TIJO Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 WIELKIE GRATULACJE !! WYSOKICH LOTOW :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Konkretny sprzęt :biggrin:. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 no no gratulacje , maszynka cud miód i orzeszki :biggrin: eh, zmienilem obserwacje na coś na on-road ale chyba znowu zaczyna mi sie bardziej podobać motocykle do błotka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje. Mrówki łażą mi po plecach jak widze takie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Kiedys mialem maly wypadek na tym moto... Ogolnie to gratulacje !! Wypas sprzecik !! Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluje maszynki... wyglada super a napewno jeszcze lepeij jezdzi! :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Nic jak tylko pogratulowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Wszystko odbyło sie prawidłowo tym razem... Wreszcie dla odmiany nie YAMAHA ;) KTM :crossy: KTM :clap: KTM :clap: :lalag: :lalag: No i SIX DAYS o tak tak tak :biggrin: :) :flesje: Miłej i zapewne bezawaryjnej oraz szybkiej jazdy zycze :D Edytowane 30 Lipca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Jeździłem EXC 450 maszyna jest cudowna, każdy kto zrobi rundke nie będzie chciał zejść z niej. U Szanownego moderatora moto będzie miało jak u Pana Boga za piecem. GRATULUJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje, nie mam wątpliwości co do tego że moto będzie wykorzystywane w 100% :biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 G R A T U L U J E nowego sprzeciora wypasiora :) Piekne moto i do tego KTM :D i 4 T :biggrin: (bez komentarzy proszę)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 "Pozostali moderatorzy mają KTMa, mam i ja :)), "Ale i tak wiemy, że co yamaha to yamaha :biggrin: A na poważnie gratuluje. Exc to już normalne wyczynowe enduro, a nie żadne półśrodki.Do zobaczenia w Ostródzie, mam nadzieję, że po kontuzji nie pozostanie już nic i znowu będzie świetny rajd. Rozumiem, że startujesz? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Moje gratulacje! Widzę że wracasz do jedynej słusznej marki. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 no ładnie łądnie fura jak nie wiem może w dalekiej przyszłości też sobie coś takie kupię, ale puki co bezawarayjnej jazdy i gumowych drzew :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Sam napewno wiesz,że to świetny sprzęt,ale ja powiem to jeszcze raz. GRATULUJE ŚWITNEJ MASZYNKI :] Hard Enduro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi