wojtara18 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja kupilem do mojej xj600s lancuch firmy Vaz zrobilem na nim jakies 6 tys. i naciaglem go delikatnie tylko raz zebatki jt a moje zdanie co do lancuchow jest takie jesli mam na lancuchu zrobic 30 tys przy regularnym smarowaniu na takie smarowanie pojdzie mniej wiecej 10-15 puszek to ja wole zrobic 10tys mniej wogole nie smarowac lancucha (no od czasu do czasu jakims olejem starym nawet przepalonym) bo za te 10-15 puszek mam w kieszeni ok 300-450zl i kupuje nowy zestaw napedowy np. did-a!!W sumie na to samo wychodzi ale nie musisz sie martwic ze musisz nasmarowac lancuch tylko jezdzisz az bedziesz musial wymienic na nowy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Fbryczny zawsze ma lepsze parametry. Myśle że na spokojnie z lekkim czadem od czasu do czasu 40000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jak sie dowiedzialam sunstar nie robi zebatek do tej aprilii, kupilam juz jt...czy to dobry wybor?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ja mam łańcuch RK bezoringowy w cbz125 i po 6 tys. przebiegu jest prawie w połowie regulacji. trzeba go co jakieś 500 km naciągnąć, bardzo szybko się wyciąga :/ następnym razem kupię DIDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 przy moim stylu jazdy to 10000-15000max. Cóż palenie gumy i jazda na kole chyba mu nie służy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja mam przejechane 7 tyś na made in china i do tej pory dwukrotnie był naciągany. Do końca zakresu jeszcze dosyć sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zestaw fabryczny. 27000 km i jest w połowie naciągu. Łańcuch częściej niesmarowany niż smarowany :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja mam chyba pecha - jak kupuje moto to lancuchy sa juz mocno wyciagniete !!! Wytrzymuja jednym slowem - za krotko !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Panowie jaki łancuch byscie proponowali do shl m11 bo te polskie sa do bani a ja chciałbym niezaglądać do niego przez dłuzszy czas.Dodam że moto traktuje raczej turystycznie i niema moży o jakichs szleństwach(w sumie to tylko shl)ale oczywiście takie warjacje wpływaja na zywotnosc takich podzespołówPodajcie w przybliżeniu ceny takich łancuchów.Jeśli już padło podobne pytanko to z góry przepraszam i nakierujcie mnie na tego posta bo jakos niemogę znależc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Sam łańcuch nic nie da, bo zębatki są słabej jakości. Założysz łańcuch za 300zł a zębatki i tak się wytrą i zniszczą łańcuch.. Musiałbyś dopasować zębatki a to nie jest już takie proste.Moim zdaniem nic nie kombinuj, wymiana rodzimej produkcji niewiele kosztuje a nowy zestaw trochę pojeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi