JERY Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witamJa mam takie, jak Kempin podał w linku. Nie testowałem ich w praktyce. Domyslam sie ze masz takie lub podobne. Nie zmienia to faktu, ze w linku nie da sie zobaczyc mocowan i nie oczekuje ze sprzedawca zrobi dla mnie ich zdjecia. Prosze wiec Ciebie o pomoc. Mozesz zrobic dla mnie te zdjecia o ktorych mowilem wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam Tak to wygląda na moto: http://mahor.fotosik.pl/albumy/361105.html A co do skuteczności, to nie chciałbym sprawdzać na sobie :icon_exclaim: pozdr Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ooooo, wielkie dzieki mahor. Przy najblizszej okazji masz u mnie pifko :crossy: . Bardzo mi pomogly te zdjecia.Nikomu nie zycze koniecznosci sprawdzania skutecznosci tego rodzaju zabezpieczen :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 troche dziwne temocowania ale ok. ja moze mam troche inaczej bo mam 600 i jak juz kupilem moto to byly przy nim. ja juz mialem okazje sprawdzic skutecznosc gmoli ale na szczescie tylko na piachu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 One są skręcane z dwóch elementów Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A co do skuteczności, to nie chciałbym sprawdzać na sobie :biggrin: I raczej nikt niechciałby tego sprawdzać/testować :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja mam GIVI Z tych, które znalazłem w necie, givi najbardziej mi się podobały. Nie szpecą moto (kolor prawie identyczny z silnikiem) i ilość mocowań. Płaciłem ok 315zł +wysyłka pozdrMaciej gdzie kupowałeś ,bo też sie przymierzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam Kupiłem tam, gdzie kempin dał linka:http://sklep.scigacz.pl/gmole-givi-honda-c...256-p-6477.html Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeciniak Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Uuuuuuuu... Właśnie przytargałem sobie z Niemiec pięknego Hornecika :crossy: Już się nie mogę doczekać ładnej pogody... ;) Miód-maszynka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Orientuje sie ktos jakie zarówka jest jakos swiatło mijania(przód)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Orientuje sie ktos jakie zarówka jest jakos swiatło mijania(przód)??według serwisówki ma być 12V 60/55W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 bardziej chodzilo mi o typ h4,h7?? OT forum hornetowehttp://www.honda-hornet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeciniak Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 bardziej chodzilo mi o typ h4,h7?? OT forum hornetowehttp://www.honda-hornet.pl A który to rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erniak Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 bardziej chodzilo mi o typ h4,h7?? witam, rocznik 2005, żarówki przód to niestety H11, dużo droższe od pozostałych :icon_rolleyes: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeciniak Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 witam, rocznik 2005, żarówki przód to niestety H11, dużo droższe od pozostałych :icon_rolleyes: pozdrawiam 2002-2004 chyba teżpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi