Marcin® Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 na razie nie ma co sie wybierac na tor :/ wczoraj bylem tam z Sebool-em i za bardzo nie polatalismy bo nie da sie jezdzic... jest takie bloto ze ledwo z niego wyjechalem, ale moze jak nie bedzie padalo w przyszlym tyg to za tydzien bedzie lepiej i mozna sie zgadac wieksza ekipa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzasku Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No fakt ja jeszcze nie spotkałem kobiety jeżdżącej na enduro po terenie :) Zresztą w mojej miejscowości jeżdżąc w okolicznych lasach to jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się spotkać kogoś na motorku typu enduro/cross,a juz troche czasu jeżdże.mam identyczne odczucia od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No prosze ... brawo ... a niektorzy maja czelnosc twierdzic, ze enduro to nuda a prawdziwa zabawa jest przy 280 km/h - ja tam wole szutry i troche kurzu na nosku :flesje: jasne zwłaszcze ze jak przy 280 wyglebisz to juz cie nikt nie pozbiera ;)((( :) a enduro to fajowa zabawapzdr z bydgoszczykrisso No i proszę - tak czytam, czytam i wywnioskowałam że wreszcie koleżanka się zarejestrowała na forum ;) Kolega, który pisał że sobie śmiga codziennie wieczorkiem po koziegłowach - normalnie nas "buja" :D jeżdże i wypatruję "ani widu ani słychu" hm... trzeba się konkretnie umówić - niestety jutro swoją kawkę odstawiam do "doktorka" bo wczoraj odpaliła na ssaniu a po jego zamknięciu motorek sam się nakręcał jak nienormalny a przy odkęcaniu manetki się dławił - gdzieś dostaje lewe powietrze i trzeba temu zaradzić - ale zrobię wszystko żeby we wtorek można było pośmigać Na marginesie - w zeszły weekend tj, 06.08 byłyśmy w Obornikach - pogoda deszczowa, ale przez to większe wrażenia - zawodnicy w kolorach ziemi - jedynie "pierwszy" jakoś wyglądał na starcie - ale potem i tak zrównał się z resztą zawodników :biggrin: W każdym razie byłyśmy tam jako "widownia", ale będzie trzeba spróbować pojeździć na torze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Enduro jest jedyne w swoim rodzaju i busta ! Na szosie człowiek nie doświadczy takiej przyjemności z jazdy jak w terenie,tam np uślizg koła to niebezpieczeństwo,a w terenie to poprostu normalka i całkiem przyjemne uczucie :) Non stop jazda szosowa jest jak dla mnie zbyt monotonna,chociaż na tych naszych drogach z pewnością nie brak emocji ;) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Co ja bym dał, żeby zobaczyć te laski w akcji.... :) ;) Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prponuję w tą niedziele wybrać się na poligon w Biedrusku. A zbiórka pod kuźnią. Czekam na reszte propozycji!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a po jakich terenach jezdzicie? czy zwyklym szosowym endurakiem nam rade?? wjechalem ostatnio na tor typowo crossowy i szalu nie ma ujechac nie moglem co chwile gleba, domi jest za ciezki 190kg na tereny gdzie kolo wpada 20cm w piach, ale jak latacie po lasach ubitych w miare terenach to chetnie bym z wami polatal bo juz mi sie znudzily lasy wokol gniezna....no i chetnie bym poznal krolewny na motorkach:):):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ...no i chetnie bym poznal krolewny na motorkach:);):)pozdrawiam Czlowieku krolewny..to sa poprostu czadowe odlotowe wy***ne w kosmos kwiatuszki. Takich zaje**fajnych:d dziewczyn nie spotyka sie na ziemi! Jak ja zaluje ze niemoge zwami polatac dziewczyny! poprostu tu becze jak dziecko z tego powodu ale mam niestety do poznania ponad 250km moze wiecej:( ale nic moze kiedys gdzies sie spotkamy na jakis zawodach czy cos tegesik kto wie:) a narazie pokazcie chlopakom jak sie jezdzi na motorkach. strzelcie im zkola piaskiem czasami po goglach idobra jest:) tak to sie kreci i widac ze szalone tygryski na endurkach tez potrafia ostro smigac:) trzeba sie nam facetom do tego przyzwyczaić ze coraz wiecej spotyka sie takich pieknosci na dwoch kolkach:) ale to jest wlasnie Pieknee:)) :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 a po jakich terenach jezdzicie? czy zwyklym szosowym endurakiem nam rade?? wjechalem ostatnio na tor typowo crossowy i szalu nie ma ujechac nie moglem co chwile gleba, domi jest za ciezki 190kg na tereny gdzie kolo wpada 20cm w piach, ale jak latacie po lasach ubitych w miare terenach to chetnie bym z wami polatal bo juz mi sie znudzily lasy wokol gniezna....no i chetnie bym poznal krolewny na motorkach:):crossy::)pozdrawiam Witam!No jak narazie nie smigamy zawodowo hihi wiec mozesz sie do nas dolaczyc. Smigamy w Kozich, szuterkami przez Kliny i trasa na Tuczno, wiec mysle, ze dasz rade swoja maszynka.Jak wyrazisz ochote to sie konkretnie umowimy ! Gwarantujemy mile towarzystwo :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chętnie bym pojeździł jakby się zebrało kilku forumowiczów tylko problem w tym że mieszkam niemalże na drugim końcu Polski więć nie na ręke mi jechać do Poznania :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 :crossy: :clap: Czlowieku krolewny..to sa poprostu czadowe odlotowe wy***ne w kosmos kwiatuszki. Takich zaje**fajnych:d dziewczyn nie spotyka sie na ziemi! Jak ja zaluje ze niemoge zwami polatac dziewczyny! poprostu tu becze jak dziecko z tego powodu ale mam niestety do poznania ponad 250km moze wiecej:( ale nic moze kiedys gdzies sie spotkamy na jakis zawodach czy cos tegesik kto wie:) a narazie pokazcie chlopakom jak sie jezdzi na motorkach. strzelcie im zkola piaskiem czasami po goglach idobra jest:) tak to sie kreci i widac ze szalone tygryski na endurkach tez potrafia ostro smigac:) trzeba sie nam facetom do tego przyzwyczaić ze coraz wiecej spotyka sie takich pieknosci na dwoch kolkach:) ale to jest wlasnie Pieknee:)) :D pzdrKolego a Ty z jakiej bajki jestes, ze na oczy krolewne widziales - chyba sniezke hihi a krasnoludki tez byly ?!? A tak powaznie to rusz tylek i wsiadaj na sprzeta to moze i osobiscie pogadasz z jakas ksiezniczka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam!No jak narazie nie smigamy zawodowo hihi wiec mozesz sie do nas dolaczyc. Smigamy w Kozich, szuterkami przez Kliny i trasa na Tuczno, wiec mysle, ze dasz rade swoja maszynka.Jak wyrazisz ochote to sie konkretnie umowimy ! Gwarantujemy mile towarzystwo :D Pozdr no jak mile towarzystwo...:crossy::):clap: dzis leze chory na jakies kurest....ale mam nadzieje ze w weekend damy rade:)pozdrawiam i ide sie kurowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no jak mile towarzystwo...:crossy::):clap: dzis leze chory na jakies kurest....ale mam nadzieje ze w weekend damy rade:)pozdrawiam i ide sie kurowac:) No to sie kuruj kolego, bo miloby bylo miec jakiegos faceta w teemie :D Wiec zycze szybkiego powrotu do zdrowka i czekam na info - mozesz pisac na GG! Nie wiem czy w ten weekend bede w P-niu, ale to ok piatku sie zgadamy.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Więcej tu miłości i przyjaźni czuć jak ENDURO I MX :D . Wiec jak w ten weekiend jakies ekipy zbieraja sie np. w Biedrusku?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Więcej tu miłości i przyjaźni czuć jak ENDURO I MX :icon_exclaim: . Wiec jak w ten weekiend jakies ekipy zbieraja sie np. w Biedrusku?pozdr.Milosc ... jaka milosc - chyba milosc do motocykli i uczucia wiatru wiejacego po brudnej od blotka czy kurzu buzce hmmm To jest to co tygryski lubia najbardziej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi