jurjuszi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Przecież wiadomo, że jak motocykl jedzie to pojawi się 100 metrów dalej w mgnieniu okaNo, czasem i tak bywa... Nie zaprzeczysz chyba :icon_rolleyes: Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No, czasem i tak bywa... Nie zaprzeczysz chyba :icon_rolleyes:Pewnie, że bywa :) ale nie trzeba reagować jakby co najmniej armia nadciągała. W moim przypadku akurat jechałem ok 60kmh więc spokojnie do pasów bym wyhamował. Jeszcze tylko brakowało, żeby Ci ludzie w panice gdzieś w pobliskie krzaki wskoczyli ;) ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No boooskie! Niedługo nie będzie można używać ciemnych szybek bo każdy motocyklista z ciemną szybką to złodziej ;) Ja mam cały motor czarny to chyba przepadłem :) ;) koniec świata już niewyjeżdżam na uluce :icon_rolleyes: wezma mnie za ghost raidera połączonego ze złodziejem wybuchowa mieszanka!! musimy nocą jeździć!! ;) Pozdrawiam - Przemoo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Panie i Panowie mam pomysła..... Przesiadamy się na skutery wodne ......... i bez kasków czarnych ciemnymi szybkami można smigać. i prędkosci nie bedziemy łamać....( punkty karne odpadają)i nikt ni ebedzie nam drogi zajeżdżał. no chyba że my sobie sami :icon_rolleyes: Co prawda jest problem dla tych co lubią na .,,kole " smigać i gume palić. Ale zawsze jakaś alternatywa się znajdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ostatnio to nawet straż miejska z Płocka rewiduje motocyklistów, znaczy sie mnie wczoraj dziabneli na parkingu, najciekawsze to jest ze nic nie zrobiłem a mandatu mi nie wstawili, bo nawet nie mieli za co :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak to "rewiduje"? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak jest motocykl na parkingu i ktoś koło niego stoi to odrazu podlatują, każą okazać dokumenty, dmuchnąć w alkomat, wyjda zobaczyć motor, tablice i numery, lookają czy niema zadnej plamy oleju pod moto i jak juz naprawde nie mają cie za co zwinąć to odjezdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak jest motocykl na parkingu i ktoś koło niego stoi to odrazu podlatują, każą okazać dokumentyNie musisz mieć przy sobie skoro nie jedziesz. Możesz sobie stać przy moto, grzebać, palić fajka... itd., dmuchnąć w alkomat, Na jakiej podstawie? Możesz sobie siedzieć na moto po wypiciu flaszki. Dopuki nie jedziesz, lub nie usiłujesz jechać możesz być naj****ny w 3 du*y.jak juz naprawde nie mają cie za co zwinąć to odjezdzająBuraki i tyle. Potrafią tylko babcię z czosnkiem spisać, a jak się menele naparzaja pod nocnym to nikogo nie ma. pozdr Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ale mnie to bawi są debile i to nie tylko na motocylkach lecz przede wszystkim w TV z igły robią mega widły dosłownie nie mają o czym pisac to sami tworzą tanią sensacje szkoda że są takimi DEBILAMI !!! mi to nie przeszkadza że motocykliści są niby źli przynajmniej nikt nie fika i nie musze sie martwic że mi moto porysują bo będą sie bali że wpie***l dostaną =] ale te fakty sa coraz gorsze po 1:motocykl łatwo ukraść hahaha dobry kawał ten klijent powinien iść do maratonu uśmiechu większość z nas traktuje moto bardzo dobże i większość ma super zabezpieczenia lepsze niż nie jeden bank w mieście ale cóż po 2:łatwo tam zmienić tablice rejestracyjne obojętnie czy to moto czy samochód wszędzie tak samo zmienia sie tablice chyba że tablice tego policjanta mają jakiś alarm i gps no to sory nie wiedziałem =]po 3:najnowsze sondaże z ust prezentera wybywa taki odór że zabija w ciągu 1 dnia 30 psów - w ten sposób twożą sobie fakty wymyślone statystyki i już mają sensacje ale to przechodzi moje pojęcia :statystyki TVn czego boją sie ludize : pobicia 22%,napadów 34%, gwałtów 43%, motocyklistów 49%łączna suma tych liczb to 148% a z tego co mnie na matematyce uczyli to max może być 100 % albo sami wypełniali ankiety albo przypadkowo głos oddano 2 razy a no tak zapomniałem że żyjemy w państwie bliźniaków więc każdy głos liczy sie dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jest to gdzies na necie?? PS Filusiu wez sobie slowniczek ortograficzny do raczki i potem zacznij pisac. :icon_rolleyes: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Z tego co zauważyłem, w większości ludzie boją się motocykla który jedzie. Na różnego rodzaju imprezach z udziałem motocykli statystyczny człowiek podejdzie, popatrzy, coś zapyta. Prawie jak w zoo. Stoi, to nie ugryzie.Coś w tym jest. :icon_rolleyes: Buraki i tyle. Potrafią tylko babcię z czosnkiem spisać, a jak się menele naparzaja pod nocnym to nikogo nie ma.Bo strażnicy wiejscy rekrutują się spośród odpadów, które nie załapały się nawet do pracy w policji w prewencji. Plasują się na najniższym szczeblu drabiny społecznej. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jest to gdzies na necie??Ano jest :icon_rolleyes:http://gp.mystik.alfatel.pl/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 statystyki TVn czego boją sie ludize : pobicia 22%,napadów 34%, gwałtów 43%, motocyklistów 49%łączna suma tych liczb to 148% a z tego co mnie na matematyce uczyli to max może być 100 % albo sami wypełniali ankiety albo przypadkowo głos oddano 2 razy a no tak zapomniałem że żyjemy w państwie bliźniaków więc każdy głos liczy sie dwa razy No to nie do konca tak. Uwzglednij fakt ze ludzie moga sie bac paru rzeczy na raz co zapewne bylo uwzglednione w ankiecie, dajac wielokrotny wybor. W zwiazku z czym nie mozesz sumowac tych wynikow, bo wtedy nie ma ludzi ktorzy nie boja sie niczego :icon_rolleyes:. Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No to nie do konca tak. Uwzglednij fakt ze ludzie moga sie bac paru rzeczy na raz co zapewne bylo uwzglednione w ankiecie, dajac wielokrotny wybor. W zwiazku z czym nie mozesz sumowac tych wynikow, bo wtedy nie ma ludzi ktorzy nie boja sie niczego :icon_rolleyes:.a właśnie że nie bo jeśli boją sie paru rzeczy na raz to motocyklistów nie boją sie najbardziej po prostu boją sie może 10 % boi sie ich najbardziej ale inni moga podawać różne rzeczy a motocyklistow uwzględniają na końcu np czego sie pan boi *boje sie pająków, komarów, motocyklistów tak więc motocykliści nie są najbardziej przerażający jeśli robić ankiete czego boimy sie najbardziej to odpowiedz może być tylko jedna =] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak by zamiast o motocyklistów wstawić kierowców aut ankieta wyglądała by tak samo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi