Bobo/ Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Robi się coraz blizej.Prawdopodobnie bede juz od czwartku na trening dowolne.Pytanko: Jak z tymi przyczepami to wyglada? ma ktos numer tel gdzie i jak i czemu tak drogo? Do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioxjr1300 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 przyczep nie ma więc trzeba zabrać namiot jak będzie ciężko z noclegiem to miejsce zawsze sie u nas znajdzie( przyczepa) ja będę w czwartek w nocy pozdrowienia mój kontakt 601 250 415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Nieoficjalna lista zgłoszeń forumowiczów:... moja osoba, #64 klasa pretendent, kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 ja będę na 99%, klasa pretendent, Maniek_7 będzie, a jak to przyczepek nie ma ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Ja tez bede ale tylko wam kibicowal musze zapamietac wasze moto.(Moglby ktos mi w skrocie napisac zasady kl. Pretendent i Rookie, reszte opisow klas zanalazlem na scigacz.pl)Pozdrawiam! Edytowane 28 Lipca 2006 przez diabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja tez bede. :D Pretendent :biggrin: Czy znacie kogos kto by startowal w tek klasie i byl pierwszy raz na torze w poznaniu?? :crossy: :) ?? Jakie mozecie ogolne wskazowki przekazac swiezakowi?? :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 W domu na wszelki wypadek przewierć korki wlewowy i spustowy oleju, zabezpiecz opaską filtr oleju, reszta na miejscu. Uderzaj do białego Transit-a z rejestracją COTON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Uderzaj do białego Transit-a z rejestracją COTON. Ja bedę od Czwartku, Miesjce zobie zarezerwuje tym razem na trawce :biggrin: Biały transit + duzy biały namiot. Bobo na Biało złotym dżixserze ( nowe malowanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 A co z numerem startowym?? Moge sobie sam go sklecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 W domu na wszelki wypadek przewierć korki wlewowy i spustowy oleju, zabezpiecz opaską filtr oleju, reszta na miejscu. Uderzaj do białego Transit-a z rejestracją COTON.po co sie wierci te korki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Numer startowy - zielone cyfry na białym tle - klasa pretendentOtwory i dziury - wymóg regulaminowy do zabezpieczeń przed samoistnym odkręceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Od kiedy trzeba cos wiercic w sprzecie do klasy Pretendent ?? Jak startowalem w 1 rundzie w tym roku to tylko podnozki i lusterka kazali zdejmowac, nic poza tym. Chyba tym razem sobie daruje start w wyscigach, bo troche szkoda mi 258zł ;) Lepiej se zostac do poniedzialku i posmigac 2 h za 40zł :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Od kiedy trzeba cos wiercic w sprzecie do klasy Pretendent ?? Amatorzy też potrafią zgubić olej ;) , po za tym proponuję przestudiować dokładnie regulamin aby nie było niespodzianek na badaniu technicznym.bo troche szkoda mi 258zł Lepiej se zostac do poniedzialku i posmigac 2 h za 40zł zawsze można zostać w domu i pograć w GP 500 na kompie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Amatorzy też potrafią zgubić olej ;) , po za tym proponuję przestudiować dokładnie regulamin aby nie było niespodzianek na badaniu technicznym. zawsze można zostać w domu i pograć w GP 500 na kompie :clap: 1. Badanie techniczne przynajmniej klasy Pretendent to śmiech na sali, tak jak badanie lekarskie. Zadnych dodatkowych wymogow nie ma, przynajmniej w praktyce. 2. 258zł = 2 x trening po 30min i 1 x wyscig - ok 30min / 40 zł = 2 godz. wolnego latania .... bilans jest oczywisty, no chyba ze cos wygrasz w wyscigach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ja będę na 99%, klasa pretendent, Maniek_7 będzie, a jak to przyczepek nie ma ??pozdro600 Jest problem z przyczepami, bo pojechały na wakacje (gość niestety wynajmuje je też na urlopy...). Dlatego trza nastawić się na namiot - ja biorę namiot, chociaż gość prosił, żebym w czwartek zadzwonił, może po rozdysponowaniu coś mu zostanie.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi