Rof Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 napiszcie jaki to dokłady adres (ulica) jest bo bede 1 raz jak tam trafic? bede jechał z płocka dzieki wielkie ulica ŚWIĘTEJ TERESY możesz jechać od ulicy zgierskiej albo od włókniarzy (trasa nr 1) mozesz zawsze zapytać, ale jakby nie wiedzieli co to bazar to pytaj o stadion START (tam sie odbywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 napiszcie jaki to dokłady adres (ulica) jest bo bede 1 raz jak tam trafic? bede jechał z płocka dzieki wielkieUl. Św.Teresy56-58 Stadion Startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 hej jaka pogoda dzis w lodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Pogoda średnia, padało co chwila. Właśnie wróciłem z bazaru. Ale klimat i znajomi jak co roku :icon_mrgreen: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) oj wcale nie padało, nie przesadzaj :D w sumie to raz popadało porządnie a drugi raz tak troszeczkę. Ogólnie wiało i było średnio ciepło ale słońca też nie brakowało. Wiem bo byłem od 11 do 20 :icon_mrgreen: psjak zakupy? ja kupiłem spodnie probiker z cordury i sympatexu z podpinką za 130 (oczywiście nowe) ;) a szykowałem się na wydatek od 200 do 300 ogólnie bajzel nie najgorszy, jednak frekwencja ogólnie w tym roku niższa. W lipcu to totalna padaka była.może to spowodowane że tego typu imprez coraz więcej jest Edytowane 8 Września 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 będziemy dziś na bajzlu od 11 do 15 przez radyjko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 niestety do evo mało byłoszprychy drogie, 4 zł sztuka, a jeszcze chwila temu były po zetcekurna opony 30 tylko jedna w dodatku 950zł :) szokw sumie nic ciekawego jak w moim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Fajny bajzel, nooo ... super ... w końcu sprzedałem moto. Za ch*ą cena ale sztuka się liczy.Kupiłem tanio opony Conti Road Atack do Kawy na przyszły sezon, zjadłem karkówkę, potargowałem się na niby z kilkoma sprzedającymi. Na niby bo oni żartowali podając cenę a ja żartowałem że chcę kupić.Ceny na niektóre rzeczy wzięte z kosmosu, za to na koniec sezonu tanie ciuchy, gumy i kaski ale tu już można trafić sytuację że w sklepie taniej niż na Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 panowie czy w NIEDZIELE tez jest moto bazar czy tylko w piatek i sobote??? chodzi mi o Łódz pyatnie 2 : za tydzien z warszawie tez jest mototarg czy rowniez jestw piatek i sobote czy sobota i niedziela??? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Łodzkiego bazaru dzisiaj jest ostatni dzień. Zbycho a Ciebie to chyba widziałem. Stałeś z moto przy trybunach, zaraz przy alejce z żarciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 niestety w niedziele nie ma mwb . Jak zwykle nie bylo zadnych części do tzr 50/80 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Ja właśnie wróciłem z rozpakowywania, towaru do sklepu. Na używane rzeczy ceny z Marsa. Na nowe - przeciętne. Najlepsze było jak gosc za używaną oponę enduro 18'' zawołał 200zł ode mnie....Piątek kicha, przez pogodę podejrzewam. Ciebie Sfera chyba widziałem jak szedłeś z gościem z forum, chyba z Magneto. Mnie dzisiaj można było spotkać na bieżni jak się bawiłem Radio Control, we dwóch jeździliśmy dwoma terenówkami :banghead: Jak ja skończyłem się bawić i poszedłem spowrotem na stoisko to moich kumpli zgarnęła ochrona że nie wolno jeździć po bieżni, bo sie dziury robią :) Za tydzień Warszawka sobota-niedziela :crossy: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 gdzie w warszawie ma być ten bazar? sprawdzałem na www.motoweteranbazar.pl i www.motoweteranbazar.com i tam jest nadal że najbliższy to ten który już był w łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 http://www.mototarg.pl/Tytaj masz komplet informacji na temat warszawskiego motobazaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi