PomyK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 WitamW mojej YZ 125 2001 kończą się już zębatki.Podajcie jakieś sklepy,linki,gdzie można takowe zakupić.Z góry dzięki .PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c1&c=a8...181a67b7542122czamawiaj Mistrzu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jakiej firmy te zębatki.Nie chce jakiegoś shitu,że wyjade raz na tor i pozaokrągalne zęby bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tego ci już nie powiem ... To jeszcze tu masz http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site=main&idK=63&idP=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zebatka PBR, łancuch D.I.D. Polecam taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja mam u siebie komplecik zebatki+ łańcuch renthala i sprawuje sie swietnie, dobre lancuchy robi did, rk, renthal, a zebatki to pbr, renthal. Z tymi markami mialem do czynienia i moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja teraz założyłem na tył stalową zębatkę VAZa. Waży 5 razy tyle co aluminiowa Renthala, ale jest szansa, ze skonczy się równo z łańcuchem, a nie znacznie za szybko jak to zwykle jest w przypadku aluminiowych. Od siebie polecam zębatki Stealth - stalowe na aluminiowym stelażu. Koszt niemały, ok. 200-250 zł, ale są naprawdę niezłe.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) polecam jak zawsze Martin Motocykle!!!! mozesz ich znalezc na otomoto, a zestaw to lancuch DIDa albo RK a zebatki supersprox albo PBR (alu/zelazo) Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja polecam www.rabittsport.pl !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Panowie a co myślicie o tych zębatkach,zarówno przód jak i tył --> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118936198 .Dzięki wielkie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 no to masz VAZa wiec po kilku wypdach bedziesz miec zamaist zebow bananany ale za to cena bardzo atrakcyjna wiec bym sie raczej nie zastanawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja polecam to http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...zestaw+napedowy Osobiscie bardzo spodobal mi sie Reikon, jak narazie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 no to masz VAZa wiec po kilku wypdach bedziesz miec zamaist zebow bananany ale za to cena bardzo atrakcyjna wiec bym sie raczej nie zastanawial To są stalowe zębatki VAZa. Mam taką na tyle w KTM 520, który roluje wszystkie aluminiowe zębatki w wachlarzyki. Nie wiem, po co opowiadasz takie pierdoły o bananach, być może wina leży w tym, że takie zębatki widziałeś tytlko w internecie, a nie na motocyklu. VAZ który mam założony zrobił właśnie 300 km w wysokich Tatrach, co można ze spokojem przeliczyć na 3000 km po poligonie, wcześniej przejechał 1000 km po zwykłym terenie. Po takim wysiłku alumioniowe zębatki Renthala, na których jeździźłem całe życie, pokazywaly mi szczerby w uzębieniu. Zębatki stalowe są wytrzymałe, tanie i dobre. Ich wada to bardzo duża waga. Dlatego nie stosuje się ich w crossie. Ale w enduro nie ma przeciwskazań. Jeśli pracują z dobrym łańcuchem, takim jak Renthal, Regina, RK czy DID, to mają bardzo dużą szansę skończyć się równo jako zestaw, a nie nierównomiernie, co powoduje konieczność wyrzucenia jakieś jeszcze dobrej części zestawu do śmieci. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 aktualnie mam przednią VAZa (musiałem troszkę spowolnić sprzęta, 87 km/h na 2 to trochę dużo), przejechałem 2 tyś (reszta napędu stara) i dopiero zaczyna się polerować od łańcucha (nie smaruję) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 w wr mam z tylu stalową zebatke i zrobilem na niej 4000 km i wyglada dobrze , jezdze i po plazy i po wodzie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi