Pawel Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Taka jest smutna prawda. O meczu piłki nożnej z 2 ligi często jest pół strony w gazecie. O Moto GP ewentualnie mała notka kto wygrał :biggrin: . A co tu mówić o MP czy o treningach GD ?? Jak wiadomo sponsorzy idą tam gdzie jest duża grupa odbiorców, czyli publiczność czy czytelnicy gazet. A o wyścigach czyta się tylko w prasie branżowej, a nie codziennej, dla ludu. Też byłem ostatnio na Grandysach (pozdrowienia dla chłopaków :cool: ) i widziałem głównie znajomych uczestników + ludzi z branży. Pewnie by przyszło więcej osób popatrzeć, tylko kto z nich wie, że taka impreza w ogóle się odbywa ... Pocieszające jest to, że i tak jest lepiej niż kilka lat temu. Przybywa profesjonalnych teamów, ale przed nami i tak jeszcze długa droga. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Widzę Pawełku, że znasz sprawę od podszewki. To może czas się spotkać z całą ekipą zainteresowanych ludzików i porozmawiać. Ja znam kilku ludzików z TVNu i kilku komentatorów z polskiego Eurosportu. Może nic z tego nie wyjdzie ale spróbować nic nas nie kosztuje. PS. Może się na mnie w tym momencie obrazi ale wyznaczam Lobo na negocjatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Spoko, można spróbować, w końcu do odważnych świat należy :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ok, jutro jest niedziela, więc zostawiamy temat do poniedziałku. Ja przeliczyłem swoje za i przeciw więc wiem, że nie stać mnie na jazdę na torze. Ale stanę na głowię się, aby nasze życie stało się życiem innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 MMP to nie gladiatorzy, herosi walczący FAIR PLAY, to światek zakompleksionych, często nienawidzących się ludzi z komplekasami. Kto inaczej sądzi niech przejży sobie ostatnie wątki na forum motogp.pl.Sponsor nie wejdzie z pieniędżmi tam gdzie, są kłótnie, niczego nie wnoszące protesty, ogólnie smród i odór. Chłopaki ścigają się sami dla siebie i niech tak zostanie. Czasami pojawią się jakieś pieniądze od nie zorientowanej osoby ale zawsze jest to jeden sezon.Sczęścia nie miały HORNET CUP, NSR CUP, ostatnio GS CUP, wygląda na to, iż R1 CUP, też podzieli losy poprzedników.Także lepiej pogadać sobie o oponach, bo taka dyskusja coś wnosi, niż zajmowanie się polityką nagłaśniania imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 bo widzisz MaDaFaKa, szklanka może być do połowy pełna, lub do połowy pusta... dla nas (przynajmniej dla WTT) ta pierwsza opcja jest jedyną prawdziwą, jak przejdziemy do drugiej, będziemy gadać tylko o oponach :cool: jeśli wolisz w skrócie: jest kilku ziomów, których nic nie interesuje tak, jak jazda po torze... i podejrzewam zrobią wszystko, by latać jak najczęściej... a sprawę protestów i kompleksów mamy głęboko w dupie, czas dorosnąć :biggrin: pozdro600beeejbeebeejbee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Tu jest link do krótkiego filmu z treningu z Grandysami 25-27 sierpnia. Głownie kręciłem pierwszego dnia czyli w piątek. Podłożyłem muzykę i trochę bawiłem się kompem, więc wyszło trochę za profesjonalnie. Jak się komuś chce oglądnąć (to tylko 12 minut) to proszę....Konkursu na to który to ja nie rozpisuje bo to od razu widać.... :) Pozdro Link do filmu: http://mail.kim.net.pl/~wojtek/filmy/tor.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ktos sie pytał o stronke z fotkami? :) http://www.fotobike.pl/gallery/index.php?cat=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Tu jest link do krótkiego filmu z treningu z Grandysami 25-27 sierpnia. Głownie kręciłem pierwszego dnia czyli w piątek. Podłożyłem muzykę i trochę bawiłem się kompem, więc wyszło trochę za profesjonalnie. Jak się komuś chce oglądnąć (to tylko 12 minut) to proszę....Konkursu na to który to ja nie rozpisuje bo to od razu widać.... ;) Pozdro Link do filmu: http://mail.kim.net.pl/~wojtek/filmy/tor.wmvsiemasz!filmik fajny(bo oczywiscie ja tam jestem w paru ujeciach:))!!!czy moglbys jakos sklecic ten filmik w nieco lepszej jakosci i jeszcze raz go gdzies zapodac?mysle ze jakby tak zajmowal ze 100-150 mega to by bylo ok:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 siemasz!filmik fajny(bo oczywiscie ja tam jestem w paru ujeciach:))!!! Bo Ty to się wszędzie wkręcisz gdzie tylko jakiś obiektyw jest :) poszukaj lepiej u siebie mojej linki do moto :). Wojtuś filmik pierwsza klasa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soleski Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Bo Ty to się wszędzie wkręcisz gdzie tylko jakiś obiektyw jest :biggrin: poszukaj lepiej u siebie mojej linki do moto :). Wojtuś filmik pierwsza klasa :) Dzięki. ;) Umieszczę jutro film w większej rozdzielczości na serwerze FTP...Będzie pod adresem http://mail.kim.net.pl/~wojtek/filmyrazem z tym który tam jest.Zainteresowanym mogę wysłać film w formacie DVD na płytce. Proszę zainteresowanych o kontakt na mojego "forumowego" mejla: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravkin Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Witajcie. Pierdzielimy sobie o zużyciu opon dobrych czasach itd. Mówimy o wydawaniu kilkunastu tysi na przygotowanie moto do jazdy. Może czas pomyśleć o sponsorach ?? To nie powinno wyglądać tak, że ludzie inwestują z własnej kasy za to, aby wyszaleć się na torze, aby później spokojnie jeździć po ulicach. I tu zaczynają się problemiki. Każdy sponsor chce coś mieć. Nie wiem czy zauważyliście żadna telewizja nie transmituje wyścigów (nie mówię już nawet o Grandysach). Mistrzostwa Polski są też olewane. Każdy chce sobie pojeździć na torze, ale, za jaką kasę ?? Nie dość, że musi wybulić 800 zł za weekend to jeszcze musi sobie przygotować moto lub jechać na swojej jedynej miłości licząc się z jej zgruzowaniem. Długo myślalem nad tym, co robić i co kupić na tor. Teraz już wiem. W pierwszej kolejności trzeba się zająć sprawą medialnego nagłośnienia imprez motocyklowo-wyścigowych. Panowie!!!!!!!! Myślę, że trzeba się spotkać i pomyśleć o przyszolym sezonie i jego organizacji przy browaru. CO WY NA TO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi