Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 gdzie wy jezdzicie w ogole? nie jezdzicie po poligonie? Poligon jest nudny jak flaki z olejem, przynajmniej dla nas, za dużo tam juz jeździliśmy. Teraz jeździmy w różne ciekawe miejsca. Np w weekend polecieliśmy do Murowanej Gośliny, Kamińska itd. Całkiem fajna trasa, no i znaleźliśmy wspaniałe podjazdy, tylko nie wiem gdzie to jest :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja jezdze pierwszy sezon na crossie i jeszcze nawet polowy poligonu dobrze nie poznalem :biggrin: moze jak nam sie znudzi poligon to tez sie wybierzemy gdzies dalej, ale do tego trzeba miec moto dobrze przygotowane bo o holowaniu pod chate nie ma mowy na dluzszej wyprawie. A poza tym na crossie trudniej dojechac w dalsze miejsca bo jednak czasami trzeba kawalek po ulicy przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tak sie wszyscy deklaruja że będą przujeżdżać na poligon a tam h**.Siedziałem półtorej godziny pod kuźnią i oprócz sokołów i paru osób i kobiety na WR 250 F nikogo nie było ale cóż ;]pozdr. Coś mi sie zle wysłało,ale chcialam tylko napisac do Seboola,że nie liczy sie ilośc tylko jakość. A najwidoczniej nie odpowiadalo ci towarzystwo,albo irytowala cie kobieta, ktora bardzo chciala pojezdzic z wami. No cóż...Przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ehh ludzie bez bez sensu taka dyskusja, Sebool mial na mysli ze czekal na 2 osoby bo za wczesnie przyjechal :notworthy: a jak juz sie umowil to nie mogl jechac z sokolami... Elmirka a to nie ty bylas pod kuznia? bo pisalas wczesniej ze tez masz wr 250 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 tu sie z wami zgodze czemu w bydgoszczy tak nie ma sami faceci :notworthy:(((pozdrowka i powodzonkakrissoZatem kolego ... nie ma sie co ogladac ... zapraszamy do P-nia :notworthy: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ehh ludzie bez bez sensu taka dyskusja, Sebool mial na mysli ze czekal na 2 osoby bo za wczesnie przyjechal :notworthy: a jak juz sie umowil to nie mogl jechac z sokolami... Elmirka a to nie ty bylas pod kuznia? bo pisalas wczesniej ze tez masz wr 250 :notworthy: To ja. Czekaliście na mnie,bo jechalam na skróty ze Swarzędza z 3 bardzo cierpliwymi i wyrozumiałymi mężczyznami:-) Bardzo im dziekuje za dobra lekcję. Mam nadzieje,że następnym razem pójdzie mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nieźle chciałbym pojeździć z dziewczyną na enduro bardzo miła przygoda możemy sie kiedyś dziewczyny umówić na przejażdżke ponieważ często bywam na terenach wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) no to czemu nic nie mowilas tylko zaraz odjechalas w strone poligonu?? jezeli mowimy o tej samej osobie :notworthy: bo tamta kobietka ktora widzielismy przyjechala od strony poligonu (sama), pokrecila sie troche pod kuznia i odjechala znowu w strone poligonu (na Y WR 250f, ubrana cala na nebiesko, to Ty bylas? :notworthy: trzeba bylo podejsc i powiedziec :notworthy: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja byłam ubrana na czerwono i jak juz wspomnialam nie przyjechalam sama. Póżniej ze wszystkimi pojechalam na poligon przez jakies lasy.Po godzinie odłaczyliśmy sie z bratem i pojechaliśmy do Obornik na tor. I byłam WR 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 to widocznie ktos inny byl... ale w ta niedziele tez bedziemy pod kuznia jezeli pododa dopisze wiec wpadajcie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 dzięki :)Elmirka kiedy smigamy ?Bierz WRe od mezusia i zapraszam do Kozich ;o)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja jutro do końca składam z łysym z kicina moją fure i zaczynam latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja jutro do końca składam z łysym z kicina moją fure i zaczynam latać.Wiec chlopaki dajcie znac kiedy jezdzicie ... o ile macie ochote zabrac nowicjusza a raczej nowicjuszke ... bo nie mam z kim jezdzic ;o(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skobel Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 A co to za czasy zeby tak fajna dziewczyna nie miala z kim posmigac na motorku. :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmirka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Elmirka kiedy smigamy ?Bierz WRe od mezusia i zapraszam do Kozich ;o)Pozdr Czesc kochana!!!Ja jezdzilam w sobote we Wrześni z mężusiem i moim bratem:-) Mam WR 250 już dla siebie!!!Ogień!!! Tor we Wrześni jest doskonały. Mam nadzieje,że wyciagne kogoś w przyszly weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi