KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 O przepraszam, mówiłem o fajce że do wymiany jest, co zrobiłeś :-). Ktoś wcześniej ją sklejał na taśma, dostawała przebić. Pawel Pawcio, ty z Zielonki nie z Wawy :rolleyes: p.s. Nadmienie iż dzięki Pawłowi, w końcu po 7 miesiącach walki z moto, w trakcie oględzin przez zainteresowanego kazalem fajke wymienić i teraz sprzęt lata jak dziki :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 moja cbr podobnie pali ostatnio wzieła mi 8 po miescie tylko zadko kiedy na 3 smigałem przewaznie 1 max 2 max hamowanie czasem gdzies 3 wrzucilem ... a co to tego czarnego dymka z komina to słyszalem ze jest to wina bogatej mieszanki no i co sie z tym wiarze nie prawidłowej regulacji gazników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 moja cbr podobnie pali ostatnio wzieła mi 8 po miescie tylko zadko kiedy na 3 smigałem przewaznie 1 max 2 max hamowanie czasem gdzies 3 wrzucilem ... a co to tego czarnego dymka z komina to słyszalem ze jest to wina bogatej mieszanki no i co sie z tym wiarze nie prawidłowej regulacji gazników archeolog :icon_razz: temat z przed dwóch lat :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ta a co powiedzie na 180km na baku ;), o co chodzi nie pałuje zamocno maksymalnie kręce do 8-9k rpm/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 hehe moze i tak:) ale warto popisac. skoro tu ktos zagladnol to moze mi kos pomoze bo nie wiem jakiego oleju mam użyć do przedniego zawieszenia. wymieniam uszczelniacze i nie wiem jaki olej wlac Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 15W. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wtrącę małą dygresję. Ja ująłbym drugą część tytuła wątku raczej tak " ile spalacie waszymi sześćsetkami ", a nie "ile spalaja wam sześćsetki". :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Krecac sie hornetem po miescie na spokojnie, czyli do 6-7tys mam wynik ok. 6.5l/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja mam u siebie założony przelotowy wydech D&D i powiem że spalanie waha się od 5 do 10 :( Przy jeździe przelotowej około 120 spali nawet poniżej 6 ale w obfitej zabawie manetką to łyknie jak pelikan i nie ma co się oszukiwać że taki silnik chodzi na powietrze, no chyba że ktoś podziwia krajobrazy to może zejść poniżej 5l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi