te z alegro w ładnym oczojebnym żółtym kolorze :icon_razz: …no a wtedy oryginalna osłona nie będzie mogła współgrać ….. (zawieszenie klasyczne)Mam już przedni błotnik nowy ACERBIS wiec jeden akcent wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 loko a poprzedni błotnik to jakiej firmy był ?? :) wszystko co plastikowa to acerbis btw kiedy robi przód? :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A to nie wiedzialem :bigrazz: ,,,, ,rozbierac będę pewnie dopiero za tydzen lub II :) ……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi